Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 091
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ха 4естито. ooooh!

От това най ме е страх,не ми е боледувал цяло лято,ще го пусна на детска и се по4ва............

# 256
Ха 4естито. ooooh!

От това най ме е страх,не ми е боледувал цяло лято,ще го пусна на детска и се по4ва............

Поправка,имаме си и температура

# 257
Краси много гадно:( Пак имало някакъв вирус с Т Sad
Руми, разбирам те за детската, и Вики откача тук, иска при децата Peace
А за споренето..... думи нямам, представи си ги на 14... Rolling Eyes

# 258
Краси много гадно:( Пак имало някакъв вирус с Т Sad
Да,него сме лепнали точно.Чак тоя следобед свалихме температурата и до сега спахме двете с Анелия. Laughing
Да не казвам голяма дума,че да не вземе довечера пак да се покачи де! ooooh!

# 259
  • София
Аз утре отивам пак при мама  Mr. Green,но само до понеделник Crazy  На вси4кото отгоре одеве ме "зарадва",4е ме 4ака да помаагм за зимнината ooooh!,4удя се дали да се откажа Mr. Green..... LaughingНе може,4е имам и друга работа.

А вие Краси бързо да се оправяте.Егати и ужаса в тази жега с темпераура-горката Анелия Hug

# 260
Ооооо Руми, метни някой буркан насам Mr. Green

# 261
  • София
Здравейте момичета,

и ние сме на линия.

На болничките - бързо оздравяване! Е, гадни вируси - ами то по всяко време ги има вече бе?!? Педи поне беше само през зимата, а сега?!?!

Жожко вече ходи на градина, ама още са сборни групи, та ен е много ентусиазиран. Поне от понеделник и неговата приятелка ще ходи, та ще е по-добре положението.

Ох, на моменти ми идва малко нагорно двете деца  такава малка разлика. Ето и сега докато пиша единия ме дърпа че искал дъвка, а другото атакува клавиатурата и иска до се качи на главата ми......Направо на моменти ми фсеу иска да поизбягам за малко нанякъде сама - без деца, без мъж, само аз си.

Дианче ти как се справяш - то и твоите са като моите с малка разлика Laughing!

Хайде със здраве, че пиша с една ръка докато Деница ми дърпа другата и ревтуни...

# 262
Mama Mishi, същата работа, и аз сега ти загледах линийките, направо еднаква си им е разликата и луда ставам понякога. Вечер като сложа дребното да спи си сипвам една водка, пускам на Вики детско (по-дългичко така) и сядам да позаредя батериите и да ми мирнат малко ушите, че тоя шум на времето в дискотеките нищо не е бил Mr. Green

# 263

На болничките - бързо оздравяване! Е, гадни вируси - ами то по всяко време ги има вече бе?!? Педи поне беше само през зимата, а сега?!?!

Да,чудя се колко ли ще издържим пак,като я пусна отново на градината ooooh!
Но така ще е...

А вие Краси бързо да се оправяте.Егати и ужаса в тази жега с темпераура-горката Анелия Hug[/b]
Днес сме вече само с хрема,дори е намаляла доста.Малко е кисела още момата,криво и е и се чуди вече какво да си поиска. Laughing

# 264
  • София
Здравейте най-накрая и от мен!   bouquet  Hug

Бяхме 1 седмица в отпуска, изкарахме прекрасно - при мама и тати, голямо глезене и мързел. Боби много се беше затъжил за нас, много ни гушка и целува. Ходихме до Несебър, до Марина Диневи - много яко местенце!

Тази седмица си взех болнични уж да спестя жегите, че нямам сили вече. Обаче тази сутрин ме изненадаха неприятно от градината - излизат 1 месец в ремонт.  ooooh!  Shocked Направо побеснях, какво ще го правя това дете????? Утре ще се обадя в една частна градина да питам. Другият вариант е аз да си взема още болничен, но не знам дали ще издължа с Боби 24 часа.......Писна ми от неуредици в тази държава......И в общината се обадих - сега дошли пари за ремонта. Ами да, като всички чиновници бяха 2 месеца в отпуска....

Айде спирам, че пак се нервирах....... Какво става с Лили? Май всички това се питаме....

# 265
Стаси,много неприятно това с градината! ooooh!
Лили явно още е в ремонт,щом не пише.
А снимчици няма ли да гледаме? Wink

# 266
  • София
Има и снимки, но ще ги кача през седмицата, сега още се адаптирам......

# 267
Има и снимки, но ще ги кача през седмицата, сега още се адаптирам......
ок Hug

# 268
  • София
Ооооо Руми, метни някой буркан насам Mr. Green

Mятам,няма ядове Laughing

Стаси и нашите ще запо4ват ремонт от 15-ти,а къде ще прибират децата изобщо не ми е ясно.Аз съм подготвила вси4ко Марио да тръгва,но ищо 4удно да си го оставя и в къщи при това положение.Яд ме е само,4е не може да си играе с децата,а има крещяща нужда ве4е от това,4е подивява.

В4ера с рев си тръгна от Правец,4е там поне си играе с племеника

# 269
Нашият ремонт го направиха миналият месец.Само дето Анелия не иска да ходи на градина Joy
Още е хремава и си е в къщи и умира от кеф ,че оттърва градината Crazy

Общи условия

Активация на акаунт