Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните емоции и преживявания, които се споделят по време на дискусията?
Какви съвети и подкрепа се предлагат по време на дискусии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основната тема на дискусията е бременността и очакването на бебета, като бъдещите майки споделят своите емоции, преживявания и съвети помежду си. Форумът събира бъдещи майки, които очакват деца през февруари 2009 г., и те споделят своите преживявания, радости, страхове и въпроси относно бременността и предстоящото раждане.
-
Какви са основните емоции и преживявания, които се споделят по време на дискусията?
-
Какви съвети и подкрепа се предлагат по време на дискусии?
-
Какви са основните теми на разговор по време на бременност?
-
Какви са симптомите на отлепване на плацентата?
Оказа се, че и аз чакам бебче началото на февруари

и се чувствам някак си объркана! Моят скача от кеф до тавана, след като разбра, че теста показва 2 ама наистина ярки, лилави лентички. Обгръща ме с нежност и ми обяснява колко мноооого си искал детенцето и плаче със сълзи, когато му спомена, че ми е много рано да ставам майка, и че искам да направя аборт. Страх ме е, много ме е страх!
Преди само 2 месеца се нанесохме в жилище, което се нуждаеше от повече от основен ремонт, за което аз взех заем, който ще изплащаме години наред. Преди 3 седмици си подадох предизвестието за напускане на работа, сега съм в отпуск, а след 10 дни ще бъда официално безработна. Нямаме още никакви мебели в апартамента. Нямаме дори и кухня. Не мога да си представя да гледам дете. Не мога да си представя да бъда майка. Направо не знам какво да правя-да го оставя ли (моичкият ще полудее от кеф, ама щот не знае кво го чака) или да го махна (от майка ми е натрапено, че появят ли се децата, твоят личен живот свършва) и да се чувствам пак свободна? Някой оказвал ли се е пред подобна дилема, минавали ли са му подобни мисли?