Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 267
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Да ти е здрава и много усмихната принцесата, shareez Simple Smile

sisilia, аз редовно сънувам момченце, но докторката каза 80% жена Simple Smile
сега нито на интуицията си, нито на лекарското становище вярвам Simple Smile

# 196
  • София
Инче, Енигма, благодаря ви за загрижеността! Ние с бебка сме добре, за сега не ни е скучно, намираме си забавления, всеки ден си организираме ходене на кафе с някоя приятелка и лека разходка! Започва да ми харесва!  Wink
Сев, знам че се притесняваш да не ти се развика, но по - добре поеми този риск, той ти наблюдава бременността, той трябва да прецени каква доза е най - добра за теб! Самолечението не е най - добрия подхов в такъв момент! Изказвам само мнение!
Megche, имена с Ц за момиче си сещам Цветелина, Цвета, Цветина, Цветомира, Цветослава....

# 197
  • София
Да ти е здрава и много усмихната принцесата, shareez Simple Smile

sisilia, аз редовно сънувам момченце, но докторката каза 80% жена Simple Smile
сега нито на интуицията си, нито на лекарското становище вярвам Simple Smile
хи хи,сложих ти розово щъркелче засега,а ти пожелавам да е такова,каквото искаш  Hug

# 198
Здравейте момичета,
много се раздвам за всички, които са имали вълнуващи срещи с бебчовците. Peace
Всичко изчетох и забравих сега на кой какво да напиша newsm78
Браво на Пловдивските мамчета - да продължат традицията с увеличаване на бройката разбира се Hug
криссиHug
Шарийз, честита ти рожденничка,да ти е жива,здрава и много да те радва!

Искам да попитам нещо сладурки, от през нощтта усещам дърпане в коремчето, отдясно. newsm78 Обикновено го усещам като се изправя. През нощтта го усещах като ставах до тоалетната, днес продължава, не съм яла череши много както преди няколко дни. Незнам какво да правя Thinking, мисля да отида на лекар днес ако не отмине, но къде? В Майчин дом или при тази в ЖК? Помогнете със съвет Hug
Благодаря ви!

# 199
Megche, ми часа ми беше за 17:20, преди мен имаше две двойки, но аз отидох в 17:00, към 17:40 явно му се развали апарата и цял час чакахме, значи да сме влезнали към 18:40 и към 19:20 - 30 излезнахме, бе със сигурност имаш половин час. Е вярно накрая докато запише и качи снимкитеи филмчето на диск отнема няколко минутки, но определено се "наглеждаш" на бебчо))))

# 200
Точно до  зала Универсиада има едно много готино заведение,ама е винаги пълно. А отсреща има сладкарница Неделя, да знаете,ако се разбирате нещо за преди изложението.
Аз ще ходя със сигурност,но незнам кога точно,затова не обещавам нищо засега,но ще следя какво се разбирате  Hug

Ми айде казвайте деееее Simple Smile И аз не съм решила събота или неделя, така че когато кажете. За часа също нямам претенции.

# 201
Здравейте сладурки.
Честит рожден ден на малката принцеса на  Шарийз.Да расте здраво и щастливо дете и много да ви радва.
Продължавам с честитките за Радкакака и Инчето за сините гащи. Hug
Вчера от тези череши корема така ми се изду и заболя та чак се притесних, стана ми двоен и бях заприличала на кит. Laughing
От няколко дена през ноща усещам как ми се схваща прасеца на крака и започва да ме боли та се налага масаж да му правя за да ме отпусне.На вас случвали ви се.
За сънияата аз сънувах миналата нощ че раждам момченце, но нямам предчувствие никакво какво ще е .Само да е живо и здраво.Хаъде много дълго стана.
Хубав ден. Hug

# 202
На мен много често и прасеца и ходилото ми се схващат нощем.

# 203
Здравейте момичета!
Само ви навестявам за малко, че ме е обхванала творческата треска и притеснение, че не остана време, а скоро трябва да завършвам тази дипломна работа....

Първо, искам да поздравя мама Шарийз за втория рожден ден на малката Близначка, пожелавам ви година, изпълнена с много положителни емоции, дано е здрава и много щастлива кака!   ura newsm67 След 10 дни и мен ме очаква същото, юнакът става на 3 г., смятаме да празнуваме на една хижа на Върбица - сред гората, в планината  Simple Smile

Искам да ви честитя и малките бебоци - мъж на радкакака и девойка на Мегче! Мегче, за женско име с "Ц" си е голям зор... но сякаш Цвета най ми допада... по принцип съм за по-кратките имена.... На кого искаш да я кръстиш?

Рени, на теб пожелавам да те зарадва Марков днес с новината за едно прекрасно момченце! Нали при теб бяха драмите с латиноамериканските сериали /ако не се лъжа/... за баба каква беше там със странното име...    newsm78

Сисилия, момче ще е  Hug Всъщност, ти какво искаше?

Къде се загубихте, мама Ели78, мама Манана и много други? Не че аз много съм се намерила, де, ама се вясвам от време на време...

Еличка, чакаме да си вземеш всички изпити и да се вкючваш отново тук  Hug

Крисси, в този момент е добре да не мислиш за това, за да не страдате с бебче... Много е тежко, предполагам, моите искрени съболезнования  Praynig Винаги съм се страхувала да не стане нещо подобно докато съм бременна, не знам как ще го преживея... Cry

shivani, много хубав клип, защо не сложите линк на първа страница Hug

И накрая.... прасците се схващат поради недостиг на магнезий... Най-често от това са и контракциите... Питайте лекарите си дали да пиете и по колко... Не вреди, даже е полезно, спортистите и спортуващите го пият постоянно...

Стана много дълго... затова ви казвам "Чао!" и до след някой друг ден   bouquet

# 204
Здравейте момичета!
Радвам се за всички хубави новини на всички мами!Честито рожденници!Мерси за филмчето Shivani,насълзи ми окото.Ина,мерси за хубавия разказ ,насълзи ми и другото око.Изобщо много съм станала размекната и сълзлива.Кажете как са вашите настроения.Аз съм станала толкова спокойна,че не мога да се позная.Преди бях като барут,а сега само ми минават покрай ушите разни стресиращи неща от ежедневието,които преди ме дразнеха,а сега не им обръщам внимание.
Аз нямам сънища за бебчо,но таткото постоянно сънува някакви фантасмагории.И той е станал един странен и чувствителен.
Приятен ден на всички!Дано скоро да се видим с пловдивската група.

# 205
Miss Fairy, да ти кажа и аз съм станала доста спокойна, тръдно се шашкам или нервирам сега, а съм си нервачка по принцип. Само се притеснявам като не знам нещо свързано с бебето и бременността.

Мегче
и моя преглед при Марков беше някъде 20-30 мин., ама то као всичко си е наред с теб и бебчо няма какво толкова да се гледа, колкото и да ни се иска на всички да прекараме повече време с бебчо.

# 206
  • в здрача
На мен ми се схваща левия крак от коляното нагоре. Преди и през деня, сега само нощем. Ама гледам че спя предимно на лявата страна, така ми е по-удобно.

Имена с Ц- Цветана, Цветелина. На галено Цвети, Цвете или Цеци. Много е мило, когато се обръщат към теб с Цвете /личен опит  Grinning /

Помня, че като бях бременна с дъщеричката си непрекъснато сънувах, че раждам леко и лесно момченце.  Пък доки отсече, че е момиче. Е, опредено той беше прав. Ама пък и съня се сбъдна - родих лесно и бързо, де да знам, че за пола трябвало да се тълкува наопаки.  Rolling Eyes

shareez ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Весел празник и да ти е жива и здрава малката госпожица и с много усмивки да те дарява.

# 207
  • София
Feel U, мерси за пожеланието. Да, ние сме с баба Доминика Wink

Аз пък съм станала много чувствителна и много често ми се насълзяват очите, понякога от незначителни неща. Онзи ден като завиха сирените на деня на Ботев и като видях хората как спират на място се разревах.
А пък понякога получавм внезпни нервни изблици. изведнъж се изнервям до краен предел от нищото и ми иде да ударя нещо или някой. Blush
С предишната бременност не съм имала такива драматизми.

С "Ц" харесвам Цвета и Цветелина.

# 208
Здравейте! Почти не успявам да пиша, все време не ми остава. Вече можем да се похвалим с девойка.  newsm06 . Всичко ни е наред-бяха ме притеснили с БХС, защото тук ми казаха че резултатът ми за Спина Бифида бил лош. Но ходих до София, в Майчин дом и там ми направиха същото изследване, но по правилния начин и фетална морфология. Казаха че с бебчо всичко е наред, че между другото и пола. Много съм им благодарна на тези хора  Hug голямо внимание ми обърнаха, а бях толкова стресирана, много ме успокоиха. Вече се чудя дали да вярвам на тукашните лекари.  newsm78

# 209
Здравейте и от мен днес. Включвам се с имената........За мен е много важно решение името на детето, затова ви предлагам и сайтове с тълкуване и т.н.

http://www.angelfire.com/ca6/ivayla/C.html

http://www.imena.hit.bg/astro_ime.htm

http://www.astrohoroscope.info/imeto.php

Общи условия

Активация на акаунт