Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 239
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Ох, цял ден се занимаваме с идиотите от Комкаст да ни пуснат един канал, ако може без да ни блокират всички останали ooooh!. Едно каране за сменяне на кутията в съботния трафик (което не оправи проблема), 5 часа и два мениджъра по-късно, ни пратиха техник да оправи проблема и ни обещаха $50 отбивка от сметката за компенсация. За 50те долара ще повярвам като до видя. Сега ще има един месец да слушам гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол!, защото епичния канал е латиноския ЕСПН, по който дават европейското, а испаноговорящите коментатори са шумни, та шумни...  Laughing. Поне ще си отходя по кафе с приятелки идния месец докато мъжката компания виси у нас  Mr. Green

# 196
Здравейте.Купих си самолетен билет от united.com
SOF-FRA-LAX
LAX-ORD-MUC-SOF

Всички полети ми се водят United, но всички без LAX-ORD са Operated by Lufthansa
Тоест имам 4 полета със самолети на Lufthansa (но с юнайтедски номер на полета) и само 1 хем с номер на юнайтед хем със самолет на юнайтед.
При това въпроса ми е къде ще трупам милите от това пътуване:
В Miles&More акаунта ми на Lufthansa или в Mileage Plus акаунта ми на United Airlines ?
Колко мили трябва да имам, за да взема безплатен билет по същото трасе София-Лос Анджелес и Лос Анджелес-София ?
Благодаря Ви

# 197
Агентке много е сладка Ангелинка, чакам да се запознаем  Heart Eyes бтв страхотна реч 10х
ние имахме инциден вчера ...... малката падна от спалнята  Sad за част от секундата си отместих погледа  ooooh!
та я водих до Пирогов и се успокоих..... всичко беше наред на Ексрея, само дето сега има синина и и е подуто едното око,
много ми е жал  Sad  лоша майка, лоша майка
Айде пак заваля ......... Ейй големи дъждове в тая софия.....

# 198
Hola. На Минесотска земя съм и учудващо......... ми липсва Варна..... Много се озадачих от първоначалната си реакцията - исках да се прибера обратно във Варна веднага, подразни ме всичко, улици, магазини, къщи, с изключение на хората. Ама аз нали живея в мехур във Варна, сигурно затова така се почувствах, знам ли... истината е, че ми е мъчно много за семейството и идвайки тук, се усетих, какво ме очаква, когато наистина се върна. Иначе е чудесно - виждам се с приятели, в много отношения, сякаш не съм заминавала, ходим по ресторанти, живеем, като преди детето. Но се чувства една празнина... и чакам с нетърпение да се върнем. Марти поръча да му купя от тук пица и една черешка  Laughing

Блажка, отивам да гледам Гогол Бордело!!!! Имам въпрос към теб - момчетата ти на бг или английски разговарят помежду си? Говорихме си за едни приятели, тя рускиня, той американец с 3 деца и от трите, първото (6 г) се опитва да говори на руски и е доста добре, второто (4 г) отговаря само на английски и отказва да говори руски, третото (3 и половина) не говори много, май е основно на руски, но тя е осиновена, така, че с това го обясняват. Но децата си говорят помежду си на английски, чувала съм го и за други братя/сестри и се зачудих, как са твоите. Дали е и до характер?

Ох много ме зарибихте с тези машини за кисело мляко, решила съм да купя, като се върна

# 199
Обади се на компаниите и ги питай, те най-добре ще знаят.

# 200
Ооо, Биз, супер за концерта! Аз току-що видях в Тикетмастър, че и в Ню Йорк ще имат концерт, но в Бруклин, което ще е сериозна екскурзия за нас, плюс неудобното време ... Но се замислям!
Децата си говорят на английски помежду си, както всички деца около тях. Не е българският синдром на неразумния юрод.  Laughing И индийчетата братчета от квартала си говорят на английски, и русначетата в руското училище, и французойчетата, и китайчетата. Това е езикът на детството и средата им. Спонтанно се е случвало да си разменят реплики на български обаче в България, когато в продължение на няколко часа шляпаха и се гонеха с други български деца в един басейн. За моите деца с пълна сила важи приказката на майка ми - "дете при дете отива".

# 201
Здравейте момичета, позволявам си да си копна въпроса и тук ,може да има някоя мама от вас която се е сблъсквала със същите чуденки като мен.Малко съм притеснена.Пътуваме сега в сряда за Бг.За беба мисля да взема АМ в дозатора,той е с 3 дози,но искам да взема и 1 кутия цяла от 900 гр.в багажа неотпечатана да имам на първо време в Бг докато решим какво АМ ще пием,ние сме само на соя.И в ръчния мисля да взема една малка кутия от 400 гр. Нали сме презокеански полет ,знам ли ако има нещо закъснения и т.н да сме запасени с мляко.Та въпроса ми е
Ще ми направят ли проблем с толкова мляко,да не вземат да ми ровят в кутиите с мляко да търсят там било наркотици или други глупости,а за тази дето ще е в багажа да не вземат да ми разровят куфара  пак да търсят разни неща в кутията.Как мислите,дайте съвет как да нося формулата,къде да я сложа?Аз нали живея в Лат.Американска страна,от тук се изнасят много наркотици към Европа.Нормално е да рушкат,но пък ако ми ровят в млякото на беба,ще трябва да го хвърлям после,то няма да става.Ох,кажете ,някой ако е минал през това или някоя идея.

# 202
Биз...и моите племенници на англ по между си ,обаче аз ги научих на Елла да и говорят на БГ и засега по инерция вече карат на БГ ,това ми е целта...поне да има с кого да говори на БГ.Дано така се задържи!
Вие кога ще се прибирате обратно всички...разбра ли се вече....или оригиналните 2 години си остават в сила?
Много смешно за черешката и пицата.... Joy
Като казах череши ,днес в супера купих една малка чантичка с череши и като скенирах ми излезна 12 лева  Shocked....явно ще ги чакам че май тепърва излизат и са скъпи все още.

# 203
Mishonka 95  ние миналата година като пътивахме с Плами аз му носех от АМ направо готов за пиене и отделно и АМ на прах, ама май моята кутия беше отворена newsm78, и 1 литър вода, проблеми съм нямала. Проблем срещнах в БГ какъв точно АМ да му купя т.к. той тук беше свикнал на концентрат / 50 концентрат:50 вода/ и с този на прах така и не свикна
Можели да попитам - наистина ли цената на бензина във Венецуела е 13 цента или само тук ни лъжат по телевизора. Какво да с еправи женско любопитство Laughing  bouquet

# 204
  • usa
биз, моите девойки си говореха помежду си на бг до момента, в който започнаха да имат общи приятели и да играят заедно с други деца, т.е. до към седем-осемгодишнината на албена, съответно - 5-6 годишнината на силвия. до тогава в къщи говореха само на домашния език. после започнаха помежду си на английски, с нас на бг, в последствие и нас ни минаха на английски...в началото на даниел му говореха на български, но когато и той проговори местния език, самият започна да им говори го говори и те няма да се напъват, я... просто няма начин, влиянието на средата е по-силно. аз не познавам деца в училищна възраст, които да си говорят помежду си на езика на родителите си.

# 205
  • Boston, MA
iphoneman, мисля, че който ти е продал билета (в случая Юнайтед), от него си вземаш милите.

mishonka95, не би трябвало да имаш проблем с млякото, ма знам ли, понякога се правят на по-интересни. Зависи на кого ще попаднеш, не знам дали има еднозначен отговор...

Наистина страхотна реч на Дж.К.Р.

Братчето ми пристигна днес, малко има джет лаг, но утре, вдругиден и изобщо цялата седмица има диджейски прояви по нощите, та трябва бързо да свиква с тукашното време.

Ние бяхме два дни на плаж сутрин рано, иначе жега ужасна, но аз успях да почервенея по стъпалата (явно не съм се намазала добре). Силно слънце, ей.

Приятна седмица!

# 206
Олеле, Бубс, като каза плаж и аз да взема да погледна прогнозата за Бостън  Shocked 34 Целзий! А на нас вчера сервитьорите печки ни пускаха за да не замръзнем  Cry

Да питам и теб, и останалите плажуващи какви марки слънцезащитни средства предпочитате за бебчовците  newsm78 Аз и купих СебаМед и Мустела за пътуването до Гърция и съм доволна уж...

Блажка - за Йълдъз даже музикален кастрат като мен дава мило и драго. Още помня един неин концерт в зала България /точно албума Марджанджа/ - комбинацията от нейния глас и енергия и руски цигански романси е изживяване уникално, помня колко постно ми звучеше СД-то след това...

Държа да ви светна, че хлапетата ни на живо са още по-страхотни сладури и въпреки всички снимки и клипове се налага да си ги гушнеш, та да го усетиш  Heart Eyes

# 207
да кажа и аз, че си изкарахме страхотно на срещата... много са ни хубави децата, а майките са все от сой и готяни на Н-та степен  Mr. Green
сега официално познавам - Биз, Зора, Пумпал, Бенсън, Агентката и Пингвин.
Джи, чакаме теееее!
а после и пристигащите по-късно, че не са хич малко

# 208
Охооо, браво за срещата! Зора я подозирах, че е заминала за България, защото не се появява напоследък, тук, но Биз? Кога беше в Бостън, кога на концерт на Гогол Бордело ще ходи, кога във Варна, кога в София ... Това само Левски го може, знам ли дали и той. Laughing

# 209
Охооо, браво за срещата! Зора я подозирах, че е заминала за България, защото не се появява напоследък, тук, но Биз? Кога беше в Бостън, кога на концерт на Гогол Бордело ще ходи, кога във Варна, кога в София ... Това само Левски го може, знам ли дали и той. Laughing
никнеймът ми е Апостола(ката)  Laughing

Бостън - миналата седмица, Гогол - четвъртък, София - по-миналия месец  Laughing

Оффф, завиждам ви за срещите...., ама никой във Варна не идва... Елате, заповядайте със собствено производство черешки и ягодки (или вино) ще ви почерпим, на плаж ще ви заведем, по една бира ще изпием, не е толкова зле при нас. Пък ако много ви липсват културните забавления от Софѝя, на едно Варнеско Лятно балетче може да ви заведем. Айде, не се кумете много.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт