През НОЕМВРИ ново слънце ще ни грее - малко бебче в люлка ще се смее

• 10 802
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Абе така като ви чета "приключенията" с бойните бабички ме хваща яд, че не я фраснах по силно оная #Cussing out

# 241
Хриска, аз затова казах - когато можем да сме толерантни, защото има такива, дето те изкарват извън кожата ти Rolling Eyes

Забравих да честитя розовите новини на майките, които са разбрали, че ще си имат принцеси Hug

Мишле, браво че е минало всичко наред с шефа ти, много се радвам на разбраните хора Simple Smile

# 242
Абе така като ви чета "приключенията" с бойните бабички ме хваща яд, че не я фраснах по силно оная #Cussing out

Joy Joy Joy Joy да не земеш да родиш боксъор  Mr. Green

# 243
Хриска, аз затова казах - когато можем да сме толерантни, защото има такива, дето те изкарват извън кожата ти Rolling Eyes

Забравих да честитя розовите новини на майките, които са разбрали, че ще си имат принцеси Hug

Мишле, браво че е минало всичко наред с шефа ти, много се радвам на разбраните хора Simple Smile

толерантен съм, за това не съм набил още някоя баба  Twisted Evil
Пък мен най-много ме е яд че като отидеш в болницата не ти дават ред да си свършиш там нещата и да ходиш да работиш. И без това те могат да ходят на болница без пари защото държавата ги зема от нас, та нали ако аз днеска не отида на работа няма да зема пари т.е. някоя си там бабка няма да може да иде да си каже болежките на доктора защото няма да плати държавата а тя няма да може да го напражи сама. Тъпи са ние им изкарваме парите които получават а не им идва на акъла че като не съм на работат няма как да стане ... не само аз де всички млади .... #Cussing out

# 244

Joy Joy Joy Joy да не земеш да родиш боксъор  Mr. Green

Joy Joy Joy hahaha - абе знам ли - може и някоя побойница да излезе, че нещо още не могат се разбра докторите има ли пишка или не   hahaha

# 245
Привет и от мен! Напоследък от много работа нямам време да се включвам, но се опитвам да ви чета редовно.При мен нищо ново, чакам си резултатите от цитонамазката и микробиобогичния, а този петък ще ходя на ФМ. Тогава се надявам да имам само добри новини и да зная пола на бебчето.Малко съм настинала, боли ме гърлото и цял ден едни чайове пия, но се надявам скоро да се оправя.

# 246
Фаери така си е  Hug
Татенце да ти имам толерантността и аз Joy

Тонеска много срамежливо туй бебе бре Heart Eyes
Валееее кажи де има ли мамули по пазарите , ама на кучан искам Mr. Green

# 247
Фаери така си е  Hug

newsm78 е какво нали няма пострадали ?! newsm78

# 248
  • Попово
ох ама като заговорихте за бой  ooooh! моя малкия калпазан 'неска разрева две момиченца като ги задърпа за кукуригутата, и един малчуган видимо по едър като го оскуба и му плясна шамар  Embarassed добре че съм много страшна и майките не ми скочиха да си защитават дечинята  Joy

# 249
  • София
Фаери така си е  Hug

Хрисе, много припираш за кочан, май не си си преписала рецептата за кекса  hahaha Не съм виждала по пазарите още е рано. Само в киното в Мол-а отпред продават ама е ронена.... ще почакаш за кочан  Mr. Green

Вярно, май момите по-късно се показват от младежите. Тази седмица отборът се увеличава само с девойки...ха дано и моето се реши другата седмица, че вече от толкова познавачи и гадатели около мен ми дойде до гуша. #2gunfire

Да ви попитам, всеки месец ли давате кръв и урина???? Аз от 2-рия месец когато ми пуснаха изследванията не съм правила такива упражнения ???

# 250
Денчо, браво - само така! И ние с таткото сме семейство Скандалджиеви  Wink
Хрис, на пазара на Чаталджа има царевица от много време - супер е! По-ти е близо Варна...  Whistling

Честито на всички узнали гащите   bouquet

# 251
Денчо, браво - само така! И ние с таткото сме семейство Скандалджиеви  Wink
Хрис, на пазара на Чаталджа има царевица от много време - супер е! По-ти е близо Варна...  Whistling

Честито на всички узнали гащите   bouquet

Пък ако знаеш в морската каква готина има ... точно до входа, мойто мамче всеки път като ходим там си хапва

# 252
ох ама като заговорихте за бой  ooooh! моя малкия калпазан 'неска разрева две момиченца като ги задърпа за кукуригутата, и един малчуган видимо по едър като го оскуба и му плясна шамар  Embarassed добре че съм много страшна и майките не ми скочиха да си защитават дечинята  Joy

Joy Joy Joy моят дребният и той налита на бой и викам на мъжо незнам какво ще става в градинката, а той ме успокоява - има вика два варианта или да се бие добре или да бяга бързо hahaha hahaha

Вале аз миналия месец пуснах извънредно една кръвчица, че ми беше много нисък хемоглобина, иначе само урина е хубаво да се пуска всеки месец - поне аз така знам Simple Smile

Хрисе след 2 седмици съм пак при доки, а после към 22-ра седмица съм и на ФМ - голямо гледане ще пада и се надявам да се покаже, че тия мойте лапетии много срамежливи дето викаш - ти такъм зет искаш ли или ша са отказваш Mr. Green

Вита стискам палци да оздравяваш бързо и само хубави новини да носиш Hug

# 253
  • София
Валя, аз досега само веднъж давах кръв и урина, но другата седмица пак ще трябва. Дано пак улуча някоя сръчна лаборантка. Изобщо не разбрах кога ми взе кръв

# 254
я бързо дайте съвет или по скоро идея ко да зготва довечера че ми се падна честа а не мога да измисля какво ?  chef

Общи условия

Активация на акаунт