LaRedoute.fr - 65 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 47 518
  • 849
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,искам да поръчам тези кърпи http://www.laredoute.fr/vente-10-pieces-en-eponge-unie-ou-rayee- … e&pagesize=16
Моля ви,ако някоя е поръчвала от тях,да даде отзиви! Praynig

имам ги още от миналата година, тънички са. Гледай да са поне 500гр/кв.м за да са плътни

# 121
Като гледам Ларедутската таблица с размерите излиза, че размер 38 от дамската отговаря на 168 и 174 размер от юношеската... Така ли е вдействителност? Някой който носи размер 38 купувал ли е панталони или блузки от юношеската, и ако да - кой размер?  newsm78

# 122
  • София
Взех поръчка от 5-ти май на поща. Тръгнала е от Франция на 26-ти май, в София е била на 29-ти май. Повечето неща са обсъждани.

Тези дънки са страхотни, меки и приятни. Пише, че са сатенирани и наистина стоят така. Очарована съм от тях.

Алекс, би ли дала някакви размери на дънките /ако може и ширина на крачола в частта към чатала/  Praynig

# 123
  • Варна
Може ли да дадеш размерите на панталончето? Щото аз се чудя за 168 р-р дали ще ми стане  newsm78.
[/quote]

Този панталон аз го имам, но размер 168, но кройката му нещо не ми допада, прекалено широки са крачолите.
[/quote]
Да, широки са му крачолите, но като спортен панталон е добре, на мен ми харесва как стои. Мерки за 162 размер талия40 ханш53  ширина крачол горе 29, в най-долната част 26 дължина крачол от външн.част 100, от вътр.80см, на мен ми е малко дълъг, въпреки че съм 164 см висока, ще го подкъсявам малко.

Днес получих поръчката си  на поща от 23.05., която чаках с маратонки Умбро за половинката.

# 124
  • В Голямото село
И аз пуснах поръчка под 10 Е, дано не ми я откажат... И щом не зависи от банката, от какво ще зависи  newsm78

# 125
  • София
Миналия месец се бавеха страшно поръчките, сега явно нещо им е станало. Днес получих поръчка на митница от 20.05  Simple Smile

# 126
Като гледам Ларедутската таблица с размерите излиза, че размер 38 от дамската отговаря на 168 и 174 размер от юношеската... Така ли е вдействителност? Някой който носи размер 38 купувал ли е панталони или блузки от юношеската, и ако да - кой размер?  newsm78
аз вземам от детската 162 и мисля че отговаря на 38,защото от дамската вземам 38.Има обаче панталони от детската 162 които са с по-малка талия и уви не мога да вляза в тях,но пък дължината на 168 ми идва в повечко че съм 165 см,а 162 ми е идеална
Diana_gr не съм Алекс  Laughing но   ето размери за 38
талия -37 см
ханш - 47 см
ширина на крачола при чатала - 27,5 см
дълбочина 25 см
дължина на външния ръб 100 см,а на вътрешния 80 см

# 127
  • Варна
Мерси, mamaB! Не питах аз, но и на мен ще ми свърши работа, и аз съм този номер.   Нещо се бях объркала с цитатите. И аз получих детска номерация размер 162 и установих, че ми е точно, а иначе нося 38 номер.  bouquet  Wink

# 128
Днес получих поръчката си от 20.05. Взех си тези джапонки в синьо, хубавички са.
И прословутото дънково детско елече за детенце

# 129
оле извинявай  Joy аз за да избегна дългия цитат ,че пак издънка  Embarassed дано и  sparkk да обърне внимание на размерите

# 130
  • Sofia
може ли линк?

# 131
Днес получих поръчката си от 20.05. Взех си тези джапонки в синьо, хубавички са.

А имаш ли възможност за реална снимка на джапанките? Благодаря предварително! Hug  bouquet

# 132
  • София
оле извинявай  Joy аз за да избегна дългия цитат ,че пак издънка  Embarassed дано и  sparkk да обърне внимание на размерите

Разбрах аз, че за мен се отнася отговора ти..........много благодаря  Simple Smile   Hug

# 133
може ли линк?

Предполагам за това става въпрос.

# 134
  • Sofia
аз пак да питам някой има ли това

Общи условия

Активация на акаунт