Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 097
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И ние сме младоженци,ама само наполовина Mr. GreenСвекито взе днес Марио и заминаха за Белово до утре.После в петък ние пък отпрашваме при маминка,но и от там ще надни4ам какво правите Mr. Green Mr. Green

Колкото до кръ4мите...какво беше това? newsm78 Laughing

# 211
И ние сме младоженци,ама само наполовина Mr. GreenСвекито взе днес Марио и заминаха за Белово до утре.После в петък ние пък отпрашваме при маминка,но и от там ще надни4ам какво правите Mr. Green Mr. Green

Колкото до кръ4мите...какво беше това? newsm78 Laughing
Joy Joy

# 212
Ами и аз не поня какво беше, трябва да чакаме Краси да ни припомня с "разкази с картинки"  Mr. Green

# 213
Ами и аз не поня какво беше, трябва да чакаме Краси да ни припомня с "разкази с картинки"  Mr. Green
Joy
Искате снимки от "медения ни месец"? Whistling hahaha Joy
Още сега ще заредя цифровия Mr. Green

# 214
[Искате снимки от "медения ни месец"? Whistling hahaha Joy

И си вземи повечко цифрови ленти, че сме жадни за такива преживявания Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лилииии, драсвай по два реда Naughty

# 215
[Искате снимки от "медения ни месец"? Whistling hahaha Joy

И си вземи повечко цифрови ленти, че сме жадни за такива преживявания Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy

# 216
Ехоооо,майчета,къде се скрихте в тия жеги? HugИзчезнахте на някъде,а? Wink
Ето снимчици от днешната ни разходка в Сливен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272234&pid=7132989
Паролата е пак шест шестици. Peace
Сега чакам малката да се наспи и дядо им ще идва да ги вземе да тръгват към село.Аз пък толкова се канех да ходим тук и там,а то нещо се поболях май.Е,кръчмата довечера няма да ми се размине де. Laughing
Айде пишете де! Heart Eyes Hug

# 217
Много готин плаж Simple Smile На Анелия май много и допада, колко е щастлива само Peace
Ние, чакаме гвоздея /кръчмето/ от довечера. И да се оправяш за да си във форма Hug
Весело изкарване Mr. Green

# 218
Ние, чакаме гвоздея /кръчмето/ от довечера. И да се оправяш за да си във форма Hug
Весело изкарване Mr. Green
Ще те разочаровам,ама изобщо не взех цифровия. LaughingНяма снимки,но си изкарахме страхотно Grinning

# 219
  • София
Здравейте!

Много хубави снимки!  Hug Изкарали сте чудесно виждам.

Аз ходих вчера на кино - 2 дни в Париж - много свеж филм, смяхме се доста. Коремът ми расте, бебка не спира да рита, направо ми обръща вътрешностите.

Другата седмица съм в отпуска и отиваме във Варна. Нямам търпение да си гушна детето. Едва ли ще се дотъркалям до плажа този път  ooooh!  ooooh!  Но вече знам къде ще ходя да хапвам и пийвам.  Peace  Joy

# 220

Коремът ми расте, бебка не спира да рита...

Това да се чува! Wink Hug

# 221
Kраси, убих тЪ! Naughty
Радвам се, че сте си изкарали готино Hug
Стаси, браво на бебка, това и е работата, а и така знаеш, че всичко е ОК Hug
При нас днес имаше захлаждане от 40 на 33 градуса hahaha

# 222
Kраси, убих тЪ! Naughty
Радвам се, че сте си изкарали готино Hug
Стига де LaughingВеднъж да се откачим малко от щерките и аз да седна да щракам снимки ли Wink Laughing
Днес най-накрая се разхлади при нас! WhistlingСнощи съм спала като пън направо Laughing

# 223
Стига де LaughingВеднъж да се откачим малко от щерките и аз да седна да щракам снимки ли Wink Laughing
Днес най-накрая се разхлади при нас! WhistlingСнощи съм спала като пън направо Laughing

Честито сънче...

# 224
Хехе ,мерси! Wink

Лиленцееее,какво става с теб?Как си?

Общи условия

Активация на акаунт