Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 085
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Дано скоро се оправи работата Hug
Вики сега чака с нетърпение детската и всеки ден ме пита дали сме Понеделник вече, като кажа, че не сме ме пита дали е утре Joy

# 241
Дано скоро се оправи работата Hug
Вики сега чака с нетърпение детската и всеки ден ме пита дали сме Понеделник вече, като кажа, че не сме ме пита дали е утре Joy
Към пет довечера ще ми донесат лаптопа. Wink
Анелия пък изобщо не иска на градина. Mr. GreenНо към сряда,четвъртък ще я пращам вече Whistling

# 242
Дианче,птичко,къде си? Whistling Joy
Днес не си се разписала бе,душко Wink Laughing
Ние пак ще сме мома и ерген след малко. Mr. GreenМай ни хареса,стана ни навик Joy

# 243
аз бях нощна птица снощи, ама приказвах на скайпа до...3ч. Rolling Eyes
А на вас май наистина взе да ви става навик, не свиквайте толкова, че после като трябва да се отвиква е лошо Joy

# 244
А на вас май наистина взе да ви става навик, не свиквайте толкова, че после като трябва да се отвиква е лошо Joy
Е,защо трябва да се отвиква? WhistlingТе се гласят другата седмица пак да ходят да спят при баба си Laughing
Вие днес на градина ли сте ? WinkНашите резултати ще са готови утре и вече когато иска Анелия,мога да я пускам.Дори току-що срещнахме едната и госпожа,тя живее в съседния вход и Анелия и обеща,че тая седмица ще се видят в градината Laughing

# 245
Eeeee широчко ви става около врата Party
Вики е на градина днес, и още как, каква разходка му дръпнахме с малкия не е истина направо Laughing
Малко да ми мирне главата, че вече бях съвсем изпушила #Crazy

А тия услужливи баби от къде се купуват? newsm78

# 246
  • София
Най-сериозните в тази тема са Краси и Диан4ето,ей Laughing

Аз бях при маминк за 10 дни и в4ера се прибрахме.Изкарахме си добре,само дето се разглобихме от гости и приятелки.Направо съм загубила тренинг бе хора.Събрахме се и цялата моми4ешка компания,с които бръм4ахме по дискотеките на младини.Ще се опитам да ви покажа снимката,бяхме много щастливи,не се бяхме събърали на куп от сто години.Нали всеки дръпнал на някъде.

А какви изследвания сте правили,4е аз съм изпуснала нещо.Защото аз в други ден трябва да ходя да давам на Марио секрет.Ина4е нашата детска градина от днес работи,но има сам 16 деца и те са в сборна грпа

# 247
Най-сериозните в тази тема са Краси и Диан4ето,ей Laughing
Толкова съм сериозна,че днес чак ми направиха забележка,че не мърдам от компа Joy JoyАма не е мъжът ми де Laughing
За изследванията-правихме само чревен,утре ще вземем и бележка от личната и в сряда сме на градина. Laughing
Дианче,как е минало днес?Пиши Hug
Сега се връщаме от разходка,направо се издухахме!Ужасен вятър!Купихме и понтофи,вече сме готови. Grinning

# 248
  • София
И ние сега се прибираме,но при нас няма вятър Mr. Green

Сега отивам да изманджоря нещо,4е трябва да хапва,а ето и сним4ицата

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1075/2055297873.JPG

# 249
Aми сериозни сме я, засрамете се Naughty
Иначе на детската всичко е ОК, няма ги нейните госпжи и малко се стъписа вчера сутринта, но днес, вече нямаше и помен. Липсват и, а те са на работа от другата седмица.
Руми, браво за сбирката, направо ме върна 7-8г. назад... И ние все не можем да се съберем всички, все е на порции Rolling Eyes
Краси, а за забележката... добре, че Дейвид още не може да говори, иначе ме дърпа да ставам и той да се качи Joy

# 250
Хайде и ние сме вече на градина. Party
Снощи ходихме да занесем бележките и Анелия си поигра малко там,хареса и и сутринта дори бързаше да е първа. Laughing
Момичета,освен на английски ,на какво друго ще ги записвате?Направо съм в чуденка newsm78

# 251
Нас още не са ни питали, дано тази година има английски Rolling Eyes
Иначе извънкласно мисля да я запиша на плуване зимата, тук правят курс на закрит басейн цяла зима и ако взимат на тази възратс - там сме Peace

# 252
Нас още не са ни питали, дано тази година има английски Rolling Eyes
Иначе извънкласно мисля да я запиша на плуване зимата, тук правят курс на закрит басейн цяла зима и ако взимат на тази възратс - там сме Peace
При нас за толкова малки деца май няма уроци по плуване Confused
Да се оплача,не иска да ходи на градина Crossing ArmsСутринта ми се тръшка,плака...баща и щеше да я набие. ooooh!
Ето сега се връщаме от люлките и се залепи за компютъра.В къщи било по-хубаво.Научи се да пише сама на компа "Пинко" , "Том и Джери" ,пуска си ги ,нямала нужда вече от мен Joy Joy Joy
Ей,опасни са!За всяко нещо знаят как да отговорят. LaughingПонякога такъв спор водя с нея,та чак се чудя как може едно четири годишно дете да спори така. Laughing

# 253
  • София
Къде сте момета.... Laughing

За спорове няма да говорим изобщо,а за инат....лелииии ужас.

Аз още не съм го пснала на детска,но и те сега запо4ват ремонт,изобщо не ми е ясно как ще има деца вътре,а те ще  сменят дограма,ще правят парно и т.н Shocked ShockedМай ще си се гледаме,но ме е яд,4е има нужда да си играе с деца,а ко си е в къщи няма да може..

# 254
Руми,ние изкарахме два дни и днес сме в къщи с хрема Laughing

Общи условия

Активация на акаунт