До форумките, които си мият косата всеки ден

• 12 342
  • 141
  •   1
Отговори
# 90

То и аз много се чудя за Виши, защото нещо ми се засили косопада /беше понамалял/, а съм чувала, че шампоанът им Деркос е помогнал на много форумки. Но не знам нито колко вида са за косопад, нито колко струва...  Rolling Eyes  Можеш ли да ме упътиш, ако имаш инфо?  Благодаря ти много!   bouquet
Доволна съм от Vichy DERCOS енергизиращ и Vichy DERCOS подхранващ шампоан с колаген,всеки на цена около 15лв, мисля,че Енергизиращият беше за косопад. Макар, че от моя косопад аз се отървах с т.нар.конски маски, които са друга тема....и съвсем леки подстрижки всеки месец Rolling Eyes Що се отнася до ефикасни шампоани мисля, че на пазара има по-евтини продукти, като Фитовал, например, към който нямам никакви забележки. Аз съм доволна също и от Herbal essences. Предполагам обаче, че действат по различен начин на различните скалпове.

# 91

Благодаря за отговора!  Hug   На мен Фитовал-ът за съжаление ми действа ужасно... Herbal essences не съм пробвала, но не ми вдъхват доверие. Май ще се ориентирам към Виши, дано в аптеката знаят кой точно е за косопад...  Rolling Eyes

# 92
  • София
за шампоаните Clear...  е не е имало друг шампоан,от който толкова да не съм доволна, още докато ми е мокра косата стои като сплескана(а шампоана е уж за обем) и ми се появи пърхот (а по принцип нямам)... на всичкото отгоре косата ми се омазнява мн по-бързо  Naughty
Напълно подкрепям.

# 93
Някой ползва ли Johnsons baby?
Имам добри впечатления от инцидентните ми измивания с него, но сега си взех един за мене..за моренцето  Mr. Green

# 94
  • Бургас
Здравейте момичета, моята коса също се омазнява бързо - пробвала съм да я мия само 2 пъти в седмицата, но ефекта е същия. От известно време изполвам професионалната серия на Лореал и съм много доволна, но започнах да си мия косата през ден, а често и всеки ден и се чудя дали тези шампоани са подходящи за всекидневна употреба? newsm78         

# 95
На шампоана трябва да пише,че е за всекидневна или пък честа употреба,иначе мисля,че на Лореал не стават...Незнам не съм компетентна,да не те объркам.
Аз сега си я мия всяка вечер преди лягане с един обикновен на "Арома" и слагам балсам(за да си разресвам после) на "Българска роза".Снощи се къпах с "Джонсън"-а на малкия и за морето пак него ще ползвам  Mr. Green

# 96
Аз си мия косата всеки ден като се къпя сутрин. Нямам проблеми, не ми е изтъняла, не е и опадала Laughing, а имам руси кичури. Използвам няколко вида шампоани: Един български, Fresh май беше с коприва (знам как изглежда и изобщо не чета коя фирма точно го произвежда, а го пъхам в количката по инерция), прави косата страхотна. Вторият е Пантен за класически чиста коса 2 в 1 (със син етикет), но вече рядко се намира, също е страхотен и понякога използвам Хед&Шолдерс ментол. Като имам време използвам маска вместо балсам.
Косата ми започна да расте бързо като трева и вместо да я уврежда миенето, забелязвам става все по-хубава.  Mr. Green

# 97
за шампоаните Clear...  е не е имало друг шампоан,от който толкова да не съм доволна, още докато ми е мокра косата стои като сплескана(а шампоана е уж за обем) и ми се появи пърхот (а по принцип нямам)... на всичкото отгоре косата ми се омазнява мн по-бързо  Naughty
Напълно подкрепям.
и аз подкрепям напълно
иначе по темата, аз съм много доволна от шампоаните на Клоран, има един който е за всекидневна употреба и когато го ползвам косата ми не се омазнява 2-3 дена, с друг шампоан такъв ефект не съм постигала

# 98

А  какъв е, ще ни кажеш ли?    Mr. Green

# 99
       А  какъв е, ще ни кажеш ли?    Mr. Green

Извинявам се малко неточно съм го написала, става въпрос за жълтия Клоран, с  див лимон 

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 19:40 от Nefertity

# 100
Здравейте,
искам да се похваля от покупката която направих!
Не знам Вие влизалили сте в този сайт www.zlatnaribka.com
Аз попаднах случайно на него, закупих си LOREAL серия за слънце, и изкам да кажа, че нещо по качествено никога не съм ползвала.
В началото се притесних да поръчам, защото аз съм от варна,а този сайт е с адрес пловдив, но нямаше никакви проблеми с доставката!

Момичета не сте ли влизали в този сайт, саветвам ви да го направите www.zlatnaribka.com
, ще видите че ще останите много доволни! Hug

# 101
Моя съвет е да видиш този шампоан, аз съм останала очарована от него http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=397

# 102
аз лично смятам, че е до човек
кой както си иска и колкото си иска пъти си мие косата
аз лично я мия през ден, оставя ли я малко повече и просто стои ужасна
ползват Лореал козметика
Има един шампоан Изглаждащ шампоан Лис Екстрим, аз си го купува от онлайн магазин

# 103
mucii  това твоето ми намирисва на реклама
 извинявам се за оффа

# 104
mucii  това твоето ми намирисва на реклама
 извинявам се за оффа

i az това се зачудих,три поредни мнения и то само за сайта,от който пазарува...дано е хубав шампоана,аз досега на лореал не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт