Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 221
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
Тандури (пък и другите дами с опит), имате ли укритие? Какво правите, ако наистина се приближи фунията? Моят мъж току вземе, че почне да се кахъри за тия кашони, в които живеем: "Къщата в Симеоново от еди-колко си тона тухли и камъни е вдигната, прозорците с еди-колко си милиметра стъкло" и прочее ала-бала. Ама е прав...

# 256
Мазето не става ли за укритие? Ние нямаме мазе, де, но съм чувала, че хората там се крият.
По въпроса за къщите -  съгласна съм с мъжа на Феята. А моите деца веднъж ме засякоха с подобен въпрос покрай приказката за трите прасенца: като така се е случило с прасенцата, ние защо живеем в къща от дърво, а не от тухли?

# 257
Фея, какво да ти кажа....да не става, щото в тези сковани къщи дето живеем, ще ни попилее за секунди ако стане. Иначе има мазе, те тука казват лепете прозорци, ковете дъски, ама това е просто замажи очи, че правиш нещо. По принцип ако вече много опре ножа до кокъла, грабваш матрака от леглото, слизаш в мазето, всички се скривате някъде под носещите греди и това е...Аз откровено си признавам, че хич не сме подготвени за такова нещо. Ни радио имаме, ни разните му там други спасителни истории. Ама и то уж в НЙ няма такива неща, ама гледай каква работа. Гледам проясни се нещо и изведнъж вятъра спря, което май не е на хубаво, казаха че основната опасност е по-късно следобед.

# 258
Тук имаше торнадо в неделя. Уж не са го очаквали, но пък видяхме funnel cloud, а май е имало и повече от един. 60-тина мобилни къщи за с щети.
Жежко ви е на източния бряг, а. На нас ни е ежедневие.

# 259
При нас мина торнадо - помело е само мобилните домове.
Къщите тук се строят с основи като в България. Нагоре се смятат доста добре за земетресения, ветрове, наводнения- при това законите никак не се заобикалят. Така, че ако къщата ви има мазе, то не е направно за украса или скриване на фърниса. Бягайте в него - фенер с батерии, радио и одеала. Каквото става горе да става.

# 260
Аз си живея с мисълта, че ПА е щат без катаклизми, ама така мислех и за МД, па ето на, оня ден торнадо позасмука къщи, коли и дървета в Severna Park, където живеят наши много близки приятели... В същия ден е имало warning и за нашия район, а аз блаженно съм си живяла, тънеща в невежество...

Ще взема аз да турна няколко консерви и бутилки минерална в мазето, заедно с одеала и прочее, да ни пазят страх.

# 261
Фея, че и вие в ПА имате торнадо уорнинг за днеска  Laughing Тука още нищо няма. Както казах и вятъра даже спря, а сега дори и напече. Много странно как се смени времето буквално за минути, а пък торнадо уорнинга не са го махнали.  newsm78
Да не говорим, че ние точно в ПА 2 малки торнадота сме имали  Laughing

# 262
Тандури, дано ви подмине, ние тук през май имахме доста честичко уорнинг, а през април преди да дойда е имало 2 торнадота бая силни. А вчера както беше ужасната неотменна жега и за 10 минути се обърна времето и сви такъв студ, че се чудех къде да се завра както си бях гола голеничка навън  cold ... много е шантаво времето  Crazy
Да ви попитам нещо  Thinking..вчера бях в един местен университет и както си и знаех ще трябва да си направя евалюейшън на дипломите, само че като четох изискванията на WES и ECE, някъде ми се мерна, че мога сама да си направя превода и да им пратя оригиналите с преводите....доста нелогично ми се видя да мога сама да ги преведа, въпреки че прекрасно ме устройва този вариант..знаете ли нещо по въпроса  Thinking .
Много сладки майки и бебоци, кой от кой по...ама сте много пестеливи откъм снимки  Crossing Arms ...и аз съм от завиждащите, това кое заведение софийско е  Thinking ??

# 263
Дженна, чудни снимки и какви майки и бебета- да се чуди човек на кой да ахка по- напред. За среща октомври- дадено, ама сега пък Маями.   WinkМного на изток, аз викам маалкоoo по -нагоре, Тампа, нещо, Орландо (Дисни, anybody?).  Flutter

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 03:46 от MrsG

# 264

Ама то е било тежка работа, на маса с покривка, в ресторант, въобще леле- леле.  Simple Smile
Точно това си мислех.  Sunglasses

е, как не оценявате гениалната стратегия на Дженна, която подсигури по един персонален сервитьор на мама  Mr. Green В Енотека Уно бяхме и за мой срам голям само аз май жулих мерло /Тодорофф  : Naughty:/, така че Джи почвай да тренираш, че двете ви с Ангелината не мога да ви нося!

Кейси, приятно ми е  Grinning

Торнадо ли  #Crazy Надявам се, всичко да се размине бързо!

Малтийските снимки ме хвърлят в романтиката  Flutter Браво, Джена!

Биз, кога се прибираш, че във Варна си имам братчед и момиченцето му, които не съм виждала и като нищо ще хукна... в момента съм без кола обаче  Rolling Eyes ще трябва да лъжа някой кавалер, че много му се ходи до Варна  Laughing

Редактирам, за да пусна няколко аматьорщини и да обърна вниманието ви върху съвършената фотогеничност на AJ и на Пумпал  Hug

http://picasaweb.google.com/s.petroff/June8th2008EnotekaUno?authkey=-u7OQHsy6w0

Голям съм заплес! Мъжът на Бенсън ни прати мейл на страхотен БГ език и ми се щеше да споделя със всички, колко специално се почуствах, че някой е вложил толкова труд и желание да научи езика ни  Hug Бенс, браво момиче!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 23:46 от Agent Provocateur

# 265
, защото е било посред нощ и хората са спели, та от тогава ние сме с такова радио.
Много лоша работа Sad , но защо така се е получило, няма ли сирени, тук има и ги включват при опасност

# 266
Джи, има доста голяма вероятност, края на юли, да отскоча до Маями, ями, ями (или Атланта).Ако си в БГ тогава, ще да стане разминавката на годината, систа  Laughing
 Да лапаме само колците, а?

# 267
Торнадо - брррр, ама си е лятно ежемесечие за Минесота. Дано да ви размине.
Агентката - в петък летим, в събота сме там. Ама всички много хубави и симпатични бре, как така се събрахме  Mr. Green, че и умни! И скромни  Blush
Джена сега и Маями избра, хммм, пропускам го най-вероятно  Mr. Green

# 268
Редактирам, за да пусна няколко аматьорщини и да обърна вниманието ви върху съвършената фотогеничност на AJ и на Пумпал  Hug
Ей, колко е хем странно, хем хубаво да ви видя Simple Smile Иначе сте само виртуални същества, нереални някак...

# 269
Гледам че Стела е в Индиана, а и там е тежко сега положението. Дано те са добре...

Тине, приемам че нас с MrsG си ни пропуснала по случайност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт