Шестдесета, диамантена, АМЕРИКАНСКА гюрултия...

• 13 202
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Наистина сте много хубави жени, мадами от срещата!

Пожелавам да няма пострадали от урагани този сезон. Само бебешки урагани!

Искам и да се похваля - мъжът ми отново го повишиха, тоз път и по титла. Да ми е жив и здрав, ужасно съм горда!

# 271
Много благодаря на Биз и МВК   Hug Hug  bouquet
И двете ми дадохте много полезна информация и източници.

Като гледам най- евтино ще ми излезе Луфтханза.
Като гледам и нейните полети са наи- изгодни през океана ( Главно впечатление)
Пак благодяря за помоща!

# 272
Джи, има доста голяма вероятност, края на юли, да отскоча до Маями, ями, ями (или Атланта).Ако си в БГ тогава, ще да стане разминавката на годината, систа  Laughing
 Да лапаме само колците, а?

Най-много да те видя на снимка, очевидно. Tired
И не напречно, не напречно - не снимката, колците.

Аз също бях втрещена от идеалния български на господин Бенсън! Мога само да сваля шапка.

# 273
  • usa
А моите деца веднъж ме засякоха с подобен въпрос покрай приказката за трите прасенца: като така се е случило с прасенцата, ние защо живеем в къща от дърво, а не от тухли?

заради тия прасета и аз трябваше да обяснявам американската строителна практика Simple Smile.

benson, Hear Again, поздравления за мъжете! ама то не е за чудене тази работа - умни момичета, няма да вземат глупави мъже, я!

# 274
  Ой, споко, това по повод уорнига за томатос.
Няма да има Маями, ями, ями.Моите свободни дни, се разминават с тези на приятелката ми...Джи, можеш да летиш за БГ  Mr. Green
 Кейси, случайно бе(ше) Blush

# 275

Тъй, ба! И аз за доматитИ. Laughing

# 276
  • usa

Тъй, ба! И аз за доматитИ. Laughing

колци, колци, ама ако ще тренираш за българско пиене, подхващай и доматити, че ракия без шопска салата не бива да се употребява. туй салмонелата е буржоазен предразсъдък, не му се давай.

# 277
Няма Миз, бг пиене, някой друг път.Сега тук, на тръстиката Mr. GreenОще съм в шок от приликата на едни актьори...малиии, ако се бях бастисала преди половин час, примерно, щях да си отида на оня свят, с впечатлението, че Хавиер Бардем играе в "P.S. I love you"  ooooh!
 Отивам си сипя една домашна, и да пална цигарето...ае.

# 278
Че, не е ли той? Аз не съм гледала филма, но по рекламата сякаш си е Бардем...

Джими Кимел официално обеща да изяде една лента за глава на Селтикс, защото Лейкърс щели да спечелят сериите. Бубка, стискам ви палци. Искам да го видя, как се мъчи... Laughing

п.п. Сега проверих. Верно не е Хавиер.

# 279
Здравейте и от мен! Аз не само че изпуснах края на темата, но и пропуснах снимките и срещата.

Ние летим за БГ в събота. Току виж съм се класирала за някоя предстояща среща. Нямам търпение да приключа с работа в четвъртък и да се отдам на събирането на багажи в петък.

А случаите с доматите - добре, че ви прочетох да се усетя, че не ми е оставало време дори да прегледам новините. Тъкмо се ядосвах днес на обяд, че ми дадоха салата без домати, но реших, че са пропуснали! hahaha

# 280
колци, колци, ама ако ще тренираш за българско пиене, подхващай и доматити, че ракия без шопска салата не бива да се употребява. туй салмонелата е буржоазен предразсъдък, не му се давай.

Стига простотии, бе тате! Ракия със салата - селски работи. Викам...течност от Финландия и после..., питай ме някое друго въпросче. И...... буржоа ли ме нарече?

Няма Миз, бг пиене, някой друг път.Сега тук, на тръстиката Mr. Green

Тинкей! Mr. Green Аз тренирам, тебе те хваща, миз ща носи, да знаеш! Mr. Green Laughing

# 281
  • usa
Стига простотии, бе тате! Ракия със салата - селски работи. Викам...течност от Финландия и после..., питай ме някое друго въпросче. И...... буржоа ли ме нарече?

не теб, салмонелата нарекох буржоа. пак нищо не си разбрала... а ти мен `тати` ли ме нарече  newsm78? ласт тайм ай чекд, трудно бих се реализирала като баща без задълбочената помощ на съвременната медицина...

Тинкей! Mr. Green Аз тренирам, тебе те хваща, миз ща носи, да знаеш! Mr. Green Laughing

ще нося, какво да правя? нали за баща ме писа...

# 282
Тъй, да се отчета, че не ни е издухало вече Simple Smile Всичко се успокои към 5 часа и като ни се прибра таткото от работа, се грабнахме и отидохме на магазина. Грешка биг тайм дето казва Анет! Влязохме, поседяхме ( това става към 8 часа, а уж торнадо уорнинг-а беше до 6 ) и тръгваме да си излизаме. Капчица дъждец нямаше, въобще идилия.
Точно 5 мин преди да напуснем магазина натоварени като магарета ( споменах ли, че веднъж месечно почнахме да ходим?)и се чува по високоговорителя " Моля собственик на кола еди коя си да отиде и да си затвори прозорците, защото започва да вали". Колата не беше наша разбира се, къде ти българин да си остави колата с отворени прозорци на паркинга  Laughing, но аз почнах да се притеснявам. Мъжът ми вика спокойно бе жена, ще превали само. И тъкмо си чекваме нещата на излизане и се чува един невъобразим трясък и тока в магазина угасва. Всички естествено се ошашкват, ама никой не смее да мръдне. Отвън продължава да вали, мениджърите се разбягаха, аз съвсем се панирах. Пуснаха резервен генератор, а аз се препотих 100 пъти, само се успокоявах, че ако се наложи да останем там, поне от глад няма да умрем  Laughing Платихме, излязохме, намокрихме се като кокошки, ама бая страшно изглеждаше. Аз добре че се сетих да взема дъждобран, та напъхах хлапетата в една количка и ги завих отгоре и така ги закарах до колата.
Още не е свършило, гърми, святка, ама да се надяваме, че това ще е.

Мен не ме притесняват доматите, щото нали пише, че чери и на корен не били засегнати, аз само такива купувам, ама индийчетата как се стряскаха в магазина като видяха чери доматчетата отдалеч ги заобикаляха, пък аз се нашепих с 5 кутии  Laughing Гледаха ме като полезно изкопаемо Simple Smile

И аз искам на такива срещи с бели покривки и подобни! Crossing Arms Пък на мойта среща в Тълса никой не ще да идва, там поне торти щяхте да си отядете  Laughing Сега сама ще трябва да ходя да се жертвам, щото са ми малко килограмите!  Sunglasses Joy

# 283
Я вижте какво са пуснали нашите на американския пазар: тениски "NO CHALGA", тениски "Бацилус Булгарикус", мъжки слипове "Добър вечер", и т.н.  Simple Smile :
http://www.cafepress.com/TAKAETAM

# 284
Тандури, голямо приключение! При нас имаше кратка буря, от която цветята ми бяха прелетели в съседния двор. Обаче как разхлади!

Бенсън, наистина е голямо постижение мъжът ти да научи български. Риспект!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт