Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 251
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
Тина, много кръшни нашите сънародници.  Laughing Направо ми вдигна настроението в един бавен петък.

Агентката, мерси много за линка. Много ми хареса речта.  Peace

# 181
# 182
Агентката, прекрасна реч, благодарности!

# 183
Наистина прекрасна реч!

Дами, весел ви уикенд пожелавам! Тук ще е 33 градуса, предвкусвам плаж и съботния Таймс, цял ден!

# 184
Агентка, разкошна е! Успя да ме просълзи и разсмее за 20 мин! Благодаря ти, дори мисля да си я пусна на блога.  Hug

# 185
И аз да се включа в новата тема, че вие така бързо изписвате 15 страници, аз не смогвам да ви изчета.  Grinning
 Знам че сте на вълна Горан Брегович, обаче аз от няколко дни си търся дружки да ида на концерт на New Kids On The Block през октомври в Milwaukee, една от първите ми Boy Band crush  Heart Eyes  Laughing
Има ли и някоя  друга фенка на НКОТБ, която планува да им иде на концерта?  Grinning

Фея, аз май ще си поръчам тази машина за кисело мляко. Мерси за линка  Grinning

# 186
И аз да се включа в новата тема, че вие така бързо изписвате 15 страници, аз не смогвам да ви изчета.  Grinning
 Знам че сте на вълна Горан Брегович, обаче аз от няколко дни си търся дружки да ида на концерт на New Kids On The Block през октомври в Milwaukee, една от първите ми Boy Band crush  Heart Eyes  Laughing
Има ли и някоя  друга фенка на НКОТБ, която планува да им иде на концерта?  Grinning

Фея, аз май ще си поръчам тази машина за кисело мляко. Мерси за линка  Grinning

Да,аз съм им фенка.Джоузеф е за мен, Джордан го следва ...не мога ...Степ бай степ у бейби, гона гет ту ю гърл...... Ще ти пратя телефон.Ще се моля на съпруга ми да поеме домочадието.Все пак става въпрос за моите кумири.Не си прави кумири и идоли..бля, бля, бля.

# 187
Фея, за такова нещо ли говориш?

# 188
Фея, и аз за млекоправенето...
Такава култура ли ползваш http://www.tribestlife.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory … amp;idproduct=266 ,
или твоя си закваска?
А метални капачки за бурканите вътре- може ли?

Нощес незнайно защо, сънувах, че съм си в БГ, където Дженна ми покаваше някакви свои арт проекти, свързани с премостването на р. Перловска,   newsm78 Joy и аз се дивях и цъках  с език, щото то си беше малко "изкуство за изкуството" това  Whistling ... Предполагам, че в действителност благородно и завиждам за фотографските умения  Laughing...

Весел уикенд на всички!!!

# 189
  • WA, USA
Софко,много се смях.  Joy
А за киселото мляко защо не го заквасвате по стария начин, за какво е тази машина. Ние квасим по 2-3 пъти на седмица и си става чудно мляко. Закваска ползвам от старото мляко, няма никакви проблеми.

# 190
Софко,много се смях.  Joy
А за киселото мляко защо не го заквасвате по стария начин, за какво е тази машина. Ние квасим по 2-3 пъти на седмица и си става чудно мляко. Закваска ползвам от старото мляко, няма никакви проблеми.

Аз например квася в бейсмънта ( такива истории като машини за хляб, машини за кисело мляко, фритюрници и подобни), той е почти завършен като стая, кухнята ми е много малка Sad и ако накачуля всички тези машини там, просто няма да има никакво място. Правя си каквото си правя горе, после само го включвам да седи в мазето. Абсурд е да мога да му поддържам нормална температура за да се закваси, освен ако специално не му пусна печка, което ми излиза по-скъпо от машината. Изключително по-удобно ми е с нея, проблемът на тази, която купих аз е, че са много малки чашките и направо я вдишваме.

# 191
Днес е много важен ден за нас   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бебина Ангелина схвана най-накрая инструкциите на майка си (ръка до лакът, крак до коляно, u can do it!) и успешно налапа крака си, както /почти/ се вижда по-долу  Grinning Grinning Grinning

Радвам се, че мадам Р. и речта и са ви харесали. Рядко свежо чувство за хумор и самоирония, нали!?!

И понеже Горан събуди в мен едни позаспали спомени ви поздравявам с нещо също толкова емоционално заредено   newsm10
http://www.youtube.com/watch?v=oqLYdE4Vt5g&feature=related

# 192
  • София
Здравейте,
Предстои ми раждане в West Lake hospital, Dr. Joseph Furlin,

Бих искала да разбера дали има майки, от форума, които са раждали при него и дали са били доволни.

Много съм ви благодарна, това ми е първо раждане и съм доста уплашена...   Blush 

поздрави!

# 193
Радвам се, че мадам Р. и речта и са ви харесали.

Харесаха ни да. Simple Smile Особено това: "You might never fail on the scale I did, but some failure in life is inevitable. It is impossible to live without failing at something, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all - in which case, you fail by default. "
Мерси, Агенткей.
И нацелувай, ако обичаш, бутчетата на Ангелина. Grinning

# 194
И понеже Горан събуди в мен едни позаспали спомени ви поздравявам с нещо също толкова емоционално заредено   newsm10
http://www.youtube.com/watch?v=oqLYdE4Vt5g&feature=related
Ах, Агентке! Тъкмо вчера си мислех за кого друг освен Горан Брегович бих се юрнала да организирам хамалогията от преспиване на децата при детегледачка и транспортирането на себе си и съпруга на концерт до Ню Йорк (не ми се навлиза в подробности защо е хамалогия), и се сетих за Йълдъз Ибрахимова. Чувствам се любовно простреляна! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт