Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 320
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ей,Диди много е хубава малката.Предполагам,4е това ви е детската градина.....направо ви завидях,нищо общо с нашата,много е хубаво и имат поне с какво да си играят.В нашата и наблъскали конструктори и игра4ки от на баба времето и това е,няма нищо ново,а аз ина4е съм съгласна да кажата дайте по 20-30-50 лв.,да се закупят игра4ки,но....няма братко,то някои майки не си направиха труда и фулмастери да купят,4е са по лев4е Twisted Evil

А тази Краси....няма ли да си седне на дупето Naughty,сега във Варна,а?Искам и ааааззззззззззз Grinning

Лили,да се оправяш бързо,много е неприятно това с болниците,аз слава богу съм лежала само когато раждах и сега пак за 2-и път ми ще ми е.Дано и така си остане,де..

# 91

А тази Краси....няма ли да си седне на дупето Naughty,сега във Варна,а?Искам и ааааззззззззззз Grinning

hahahaЧе съм и без мъж Mr. Green Laughing Laughing

Дианчеее,страхотни снимки! Heart Eyes

# 92
Много благодаря момичета Hug Heart Eyes
Къде се изгубихте всички?
Мен така ме е хванала жегата, че ме мързи да седя на компа, пък да пиша...
Краси да се пошляпкаш и за нас, после да има да ти връщаме Mr. Green А ти как така без мъж?
Догодина ако си сама да звъннеш, може да направим една организация за "с деца на море" #Crazy

# 93
Краси да се пошляпкаш и за нас, после да има да ти връщаме Mr. Green А ти как така без мъж?
Догодина ако си сама да звъннеш, може да направим една организация за "с деца на море" #Crazy
Ами така.Мъж ми е зает.Но не мога да кажа че скучая Laughing
Само първата нощ ми беше малко тъпо. GrinningДнес ходихме и до Зоопарка,но тя не се радва толкова на животните,отколкото на влакчетата там. Laughing

# 94
  • София
Днес ходихме и до Зоопарка,но тя не се радва толкова на животните,отколкото на влакчетата там. Laughing

Ооооо, позната история! Моят като го завела баба му и се метнал на влакчето  Joy Хич не го интересували животните...

# 95
Днес ходихме и до Зоопарка,но тя не се радва толкова на животните,отколкото на влакчетата там. Laughing

Ооооо, позната история! Моят като го завела баба му и се метнал на влакчето  Joy Хич не го интересували животните...
хихи
то пък едни животни имаше там! Laughing

# 96
  • София
Бре,бре,бре,къде сте вси4ки.. newsm78

# 97
Бре,бре,бре,къде сте вси4ки.. newsm78
Аз съм тук. Grinning
Тъкмо ме нападнаха в скайпа и в кюто Laughing
Нищо ново иначе при нас.Прибрахме се от морето и сега се гледаме в къщи.На градина сме чак през септември. Grinning
Поздрави на всички! Hug

# 98
  • София
Тук сме  Hug Дебелеем  Joy

Боби е на градина до края на седмицата и после отива с нашите във Варна до края на август.

# 99
И аз съм тук, поне не дебелея ама и не слабея Joy
В тия жеги така съм се отпуснала, че хич не ми се пише, само изчитам Blush
Ние сме на градина до края на месеца после целия август почиват. През ден ходят на детския басеин в интерната. А ходят през ден, защото само една учителка ги води и ходят, когато тя е първа смяна Peace Как се наема тая жена с тия деца да ходи на плаж незнам #Crazy И после как да не иска детето да ходи на градина Mr. Green
Пък аз на зоопарк още не съм я водила Blush а трябва! Naughty

# 100
ехоооо...и аз съм тук, но нали все лежа и почти не пиша.
Днес бях на ФМ и ми казаха, че бебо ще е бебка.
Иначе се оказа, че съм с ниско разположена плацента и това не е никак хубаво...ще трябва да внимавам повечко. А и срастванията от първото раждане(секцио) създават допълнителни проблеми.
Абе ще стискам, нямам избор.  Grinning
Важното е, че ще е мома!!!

# 101
Eeee Лили,ч естита ти новина Hug
Абе знаех си аз Mr. Green

# 102
Иначе се оказа, че съм с ниско разположена плацента и това не е никак хубаво...ще трябва да внимавам повечко. А и срастванията от първото раждане(секцио) създават допълнителни проблеми.
Абе ще стискам, нямам избор.  Grinning
Важното е, че ще е мома!!!
Стискаме палци,Лили Hug
Еееее,много се радвам,че ще е момиченце! LaughingПрекрасна новина! Heart Eyes

# 103
  • София
Хехе, честита мома, доня КОПРИВА !   bouquet Лека бременност в тези жеги!
Аз също съм с ниска плацента, ама и с първата бременност бях така. Моят лекар ми каза да не правим бурен секс, иначе няма проблеми.  Joy
А как рита......не е истина просто.

Боби е във Варна вече, ходят на плаж с майка и татко. Няма по-щастливо дете от него сега.  Joy

# 104
  • София
Здравейте, милички!

Лили, съжалявам, че се е наложило да лежиш в болница! Хубаво, че вече си добре! Почивай си. Hug  Отсега нататък лека бременност и здрава принцеса! Heart Eyes

...Боби е във Варна вече, ходят на плаж с майка и татко. Няма по-щастливо дете от него сега.  Joy

Не се съмнявам!  Grinning   Heart Eyes При баба и дядо ...на морето...Ехххх, супер!

Ние бяхме на море в края на Юни. Сега сме си тук, но Йо не ходи на градина.
Смесени групи са. Той не ходеше като беше само неговата група / поради постоянни боледувания ooooh! /, та сега....
Чудим се кога да махнем сливицата. Дали сега, за да укрепне до  есента или да чакаме есента...

diancheto , много сладка е дъщеричката ти! Grinning

На всички - весели летни дни , а на бъдещите майки / прекрасни! / да им е леко и безпроблемно!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт