ПЪЗЕЛИ- 2

• 98 879
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 1 005
  • UK
Аз снощи завърших и последния пъзел от френските, а сега нямам какво да редя. Имам, де, но са големи и не става да си ги мъкна от стая в стая, за да си редя както тези до 1000 части. Ще снимам и показвам после. Simple Smile

# 1 006
Като споменахте puzzle offensive, направо ми забивате нож в сърцето Confused От не знам колко време мисля само за този пъзел

който е наличен само в puzzle offensive, дори в Ebay го няма, подсмърч. Ако по-нататък се сетите за другарче, което може да се наеме да го поръча в Германия и да му платя цената на пъзела + доставката до Бг, ще съм задължена, много. Може да почерпя и с нещо подобно на гурме пъзела на стрина Ягодина Crazy

# 1 007
  • София
 Шехина, явно жените в оранжеви одежди са ти слабост  Wink

# 1 008
  • Пловдив
Шехина, ето тук го има - http://www.jigsawjungle.com/code/ricordi/flaming.htm - сайта е в Щатите, може да се плаща с кредитна карта. Доставката до България на този пъзел конкретно излиза 30 долара (предполагам, че ако са повече от един брой пъзелите, ще излезе по-евтино). Пише, че доставят по света. Ако толкова ти е харесал - пробвай. Пъзела и доставката - 47,78 долара. Ако имаш познат в Щатите (а май повечето хора имат) - за тях доставката е 17,51 долара - предполагам, че ако са повече пъзели, ще е същата цена. Дано да съм ти помогнала.

PS. И в момента има промоции на част от пъзелите - отстъпка до 40%

# 1 009
Най-после да покажа готова продукция:

... и да похваля пъзелите на Castorland - реденето е много приятно, а парчетата съвпадат идеално.

# 1 010
Шехина, ето тук го има - http://www.jigsawjungle.com/code/ricordi/flaming.htm - сайта е в Щатите, може да се плаща с кредитна карта. Доставката до България на този пъзел конкретно излиза 30 долара (предполагам, че ако са повече от един брой пъзелите, ще излезе по-евтино). Пише, че доставят по света. Ако толкова ти е харесал - пробвай. Пъзела и доставката - 47,78 долара. Ако имаш познат в Щатите (а май повечето хора имат) - за тях доставката е 17,51 долара - предполагам, че ако са повече пъзели, ще е същата цена. Дано да съм ти помогнала.

PS. И в момента има промоции на част от пъзелите - отстъпка до 40%

Ginbay, едно закъсняло, но много голямо "благодаря" за теб! Hug

# 1 011
  • Пловдив
Шехина, няма проблем, винаги съм готова да съм полезна за другите newsm03 newsm03 newsm03

# 1 012
veroniki, едно въпросче към теб или някой друг ако има идея... Нали има един магазин Комсед... посока бул. България, където е Билата и магазинът е като тръгнеш към Гоце Делчев... Съжалявам за обяснението  Embarassed ... Там дали би могло да има такъв пъзел на Равенсбургер с емотикончетата? Мерси  Hug

# 1 013
Здравейте,
минавам да се отчета с новата си придобивка. Моят форумски приятел Авалон реши, че е крайно време да спра да се занимава с мъници от 500 и 1000 части и ми подари тази прелест Heart Eyes:

# 1 014
  • Пловдив
А моите пъзели най-сетне са качени в галерийката - http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/25/25 .

# 1 015
Мили мои  Heart Eyes ,

Макар да не се появявам напоследък, надявам се знаете, че не съм ви забравила  Hug . Даже наминавам за кратко и ви чета (за писане нито има време, нито има какво  Rolling Eyes ).

Но! Имам да ви казвам...  Mr. Green В Буктрейдинга на Графа са вкарали нови пъзели ( в смисъл - нова марка). Става въпрос за Schmidt. Има разнообразие, мен лично ми идват малко по-приказно сладникави като стил (не съм на такава вълна нещо)... но по спомени май на някои от вас ще им допаднат  Peace . Има пак техни и такива със снимки на всеобщата ни любимка Ан Гедис (нищо, че точно над един такъв пъзел цикля от половин година  Laughing ), както и много сладки бебешки миниатюрки. Не съм гледала за цени, но пък ви предпоръчвам да се разходите и да разгледате...

Обещавам да се появя отново... поне за след-коледната поръчка.  Crazy

Поздрави!

# 1 016
  • UK
Това не бяха ли тези с на Кинкейд картините?

# 1 017
А моите пъзели най-сетне са качени в галерийката - http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/25/25 .

ginbay, много са красиви - и пъзелите, и рамките  Peace

# 1 018
  • София
veroniki, едно въпросче към теб или някой друг ако има идея... Нали има един магазин Комсед... посока бул. България, където е Билата и магазинът е като тръгнеш към Гоце Делчев... Съжалявам за обяснението  Embarassed ... Там дали би могло да има такъв пъзел на Равенсбургер с емотикончетата? Мерси  Hug
Сори, че чак сега отговарям, но не бях вкъщи. Не съм посещавала този магазин, защото ми е доста далече, но би трябвало и там да има пъзелчета. То това се води хипермаркет и е логично да има повече неща, отколкото в магазинчето в Халите ама знае ли човек.
 Стринке, честит подарък с голям кеф да си го редиш.
 Ох, как се изкушавам да отида до Booktrading след споделеното от Джинджи....................

# 1 019
От утре при нас , в пловидивския Кауфланд, са намалени онези триъгълните пъзели . 3х300 са на 10 лв, а 3х500 парчета за 15 лв Grinning  Дано има останали някакви свестни бройки Praynig

Общи условия

Активация на акаунт