За резултатите от матурата

• 50 005
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Сметнах ги...от тестовата част максимума ми беше 59 точки*ако ми пишат максималните за резюмето)..остават 28 да са от ЛИС а.

# 226
Аз пък съм разочарована от ЛИС....Въпреки, че уж всичко написах, а накрая. В крайна сметка зависи на какъв проверяващ ще се паднеш.
По БЕЛ имам 5.84
По География имам 5.49
Исках пълно 6, но явно това са ми възможностите  Cry

# 227
Love добре дошла в клуба и аз съм разочарована имам една единствена грешка на теста ,но явно някой идиот не ми е оценил анализа и имам 90.5 точки Simple Smile
не се ядосвай Simple Smile

# 228
Какво няма да се ядосвам...В крайна сметка разбрах едно- Зависи от проверяващия...Ти може само 6-ци да си имал в даскало...Да си направил всичко ОК., но нямаш ли късмет с оценяващия...лошо. Ей затова се ядосвам...щот някви дето и хабер си нямат от БЕЛ имат с няколко точки повече от мен...Хора, който са имали само 4-ки и 5-ци по БЕЛ и незнаят една дума на български.....Аууууу  #2gunfire

# 229
не се ядосвай ,защото не си само ти така
нали ти обяснявам аз можех да имам 6.00 -само трябваше да имам 25 точки на съчинението , беше ми много добро ,сложни думи ала бала Simple Smile
ама карай да върви понеже съм студентка вече и не ми влияе кой знае колко не се нервирам Simple Smile

# 230

ама карай да върви понеже съм студентка вече и не ми влияе кой знае колко не се нервирам Simple Smile
Студентка ли?

# 231
по БЕл имам 5,58  , а по англ.език гадно ,но 4,15   , моята приятелка има 6 тици и на двете матури,другата и е по математика ,много съм разочарована по  бълг.език

# 232
L 0 V E, имам 6 на предвартителния в УНСС и единственото препятствие пред мен беше матурата сега вече мога да си отдъхна Wink

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 17:26 от elitsssa

# 233
L 0 V E, имам 6 на предвартителния в УНСС и единственото препятстви пред мен беше матурата сега вече мога да си отдъхна Wink
Браво, радвам се за теб!!! Ти с БЕЛ ли кандидатства?

# 234
не география

# 235
Браво. Много се радвам за теб- една грижа по- малко.  Wink
Аз ще има да чакам....Да минат изпити, да чакам пак резултати. Ще стоя на тръни дълго време още.

# 236
Ловче а защо се отказа от "Социални дейности"?

Моите оценки от матурите са следните:
БЕЛ:Отличен 5,67
Философски цикъл:Отличен 5,63.

Много съм доволна,предвид очакванията си   bouquet

# 237
и аз си взех матурата...мн съм щастлива  newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44

# 238
и аз си взех матурата...мн съм щастлива  newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44
Колко имаш?
DKNY`  отказах се, защото със специалност "Психология" може да се работи на същите места, както със "Социални дейности", че и няколко отгоре.

# 239
  • София
Браво на вас, момичета. Вие сте  гордостта на форума!
Да си похваля детето - 5,5 бълг, 4,5 философия, 5,33 - практика.
 На 20,06 - последен изпит по теория.
Успехи и на кандидатстудентските/така ли се пише/ изпити и наесен да се запознаем със студентките в София.

Общи условия

Активация на акаунт