Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 298
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Краси, много се радвам за добрия резултат, цял ден ви мисля Hug
Hug Heart Eyes

Hug Heart Eyes

# 61
ЧРД на Анелия и Йо!!!

Бъдете много здрави мили деца, пожелавам ви и многоусмихнато и безгрижно детство!!!

А на мамите честито и наздраве!!!

Краси, радвам се за добрия резултат, ПО добър подарък за теб в днешния ден няма, нали   bouquet

# 62
  • София
Здравейте!
Мерси за поздравите! Hug
Това е тортата на Йо :

http://img07.imgshare.eu/i/StaM/008b01gjz6q_27096.jpg

Малко е страшничка, но той си я харесва . Blush Момчешка му работа.  Laughing Sunglasses

И с новото колело  Grinning  http://img07.imgshare.eu/i/StaM/008i01gjz6q_792ef.jpg

Поздрави на всички и Честити Рождени Дни!  bouquet

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 14:48 от Сати

# 63
ЧРД на Анелия и Йо!!!

Бъдете много здрави мили деца, пожелавам ви и многоусмихнато и безгрижно детство!!!

А на мамите честито и наздраве!!!

Краси, радвам се за добрия резултат, ПО добър подарък за теб в днешния ден няма, нали   bouquet
мерсиииииии! Hug Heart Eyes
за подаръка си много права Grinning

# 64
Сати,много е хубаво всичко-и колелото,и тортата... Wink

# 65
  • София
MARIKA , благодаря!  Hug

# 66
Стаси, много готина торта, браво и за колелото.
И Калояновия подарк е колело, но той си го изврънка преди близо месец още. Добрата новина е, че кара без помощни колела, въобще не му ги сложихме.
Позата на Спадърмен е почти същата като от спайдърменската торта, която правих аз за РД на сина на една приятелка.

А  иначе аз вчера у поръчах тортата, не съм в състояние да му правя в момента, не ми е добре много

Човекът рече и отсече. На тортата ще има Снежанка, седмте джуджета и....баба Яга    hahaha hahaha hahaha

# 67
Много си е хубава тортата, и рожденника с подаръка също Simple Smile
Аз нещо Вики не я виждам на такова колело Rolling Eyes Толкова е мързелива, кара само ако е надолнище, иначе не Naughty Не могла Whistling
Торти още не съм поръчвала Thinking Предполагам в Понеделника ще я свърша и тая работа Peace
MАRIKA черпи по някоя снимка от РД Mr. Green
Лили, ама много е изобретателен твоя син де Joy А Вики всеки ден иска различна торта Rolling Eyes

# 68
  • София
Привет мацки,аз днес водим Марио до педито,4е ще вземат да се забравят GrinningНезнам от колко месеца не го бях водила,а по това време го мери-колко е висок,тегло и т.н.И тъй като и майка му от време на време се сеща за някои неща,та днес се обадих и ми каза да го заведа.Даде ми жената бележки за детската и ми каза,4е тъй като го спирам за по-продължително време от детска,есента ще ми искат секрет.Та издаде ми талон с дата за средата на август Mr. Green,да го направя към края и да мога от на4алото на септември да го пусна.

Много му се кефех днес,докато бяхме на прегледа,ако знаете колко беше послушен и как изпълняваше вси4ко..... Heart Eyes,на мама мом4ето.Е,докато не се прибрахме Mr. Green

Утре ще ходя да му поръ4вам торта и 4овека каза,4е трябва да е а Спайдър мен-да видим какво ще намерим.Като гледам май вси4ки са на тази вълна Grinning

# 69
:
MАRIKA черпи по някоя снимка от РД Mr. Green

В събота ще го празнуваме,нямам снимки Laughing
Тъкмо изпратих мъжо да уточни менюто в заведението. Grinning

# 70
Честит рожден ден на Ния и Марио!
                     Щастливо детство им желая!Да бъдат здравички и послушни!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Дианче ето обещаното  Wink  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256916

# 71
  • София
Честит рожден ден на Ния и Марио!
                     Щастливо детство им желая!Да бъдат здравички и послушни!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Дианче ето обещаното  Wink  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256916

Мерси Краси,аз два дни нямах време да се вклю4а,4е имахме гости до днес.Марио като цяло добре си изкара,а майка му се скапа Simple Smile,но вси4ко мина и замина.Сега детето е щастливо има си подаръци и нов телевизор.Оба4е ве4е запо4на да се пазари,4е няма да си спи в стаята,а при нас.Преди оправданието беше,4е няма къде да гледа детски,а сега си търси друга при4ина.Незнам как ще се справяме.
По-късно може да пусна някоя снимка от "ден ден-а" му

А като гледам и вие сте си прекарали много добре,тортата е страшна  bouquet

# 72
  • София
Здравейте, дружина!!!  Hug

Честити рождени дни на дечицата, които пропуснах! Да сте здрави и много щастливи за радост на мама и тати!   bouquet

Ние се върнахме от отпуската, изкарахме страхотно в Сандански! Това е един от любимите ми градове - хотелът беше супер, а Боби и мъжа ми не излязоха от басейна. Аз не се показвах на слънцето, но поне си починах от ежедневните грижи. Отрази ни се страхотно - искам още!!!!!!

Да се похваля - СТАНАХ ЛЕЛЯ!!! Имам си малка племеница - Калина. Днес ще ги изписват, ще правя снимки и ще гледам утре да ги кача в нета. Чувството е неповторимо! Просто съм на седмото небе!

Усмихнат и весел ден ви желая от сърце!

# 73
Здравейте, дружина!!!  Hug
Да се похваля - СТАНАХ ЛЕЛЯ!!! Имам си малка племеница - Калина. Днес ще ги изписват, ще правя снимки и ще гледам утре да ги кача в нета. Чувството е неповторимо! Просто съм на седмото небе!

Усмихнат и весел ден ви желая от сърце!
Честитооооо!  bouquet
Ще чакаме снимките! Grinning

# 74
Момичета,благодаря за пожеланията!Изкарахме много добре,Ния беше супер щастлива.
Ето малка част от снимките,ако на някой му се гледа:
http://ilenia1.multiply.com/photos/album/3

Общи условия

Активация на акаунт