Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 280
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, сладурки!
Честит малък мъж на радкакака! Гледала съм ти снимките в албума, не ми приличаш на слон, нито на слонче, нормално бременна жена  Hug
shivani, много мерси за хубавото филмче, развълнува ме
Честит рожден ден на малката хубавица на shareez, все така да ти огрява живота! Весел празник на малчовците, по-малко шетня на тебе!   bouquet

# 181
Здравейте, момичета! Имам едно питане към вас: ви е по колко хапчета магнезий пиете на ден? Лекарят ми беше казал да изчакам и ако не ми минат контракциите да започна да пия магнезий, но не каза нито точно какво да си вземе, нито по колко хапчета на дена да пия. И тъй като вчера цял ден ми е твърд корема и си взех Магне В6, но не знам дали по 1 или 2 хапчета на ден да пия. Ще съм ви благодарна да ми отговорите   bouquet

# 182
Добро утро сладуранки Simple Smile Минавам да ви видя и изчезвам да се трудя Wink

shareez Честит рожден ден на сладката ти принцеска.

# 183
  • София
Добро утро, тумбачета!  
radkakaka, честити сини гащи!
shareez, да ти е жива и здрава Велинка, много да те слуша и да те радва!   bouquet
Kpuccu, радвам се, че си по - добре, миличка!  Hug
Инче, къде си се скрила? Чакаме те да разказваш за прегледа при Марков!
Сев, аз пия на 8 часа по две таблетки Магнерич от 500 мг. т.е. 3  пъти на ден по 2 таблетки. Според мен се консултирай първо с лекаря ти за дозата, за а не стане грешка!
Приятен и усмихнат ден!

# 184
  • София
Добро утро на всички!
Момичета аз искам да питам - почнаха ли да ви се подуват краката?
Аз от 3 седмици не мога да се справя с тях, много се подуват,
а дори не е топло още.. Обаче аз съм качила много килца,
може би от това да е. Дайте някаква рецепта за подобряване на ситуацията,
че не си влизам в обувките.
Severinka, аз пия Магнирот 3 х 1, а преди го пиех 3 х 2,
при положение, че не съм имала контракции. Но наистина
е най-добре да се консултираш с лекар, на мен в аптеката
нищо не ми дават, ако не си покажа рецептата.

# 185
Добро утро, мамчета!

shareez, да ти е живо и здраво малкото съкровище newsm38

radkakakaдобре дошла в отбора на мъжките мами))) Честито!

Какво да ви кажа за прегледа при Марков, още съм в омая))) Вярно, наложи се да чакаме, че с моя пусти късмет, точно преди моя преглед машината му се развали, та цял час я оправяха, но после се извини много кратно и определено си струваше чакането. А такъв хубав мъж  Embarassed С такива хубави очи, викам на бебо, ето да видиш какъв чичко доктор те е преглеждал)))

Гледа ни всичко, а бебчо само чакаше да почнат да го снимат, за да се разчекне и да си покаже мъжеството))) И през цялото време едната ръчичка му беше на главата като мислител. Мъжо веднага се изцепи, у на тати малкото Роденче  hahaha Беше си налапало и крака по едно време (да се чудиш как се изви). Прозяваше се, и възпитан бре, сложи си ръката на устата... Пъпната връв му беше малко пред лицето. В момента е седалищно разположено и вървим една седмица напред. Тежим почти половин кило. Чухе му и сърчицето, броихме пръстчетата на ръчичките, че крачетата, освен когато си налапа едното, не ги гледахме... после се замислих защо ли... ама айде... иначе гледахме главичката, органите, всичко... много мило д-р Марков обясняваше всичко и питаше дали и ние имаме въпроси, ама той като си каза всичко, какво да го питаш. А мъжо и майка ми беше с нас, седят като на кино отстрани и гледат ей така  Shocked наУката колко се е развила  Joy
Е, с кеф му дадох на човека 80 лева, че и касова бележка дава...

А който е ходил при Марков, знае ли в листа който дава с това което е прегледал, какви са процентите отстрани? Там при седмиците и измерванията?

Поста стана малко дълъг, но да кажа и за Мазнейкова. Имах преди няколко седмици час при нея. Отивам с колата на майната си, в задръстванията и беше голяма жега, в колата +40 градуса... и чакам да ме приеме, при което идва моя ред и излиза от кабинета и ми заявява, съжалявам, но имам спешно секцио, няма да мога да ви прегледам. Дори не ми каза да я изчакам, камо ли елате друг ден или нещо подобно, такава надувка, такова чудо... с такава префърцунена физиономия... нямам думи. Сестрата поне беше по-вежлива и се извини за поведението й, но късно както се казва... А й като гледам тези преди мен че ги държа за има няма по 10 минути... направо язък, че й се носи славата на добра докторица, но то за това паралелно й се носи и славата за по-горе вече писаните неща, да не цитирам.

# 186
  • София
 Party  Party  Party Инче, много се радвам, че сте имали такава мила и вълнуваща среща с бебчо, честито ти малко мъжле  Heart Eyes Видя ли го какъв е готин този Марков!  Hug Ще си погледна листа от Марков да видя за кои проценти говориш!

# 187
  • София
Леле, Инче, супер. Аз съм днес при Марков от 5 часа, дано и нас ни прегледа така хубаво. Стискайте палци. Praynig

Shareez, честит празник! Да ти е жива и здрава звездичката!  bouquet

# 188
trixy, виж да, ще съм ти благодарна, че тогава не ги гледах изобщо и сега си блъскам главата, кое какво значи)))) И разбира се да кажеш как сте с бебка???

renni79, о, ще имаш страхотно преживяване... лягаш си удобно и на един голям екран пред теб гледаш в захлас, даже си забравяш името като те пита)))

Сев, на мен моята лекарка ми изписа при болки и втвърдяване да пия 3х1 нош-па и 2-1 магнерот. Т.е. сутрин и вечер по една таблетчица магнезии си пийвай.

А вчера на прегледа (сещам се на час по лъжичка, ама...) имаше една бременна мама срещу мен, не зам в кой месец беше, сигурно поне 7 и половина, но милата беше с такива отекли крака и целите лилаво-морави и спукани капиляри... направо ми стана жал. Но честно казано не знам какво се пие, маже и т.н. спасение долкото четох няма. Просто който е по-податлив е неизбежно.

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 10:13 от ina.gg

# 189
Здравейте мами
Инче така хубаво си разказала,че все едно бях там и ми стана много приятно  Hug Супер,че всичко е наред и сте видяли хубаво малкия мъж с всичките му неща  Laughing
renni79 айде и на теб късмет и после и ти да ни разказваш.
shareez честит рожден ден на дъщеричката.Жива и здрава да е и много късмет да има   bouquet
Трикси как се чувстваш,надявам се си добре - вкъщи е много гот а  Wink  Hug
Severinka момичетата са казали кой по колко пие,но не искаш ли да звънеш на доктора да ти каже най-добре да не се притесняваш?
mimisofia труди се ама и почивай  Grinning

# 190
Благодаря ви за отговорите, момичета! Питам вас, че доктора ми преди се размрънка за прегледа, а сега ако му се обадя за това сигурно ще ми се развика вече (нещо му е станало, преди не беше такъв), та затова хич не искам да му звъня. Ще ходя и до аптекатада питам, ама сигурно по 2 или 3 хапчета ще пия на ден.

shareez
, Честит рожден ден на дъщеричката ти!  nbirthday
ina.gg, много се радвам, че прегледът при Марков е минал толкова добре, но аз не съм се и съмнявала.  Peace

# 191
А май забравих да кажа, че съм качила снимка да ни видите в албумчето)))

Сев, мерси))) Но според мен спокойно сутрин и вечер по една таблетка можеш да си взимаш без притеснения.

# 192
  • София
shivani, така се разчувствах от филмчето, което си пуснала.Благодаря ти за добрия старт на деня kiss

shareez, честит втори рожден ден на дъщеричката ти  newsm59 Да бъде много здраво и щастливо дете и скоро да си има малка сладка сестричка, с която да си играе.

Сев, аз и преди бях казвала, че за втвърдяването на корема ми изписаха да го пия по следната схема: 7 дни 3х2, после 14 дни 3х1. На самото упътване пише същото. И лежане, защото ненатоварването на коремните мускули е най-доброто. Мен малко ме е страх да спра магнезия че да не се появят отново. Но на твое място бих се обадила на доки. Все пак той най-добре ти знае състоянието. Мен в началото даже искаха да ми наливат системи за да се насити организма с магнезий. Вероятно към всеки случай трябва да се подхожда индивидуално.

Инче, радвам се че сте преживяли вълнуваща среща с бебчо. Grinning  

# 193
  • София
Здравейте  Grinning
Шарийз, честита ти рожденничка,да ти е жива,здрава и много да те радва!
Сев,сега като пита прочетох листовката на моя магнезий.Той е малко по-различен от вашите - казва се Диаспорал 300, но има по 300мг магнезий в едното саше. Пия го по 2 на ден, а контракции май съм нямала  newsm78
Инче,разказа ти е прекрасен  Hug Описала си го така,че все едно и аз бях там,олееее къде е петък Crazy
Мацки,снощи сънувах че съм на преглед и видях че мойто бебче е момиченце  Flutter Уф,побърках се направо,на мен ми бяха казали момче,ама с това мое вътрешно усещане - незнам. Затова и съм толкова нетърпелива да дойде прегледа при Марков,на него му вярвам  Blush
Точно до  зала Универсиада има едно много готино заведение,ама е винаги пълно. А отсреща има сладкарница Неделя, да знаете,ако се разбирате нещо за преди изложението.
Аз ще ходя със сигурност,но незнам кога точно,затова не обещавам нищо засега,но ще следя какво се разбирате  Hug
 Sad Трупнала съм още 2 килца в бързината  Sad Не исках да се тегля,ама не устоях  Sad Корема ми е вече 100. Абе усетих аз, че пак изведнъж изхвръкна  Rolling Eyes
Майлили,кога ще се оправиш да ходим на кафе? Както го отлагаме,май ще се видим в 9-тия месец  Laughing

# 194

Какво да ви кажа за прегледа при Марков, още съм в омая))) Вярно, наложи се да чакаме, че с моя пусти късмет, точно преди моя преглед машината му се развали, та цял час я оправяха, но после се извини много кратно и определено си струваше чакането. А такъв хубав мъж  Embarassed С такива хубави очи, викам на бебо, ето да видиш какъв чичко доктор те е преглеждал)))

А да те питам колко време беше прегледа при Марков? Че май часовете ги дават през 20 минути, а на мен ми се иска повече да продължи..... аз съм там на преглед в понеделник вечерта....

И да ви питам, дайте идеи за имена на момиченце с буквата Ц..... нещо не мога да измисля.....

Shareez, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава и една много послушна и щастива кака на есен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт