Каска за прохождане - моля за мнение

• 6 755
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Не съм слагала на детето каска. Първо, той нямаше да я търпи на главата си, това е повече от сигурно. Второ, не я считам за нужна покупка. Не съм от хората, дето се стряскат при всяко падане на детето ми, даже в много случаи, виждайки го, че пада, не му помагам да не го направи, защото съм преценила, че така по-добре ще развие инстинкта си за самосъхранение.

# 16
  • Mediterraneo
Нищо не може да ме накара да дам 50 лв за подобно нещо  Naughty

# 17
Според мен дечицата си имат развито чувство за самосъхранение,моето дете,например,винаги пада някакси на колена,на ръце,инстинктивно подлага някоя друга част на тялото.Един пресен пример че като е речено да стане беля ще стане-на моя позната момиченцето(на 2 годинки),  е много палава,навън бяга,пада,става без да е имало сериозни наранявания,миналата седмица вкъщи не успяла да вземе един завой и се нацелила в един ръб-резултата е пукната глава и шевове.Мисълта ми е че дори и да имаш каска,надали и вкъщи ще я слагаш на детето,и точно там на  уж сигурното може да се нарани,даже и по зле.

# 18
Мисълта ми е че дори и да имаш каска,надали и вкъщи ще я слагаш на детето,и точно там на  уж сигурното може да се нарани,даже и по зле.
Даже и да я слага вкъщи, каквото има да се случва, ще се случи.
Друг пресен пример. Коко падна през решетката от кошарата. Събужда се, изправя се, вика ме и в същия момент бибата му пада от устата /аз го чувам по бейбифона това и тръгвам към спалнята/, обаче той вече се е провисил към бибата и хоп, с главата надолу. Слава Богу нищо му няма, ама и в леглото ли с каска да го слагам?

# 19
Благодаря на всички за мненията.   bouquetУбедихте ме, че няма смисъл да я купувам. Laughing

# 20
Наколенките (примерно) са нещо наистина необходимо. Peace
За наколенките съм решила да купя със сигурност,но още проучвам какво се предлага по магазините. За съжаление няма никакъв избор.
И аз се чудя от къде да купя.А каската я видях на живо в магазина на Пег Перего и аз се бях запалила да я купя.Но още мисля.

# 21
Дъщеря ми имаше каска на Bebe Confort. Нямам спомен да е спарвала. Но, преди да направите подобна покупка, проверете дали детето ви е съгласно да носи шапки. Моята госпожица шапки не долюбва. Затова каската я ползвахме само няколко пъти. Иначе я намирам за много добра идея  Peace.

# 22
Не съм слагала на детето каска. Първо, той нямаше да я търпи на главата си, това е повече от сигурно. Второ, не я считам за нужна покупка. Не съм от хората, дето се стряскат при всяко падане на детето ми, даже в много случаи, виждайки го, че пада, не му помагам да не го направи, защото съм преценила, че така по-добре ще развие инстинкта си за самосъхранение.

и аз също

# 23
Аз също не съм ползала каска или наколенки,и аз тай вече по навик да не я стресна и да кажа ИИИИИИИИИ ххххххх че пада че да не ревне не и помагам когато вече е почти паднала просто като падне и помагам да сте или ако може тя сама да си стане и да я поотешя.
Но имам позната която детенцето и много пада и редовно е с ГОЛЯМА джонга на главата и това ще и е от полза,даже не знаех че има такива каски даже понякога се бъзикаме че на него му трябва една каска че по малко да се удря.Последния път когато падна го видях лично почти не се удари може да се каже че въобще но такава цицина му стана само за 5-10 секунди все едно си му лепнал половин сварено яйце на челото и посиня и тго болеше и плака,и много гадно  Cry.
И зато ви си мисля че тази каска може и да е от полза на детичата дето много падат и се наряняват,знам нопмално е да падне и да се удари и т.н тепърва ни предстоят все подобни работи но ако пък може по не малко да го предпази защо не Thinking
Каската е много хубава и смятам полезна Heart Eyes Hug

# 24
Разбира се, че е полезна покупка за тези мами чиито дечица често падат по глава! Така може да се спестят много неприятни изненади, пък кои каквото ще да си приказва, нали всеки гледа да си опази детето всячески. Лично аз не съм купила още каска, ще видя като проходим как ще сме.

Общи условия

Активация на акаунт