Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 254
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
България не знам, но Македония е в Айова  Mr. Green

# 136
Джи, първият тип, който си описала наистина май съществува  Joy. Ама и аз си мисля, че вторият е това, което се очаква от един съпруг, както и говорим за норми на добро общуване и съжителство в обществото. Такъв човек за мен не е кавалер, а просто възпитан, учтив, услужлив човек. И сериозно не искам да се отнасят с мен, като с по-нежен пол и не ми е приятно, когато един мъж (не моят съпруг) ме третира, "като жена". По-скоро ми става неудобно - ако говорим за едно и също нещо, имам предвид комплименти, обръщане на внимание просто ей така и пр. Искам да ми се обърне внимание, не заради пола ми, а заради това което казвам, пиша, правя, работя. Другото не ми харесва.
От Венера, Венера си ти, много романтична....  Laughing

# 137
Благодаря на всички.
Как Ви се струва цената $1451

Юни София-Фрнакфурт-ЛА
Август ЛА-Чикаго (40 минути престой) - Мюнхен - София

?
Тези 40 минути престой нензам дали да ме притесняват или не, понеже и двата самолета са на терминал 1, тоест няма да обикалям много при смяната на полетите.
Благодаря

# 138
Старомодна съм, подписвам се под мнението на Джи, опс и на Зора... много от нещата, които сте споменали за мен са си чисто и просто добри маниери и сори, но ще изгледам пренебрежително и надменно всеки селяк, който седи и втренчено изучава от 3 см моят огромен корем в 9-ти месец... и пак да се съглася с Джи - кавалерство не е да се подари букет, кавалерство е желанието да направиш мил жест дори към непозната жена...

И когато ме третират "като жена" го приемам като уважение към пола си, изисквала съм го и ще го изисквам, а войнствуващият феминизъм го поставям наред с шовинизма и мачизма на мъжете...

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 01:24 от Agent Provocateur

# 139
  • USA
iphoneman, нормална е цената за юни. Обаче, това с прекачването е доста неприятно, защото удължава полета с доста повече от 40те минути. Аз обикновено съм директно до Германия от ЛА.
Ако пробваш изредените от Мишолина агенции, започни с Интернеттурс.

# 140
Благодаря за агенциите, но просто не мисля, че има вече време.Днес звънях в Луфтханза и ми казаха, че всичко е почти пълно за юни и не вярвам цената да е по-ниска от горепосочената.
Има с $90 по-евтин вариант на връщане
ЛА-Вашингтон-Мюнхен-София
първите два полета са с боинг 777 на united, а европейския си е малък смаолет на луфтахнза.
Варианта през Чикаго е с $90 по-скъп, но самолетите са
ЛА-Чикаго - боинг 757 Чикаго-Мюнхен Луфтханза А340-600

Честно да Ви кажа не знам кое да избера.Искам да ми е максимално удобно и да има какво да правя иначе се знам, че супер много ще се изнервя ако е голяма скука.Четох, че А340-600 на Луфтханза всичките имат големи екрани пред всяка седалка и си мисля, че това ще бъде едно добро занимание за мен през 9-те часа полет Simple Smile
Имате ли информация относно това?Кой от двата варианта Ви се струва по-конфортен, по-модернизиран и нов?
Никога не съм се качвал на 777 или на а340-600 за това не знам как седи въпроса.
Благодаря

# 141
  • USA
Въобще не разбирам от самолети, но аз на Луфтханза никога не съм имала индивидуален екран (което не значи, че няма такива). На Юнайтед мисля, че някои имат. Полетът си е мъчителен, а с тези 2 прекачвания ще ти се види вечен. Аз бих избрала този, който е по-кратък като време.

# 142
и аз като Winx никога не съм попадала на индивидуален екран на Луфтханза, книга или лаптоп/мп3 плейър/ДВД спасяват успешно от скука, не забравяй, че ще и спиш (малко вино на гладно приспива страхотно) - бих иЗбрала по-късият полет... удобството в тези консервени кутии и то в икономи класа и мнооого относително понятие Simple Smile

# 143
  • USA
Агентката, кажи как сте с Ангелина на родна земя?  Laughing

# 144
Последно по темата с кавалерите, че взех да си ставам досадна - но - уточнение, понеже виждам, че много хора бъркат двата класифицирани от мен горе типа кавалер със съпруг. Не, въобще не е нужно да ти е съпруг, за да бъде от втория тип (че и от първия). Ако бях седнала да вкарвам описания и за тях, обаче, щях да изпиша две страници. Представете си всичко описано за двата типа, този път за приятел (не интимен), за колега, за шеф дори, но модифицирано като за такъв. Е? Няма ли такива мъже - има. Оплитат те в приятелските си или колегиални мрежи и после изискват от теб. Или пък се държат точно, на място, мило и кавалерски. Но пък тогава много жени жестоко бъркат, като си мислят, че щом някой мъж, който не им е съпруг е кавалер с тях, то той ги бил свалял. Rolling Eyes
Друг проблем е какво иска една жена - дали да бъде женствена, мъжко момиче, хлапачка, гадка и т.н. Но кой изобщо знае, какво искат жените?...
Както и да е.  Grinning

# 145
благодаря, добре сме Simple Smile Ангелината се научи да се смее с глас и да крещи щастливо в най-неподходящи моменти и публиката изпада в диво умиление - нали помните, че вървим в пакет заради кърменето, та детенце яде и спи по кина, кръчми, гостита и офиси, замъкнахме я и до Гърция, даже я поизкъпахме  Rolling Eyes изкарахме и и БГ паспорт, та програмата минимум е изпълнена, а покрай разни градоустройствени странности в съчетание с тежка количка на заем от приятелка ще се сдобия с най-релефните и секси ръце и рамене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Thinking ако сложа беба в кенгуру, а бутам количката дали няма да пооформя и разни други части от физиката си  Thinking някакви предложения !?!  Mr. Green

# 146
  • usa
Момичета, знам че съм малко в страни от темата, ама искам да попитам ако някой може да ми помогне със съвет..или друго.
Мъжът на моя приятелка я напусна преди няколко дни, шок за всички, включително и за нея, защото не са имали някакви проблеми. Ако можете да ми препоръчате някаква литература, сайтове, форуми или каквото и да е там, не искам да я оставям да затъне в депресия, има две момчета, които на нея чакат ( на 5 и 2), а аз самата се чудя дали реагирам правилно. Не искам да и се натрапвам с мнение или съвети, от друга страна искам да и помогна. Ако имате идея за някакви съпорт групи или т.н...да знам какво да търся, че за първи път се сблъсквам с подобно нещо( дано и да е за последен).  Rolling Eyes

аз не бих предлагала нищо без да ме попитат за съвет, освен евентуално бейбиситване на децата. жената сигурно също знаи как да си набави информацията, която я интересува. просто бъди до нея, ако тя иска съвет или подкрепа, ще си покаже. дано всичко е наред с нея!

за кавалерите аз съм на мнението на хиър. не се чуствам комфортно да ме носят на ръце, предпочитам да ме третират по-скоро като човек, отколкото като жена. на отстъпването на някой, само защото е по-малък и по-слаб, вече съм противник. на времето когато даниел беше миниатюрен, често повтарях на момичетата "отстъпи му, той е малък и не разбира!", докато в един момент осъзнах, че не разбира ли??? разбира диването всичко и още как! беше започнал да се възползва дори когато не се налага... та се наложи да сменя тактиката, че бяхме започнали да отглеждаме диктатор. нека от самото начало да се учат да си чакат реда, да се съобразяват с другите, пък дори и да бъдат ощетявани. така или иначе, това ги чака занапред, по-добре от самото начало да свикват. накратко, привърженик съм на равноправието и на уважението на всички полове, размери, възрасти и разновидности.

# 147
Момичета, благодаря ви за мненията за университетите  Hug . В понеделник ще ходя на проучване, ще им покажа сканираните ми дипломи колкото да ме ориентират какво може и какво не може да се направи по моя въпрос...а после сигурно пак ще питам тук.

iphoneman ако можеш пропусни варианта с 3-те полета...това е неочаквано лоша комбинация...никога не бих се наденала на нея отново...удължава се полета, вариантите за изпускане на полет или закъснение на полет се увеличават-изобщо голямо неудобство  Naughty

Еваааа къде се затри????
За кавалерстването съм по-скоро от порадата на Биз  Wink

# 148
Всичко е суета, както се казва в една дебела книга...
Толкова по отношение на тема кавалерство  Simple Smile
Може и от възрастта да е, но все повече "женски" неща ми стават чужди и ми се струват далечни.

Основната ми цел е да не отгледам муньовци. Не ме карайте да давам формулировка на муньо  Simple Smile

# 149
  • Boston, MA
Аз съм с миз (и Хиър, Хиър и другите  Wink) А, май и с Кейси, ма тя е малко завоалирана, оставя си вратичка за някое цвете или отстъпване на място.  Grinning

iphoneman, мисля, че полета, продаван от Юнайтед, пак е на Луфтханза (презокеанския), те имат код шеър агриймънт, аз със сигурност съм купувала билет от Юнайтед и летяла с ЛХ.

Гледате ли баскетбол или не се интересувате от легендарния двубой на Селтикс и Лейкърс?

Общи условия

Активация на акаунт