Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 392
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
моите нокти растат бързо и на 10тия ден, вече е наложително да се подменя. В последно време ползвам Shelack, той не е толкова траен, но пък е щадящ за ноктите ми. Максимум на 2-рата седмица бягам при маникюриста.

# 181
  • На небето
Ходя на ул."Рила"30, маникюристките са две Миленка и Роди. Работят с лакове на ОPI. Педикюра е 12 лв с лак 14 лв., а маникюра 6 лв.  Peace

Четох, четох, но никъде не видях името на салона? Може ли да ми го кажеш?

# 182
Някой може ли да ми даде координатите на Деси от Атриума

# 183
Аз ходя при Нели Николова, до червения площад и е салончето, много сръчно и бързо работи, резултата винаги е прекрасен, каквото и да прави, запозната е с всички новости и техники за правенето на нокти, гелове и т.н., за мен голям плюс е, че е усмихната и слънчева мацка. Има и награди от конкурси на Арена на красотата, с две думи- очарована съм!

# 184

Момичета, стандартната процедура на маникюра включва ли обработка на кожичките? Избутване, хидратиране?
И само в салонът на ул. "Рила"30 ли работят с ОПИ, едва ли..  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 14:48 от bubanka

# 185
Oбикновено се включват кожичките. Нели също работи с OPI   Peace

# 186
Oбикновено се включват кожичките. Нели също работи с OPI   Peace

A Сеш Вит? И какви са цените й? За маникюр се интересувам, по педикюра нещо не си падам..  Simple Smile

# 187
Извинявам се за късния отговор, Нели работи освен с OPI и с една друга марка, /забравих и името/, за която каза,че е още по- добра. За оформяне на маникюр+ кожички- 10лв, ако желаете и лак- 15лв. Кожите може  да ги изреже, но тя предпочита с една машинка- като електрическа пиличка ги обработва, все едно мини шкурка Simple Smile но ако искате да ги реже, ще реже. Бе много е добра! Графика и е доста натоварен, ако желаете мога да дам телефон на лични, но час- поне няколко дена напред...

# 188
Благодаря, но ми идват височки цените, представям си с декорацията/печата колко ще ми дойде  Crazy По-добре за мен би било да си взема продуктите и да извършвам тези процедури сама у дома, но както казах нямам средствата за наистина качествени продукти  Tired

Добро впечатление ми направи обаче това, че избягва да реже кожичките, явно си разбира от работата  Peace

# 189
  • Варна

Момичета, стандартната процедура на маникюра включва ли обработка на кожичките? Избутване, хидратиране?
И само в салонът на ул. "Рила"30 ли работят с ОПИ, едва ли..  Rolling Eyes
За салон Красен стил ли става дума?
Много близо до ул. 27 юли  има един Красен стил, някоя от вас да е ходила там за маникюр? Пак пише че е с ОПИ за 6 лв, но това 6 лв сигурно е цена без лак. А колко е с лак?

# 190
Здравейте ! Искам да питам някой да е ходил в хотел Аква на маникюр?Разбрах, че маникюристката е добра ,но ме интересуваха цените и отзиви от някой ако  е ходил евентуално там Simple Smile

# 191
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате маникюристка, която да лепи счупени нокти, но по професионален начин с разните му там гелове и чудесии, които се чакат да изсъхнат под една лампичка, а не както повечето с каноколит. Аз лично знам едно  място, където са ми лепили и нямам забележка в качеството, залепиха го желязно, даже ми намазаха отгоре нокътя и със някакъв гел за ноктопластика, но това беше миналата година и тогава ми взеха 3 лв. и за мое учудване, когато отидох днес да си запазя час и случайно реших да попитам колко струва ми казаха, че е 5 лв. Е това вече е безобразие!!!! За едно нокътче 5 лв, вярно че го правят качествено, но това вече е кощунство! Та ако някой знае, моля пишете координати и цени по възможност. Благодаря предварително!

# 192
  • Варна
Аз ходя в New Life Day Spa. И двете маникюристки са страхотни! На мен са ми лепили един нокът там - Вили /май така се казваше/ сложи лепило, изпече го, после сложи Shelac, пак го изпече и така вече три седмици не е мръднал, а се беше счупил на 3-4 мм навътре в кожата  Sick
Само не мога да кажа колко струваше лепенето, защото аз тогава ползвах някаква отстъпка  Peace

# 193
Искам да ви предупредя за едно ''елитно'' студио във Варна... Днес бях на маникюр исках пермаментен лак ,който е за 15-20 дена на цена от 40лв ок ... и отивам в студио К лака ми в момента е ужасен маникюристката няма никакво желание за работа да не говорим за рисунки исках да ми постави камани ,който са поставени върху нокътя ми без никаква форма и за поставяне на камъните цената се увеличи за украса на нокатя цялата процедура е 46 лв с криви ленти на френски маникюр повече няма да стъпя там!!! Просто не правете тази грешка като мен Simple Smile)

# 194
Искам да ви предупредя за едно ''елитно'' студио във Варна... Днес бях на маникюр исках пермаментен лак ,който е за 15-20 дена на цена от 40лв ок ... и отивам в студио К лака ми в момента е ужасен маникюристката няма никакво желание за работа да не говорим за рисунки исках да ми постави камани ,който са поставени върху нокътя ми без никаква форма и за поставяне на камъните цената се увеличи за украса на нокатя цялата процедура е 46 лв с криви ленти на френски маникюр повече няма да стъпя там!!! Просто не правете тази грешка като мен Simple Smile)
Да , на Ева винаги и е крив света , и аз спрях да ходя там , защото тя много ме дразни , не стига че плащаш , ами и да търпиш фасони , айде моля моля.Има и други по-любезни дето да ти е кеф да си дадеш парите

Общи условия

Активация на акаунт