"Лято вече тук дойде, шляпа босо ПАЗАРДЖИШКОТО дете!"(23)

• 11 874
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Мечтание, ако питаш мен въобще не ти трябва проходилка.А за шест месечно дете наистина е много рано.Вики имаше проблем - беше с дисплазия и на двете крачета и носи каишки 3 месеца.Ортопеда при който бяхме (д-р Йотов) каза, че въобще не препоръчва ползването на проходилка.Не за нас, а по принцип.Колкото могат да помогнат, толкова могат и да навредят.

Честит празник ако има празнуващи!

# 76
Честит Рожден Ден на Младен!!!
Тед,макар и на патерици, жив и здрав да Ви е и много да Ви радва малкия мъж!

newsm51
Честит празник на празнуващите днес!

Да Ви се похваля,снощи станах отново леля на МЪЖ!

# 77
Мечтание, аз също слагам Ивка в проходилка. Започнах да я слагам от почти 7-мия месец и когато попитах педито дали може, тя ми се скара. Каза, че ортопеда изцяло бил отричал проходилките и не трябвало да се слагат децата.
Да, ама аз си я слагам. Като я гледам коко й е хубаво да обикаля из целия апартамент в проходилката и колко много й се радва, как да не я слагам. Е, естествено не я оставям за много дълго време така, а за горе - долу 2-3 часа на ден с почивки, че то за повече няма време. То си е преценка на всяка майка, но аз така съм преценила.
А ето и това чудо - росен

http://www.margaritta.dir.bg/2uni/01rosen.htm

# 78
  • Бургас
Честито Възнесение Христово!
Zora*, аз завърших 91-ва немската, 72 набор съм, не бой ся:)
cvetna77, благодаря ти за инфото, много мило! За стиха...пускай все така красиви стихове, на мене ми харесват..
По отношение на живеене, аз живеех някога до моста на Лютата, а Лютата съм аз... Joy Има ли мами от онзи район?

# 79
soniamari, да ти е жив и здрав племенника  bouquet
Честито на всички именници!

# 80
Момичета препоръчаите ми добър кожен лекар.Синът ми има червени петна по блузките с какво ли не го мазахме и нищо.

# 81
По отношение на живеене, аз живеех някога до моста на Лютата, а Лютата съм аз... Joy

Joy Joy Joy

# 82
Момичета, препоръчайте ми добър кожен лекар. Синът ми има червени петна по блузките. С какво ли не го мазахме и - нищо.

По бЛузките или по бузките?  Joy Joy Joy
Иначе с инфо за кожен лекар не мога да помогна. Sad Дано скоро намерите подходящия!  Hug

Ване,

! Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 23:17 от Nellina

# 83
Nadinka83, ние също имахме червено петно на бузката и доста време стоеше, ту се появяваше, ту изчезваше. Тогава ми дадоха едно кремче - Fucidin. Намазах само няколко пъти с него и вече няма и следа от патното. Ако не си пробвала с това кремче - пробвай. Дано скоро да се махне  Praynig Praynig Praynig

# 84
ПРобвахме га и този мехлем ,но ефект никакъв изчезват временно и пак се появяват

# 85
по бузките Mr. Green просто бързах СОРИ Simple Smile

# 86
Beladona....разсмя ме с глас....заради поверията  Laughing

Мари_пз  Hug

Нелина,  нещо много ми се губиш......що така бе пиле  newsm78  пък и ний пием бира  Crossing Arms

Соня, да ти е жив и здрав племеника   bouquet

# 87
Добро утро и благодаря!   bouquet

nadinka83,препоръчвам ти д-р Методиева. Има кабинет в бялата къща на автогарата, ет.1, работи и с направления.

# 88
  Добро утро и слънчев ден!

Ще ви помоля,да разгледате тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301470.0
и ако идеята ви допадне да я подкрепите. Peace

# 89
Сонче , честит племеник да ти е жив и здрав!  bouquet  bouquet  bouquet
А ние да се изфукаме как се раваме на подаръка ни от Божидар Младен пред телевизора
ето е тортата
снимката е размазана но поне се вижда нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт