Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 376
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, трябва ми много спешно маникюристка, за изграждане на ноктите с гел, и френски маникюр. Надявам се на вашата помощ, тъй като ми писна да попадам на маникюристки, които не могат да правят френски маникюр, и се опитват да ми пробутват нещо друго.
Препоръчаха ми Роди, но нямам идея нито къде й е салона, нито имам координатите й. Казаха ми само цена от 50лв, за изграждане с гел, и френски маникюр.
Цената е 35.00 лв.
Също ходя там от доста време и съм доволна.

# 211
  • Варна
Момичета, трябва ми много спешно маникюристка, за изграждане на ноктите с гел, и френски маникюр. Надявам се на вашата помощ, тъй като ми писна да попадам на маникюристки, които не могат да правят френски маникюр, и се опитват да ми пробутват нещо друго.
Препоръчаха ми Роди, но нямам идея нито къде й е салона, нито имам координатите й. Казаха ми само цена от 50лв, за изграждане с гел, и френски маникюр.
Цената е 35.00 лв.
Също ходя там от доста време и съм доволна.
Това 35лв. изграждане с гел и декорации ли е, или без декорации. Роди ми я препоръчаха, и смятам да я посетя скоро време. Видях ноктите на едно момиче, които Роди е правила, изглеждаха много красиво нарисувани. Скъпа ли е поддръжката?

# 212
аз ходя в азулена много са добри . добре работи също така и алис в евелин стил

# 213
Това 35лв. изграждане с гел и декорации ли е, или без декорации. Роди ми я препоръчаха, и смятам да я посетя скоро време. Видях ноктите на едно момиче, които Роди е правила, изглеждаха много красиво нарисувани. Скъпа ли е поддръжката?
Забравила съм, че съм писала в темата и затова не съм ти отговорила.
Извинявай.
Да, цената е с изграждане и декорации, но зависи пак от рисунките-стигала съм до 38.00 лв.
Аз ходя на 4 седмици точно за цялостно правене.
На междинен още не съм била, та не мога да кажа цена.
Във Фейсбук на сайта на студиото има много снимки-можеш да ги разгледаш и да решиш дали ти харесва.

# 214
А линк към сайта може ли?Simple Smile))

# 215
А линк към сайта може ли?Simple Smile))
Пращам ти на лични, понеже незнам дали не се брои за реклама newsm78

# 216
Здравей Бръмбофръц, можели да ми пусеш и на мен линка с координати на Роди, че също имам спешна нужда от нова маникюристка за гел.Сегашната нещо не се справя добре  Sad Благодаря ти педварително!

# 217
Аз горещо препоръ4вам Роди от Студио 2. Тя и моми4етата при нея са страхотни.

# 218
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте дами
искам да си сложа гел нокти е Красен стил на Чаталжа
маникюристката е леко мургава
моля дайте съвет ако някой е ходил
мерси

# 219
  • Варна
Обадих се в Студио 2, и ми отговориха че първоначалното изграждане с декорация е 50лв, а след това за поддръжка се заплаща 35лв. Peace

# 220
здравейте дами
искам да си сложа гел нокти е Красен стил на Чаталжа
маникюристката е леко мургава
моля дайте съвет ако някой е ходил
мерси

Ходила съм на обикновен маникюр при нея, работи добре, малко грубоватичка беше с мен като работеше от към държене на пръстите ми докато ми правеше маникюр, но беше се получило dobre nakraq. Na gel lak ne sym hodila...

# 221
Много ми е чудно как до сега никой не спомена наистина добрата маникюристка във Варна.Няма да я прехваля ако кажа най-добрата.Рени от студио ЕКСЕЛ,намира се на ул.Любен Каравелов,ако не се лъжа номер 55.От година не съм я посещавала и немога да кажа цени.Но я препоръчвам горещо,талантливо е момичето.Тя е художничка и декорациите й са уникални.

# 222
Момичета,здравейте  Hug
Да ви кажа честно избора на маникюристка е индивидуален за всяка една от вас.На всяка една жена,та дори и мъж критерия за добър маникюрист е различен.Един набляга на момента как ще се оформят ноктите,друг на това как се премахнати кожичките(китикулите),трети-как е направена ноктопластиката,четвърти-добре ли е поставен гела върху естествените нокти....и още много други неща  Simple Smile
Затова моя съвет е посещавайте(пробвайте),докато попаднете на този,подходящ на вашите желания и работещ на цени,които ви удовлетворяват.Маникюристите сме като лекарите,зъболекарите,шивачите...попаднеш ли на "твоя човек" не му "изневеряваш",поради ред причини,коите надявам се,досещате се какви са.Има специалисти в този бранш,които оценяват труда и материалите за направата на ноктопластика на стойност между 70 и 100 лв,което аз не считам за лоялно за времето,в което живеем и начина на живот,който водим.Материалите вече са еволюирали и са достатъчно качествени.Не си мислете,че ако нещо е по-ефтино,то не е качествено.
Изборът е изцяло ваш!Пожелавам ви да попаднете в ръцете на "вашия човек".  Hug

П.П Ако админа сметне,че поста ми е самореклама да го премахне  Peace

# 223
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
моля препоръчайте ми добра маникюристка за ГЕЛ лак
Мисля ,че има добри и не толкова добри маникюристки
сега всяка 2- ра се хваща
такъв калпав гел лак ми сложиха в красен стил ,че нямам думи
много искам да си сложа при добра жена ,която работи с качествени материали
мерси 

# 224