Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 384
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Аз ходя от дъдж на вятър в един салон Ивида между синьото пазарче и гарата. Роси се казва жената. Доволна съм.

# 196

Момичета, стандартната процедура на маникюра включва ли обработка на кожичките? Избутване, хидратиране?
И само в салонът на ул. "Рила"30 ли работят с ОПИ, едва ли..  Rolling Eyes
За салон Красен стил ли става дума?
Много близо до ул. 27 юли  има един Красен стил, някоя от вас да е ходила там за маникюр? Пак пише че е с ОПИ за 6 лв, но това 6 лв сигурно е цена без лак. А колко е с лак?
щом е с ОПИ, значи е с лак. Иначе кое да му е ОПИ?но не ми се вярва това да е цената на маникюра. Освен това на този салон много му куца хигиената,много!

# 197
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Със лак е 8-9лв.,а 6лв. е само с основа-заздравител.Аз ходя на ул. Рила  и съм много доволна.

# 198
Искам да си сложа гел с френски и декорации,бихте ли ми препоръчали добра маникюристка на сносни цени

# 199
  • Варна
Аз ходя при Райна на бул Приморски,точно срещу корабите.Много е старателна и цените и са народни.Маникюр с лак -10 лв,с гел –на мен лично ми издържа 20 дена -20 лв.

# 200
  • Варна
....
благодаря много, че са ми преместили поста Simple Smile

Искам да похваля една маникюристка, която ходи по домовете. Ако някой има нужда от маникюр и педикюр в дома си...имам точния човек Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 11:03 от Jorjeta

# 201
  • Варна
Oбикновено се включват кожичките. Нели също работи с OPI   Peace
Как се казва салончето и може ли телефон?
Преди имаше една маникюристка Нели, която работеше при Кондов, много беше добра, но май вече не е там-издирвам я, ако някой знае..Също и
още едно момиче Жени, което работеше в студио Абрамс в к- Явор, но вече не е там, а не дават телефона й.. Много се сменя персонала в този Абрамс, не е на добре това.
Искам да си направя ноктопластика с акрил и изграждане и си търся добра маникюристка, за тази процедура.

# 202
Здравейте, момичета!

Искам да похваля тук моята маникюристка, като се надявам това да бъде в помощ на някой четящ темата  Peace
Казва се Виктория и салонът и е на ул. Възраждане Nо 1А. Това е уличка перпендикулярна на ул. Георги Сава Раковски и Братя Миладинови. Намира се много близо до у-ще Васил Априлов и бар Дежавю.
Много съм доволна от маникюра и педикюра. Преди 3м. си направих изграждане с гел на ноктите- струва 30лв., както и месечната му поддръжка. Това е цената с лака, без декорация.   Като човек също е страхотна и много готина  Peace
ivka_smile Вики прави тази процедура за която пишеш, но аз лично не съм си правила такова нещо никога.
Часовете и се заемат бързо, затова имайте предвид, че исканият час ще се най-вероятно за след 3-4 дни. За цените трябва да питате нея  Peace

# 203
  • Варна
veselyshko, как  казва салона и ако може тел. да питам за цени?Може и на лични.

# 204
Момичета, трябва ми много спешно маникюристка, за изграждане на ноктите с гел, и френски маникюр. Надявам се на вашата помощ, тъй като ми писна да попадам на маникюристки, които не могат да правят френски маникюр, и се опитват да ми пробутват нещо друго.
Препоръчаха ми Роди, но нямам идея нито къде й е салона, нито имам координатите й. Казаха ми само цена от 50лв, за изграждане с гел, и френски маникюр.

# 205
  • Варна/Финикс
Аз ходя при Роди, салона се казва Студио 2, ул Паско Желев №2,ет 3, до пожарната, тел 730977, препоръчвам я, много е старателна, работи бързо, наистина и се отдават декорациите.
Тя работи в екип с още 2 момичета, които и помагат за определените манипулации.
Спокойно може да се довериш на Роди и екипът и.

# 206
ВЕСЕЛЯШКА можеш ли споделиш цена за обикновен маникюр?Миналата година,когато минавах оттам се отбих да попитам за цена на педикюр и като ми казаха 35лв. направо подскочих,а цената която си коментирала тук смятам,че е приемлива.Възможно е да е била и друга маникюристка,но цената ме уплаши тотално.

# 207
iv.elina обикновен маникюр с лак е 18лв., а педикюра е 25лв. доколкото си спомням. Сигурна съм, че никога не е бил 35лв. Може другаде да си питала и да е бил някой друг незнам  Thinking Този салон си е на моята маникюристка и само тя си работи там, но 35лв. не е бил никога педикюра, а и никъде не съм чувала подобна висока цена  Shocked Shocked Shocked

# 208
То на тази улица има само един,малък и много готино изглежда.Както и да е,няма да споря.Уличката е прекалено къса за да има 2 салона.Той е до Хуманата.

# 209
iv.elina така е права си- точно за него става въпрос  Peace Незнам какво да ти кажа- аз от 2г. ходя там и наистина не съм чувала за такава цена. На мен никога не са ми вземали такива пари.

Общи условия

Активация на акаунт