ПЪЗЕЛИ- 2

• 98 880
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 990
Честит празник на всички настоящи, бъдещи и бивши студентки!
Вероники, съжалявам за Туитито Sad.  Но и бебоците са сладки!
Колкото до ненаредените пъзели- аз имам един започнат и още 13 неотваряни ooooh!. А вчера от пръв поглед се влюбих в един от пъзелите на lullaby Heart Eyes.

# 991
  • София
Момичета явно не съм само аз от тези дето купуват и трупат. Винаги има поне 4-5 чакащи за редене, а си набелязах още около 10 за купуване на Едука. И аз като вас чакам да видя намаленията на франсетата и ако се организираме може и от там да се обзаведа с няколко.

Вероники бебетата са супер, аз имам почти всичко от серията на Ани Гедис на Едука.

# 992
Момичета, малко офтопик, но имам голяма молба.Моля, регистрирайте се тук:
http://www.crazy-carrot.com/?Sponsor=lullaby

Не е нужно нищо друго, само регистрация. Ще ви пратят линк за потвърждение на мейла, ако няма писмо във входящи, вижте в папка спам. Благодаря предварително Hug

П.П Не е нищо с вируси или реклама. Играя там и ми дава допълнителни игри. Simple Smile)) Сега съм на 6то място, а трябва д а вляза поне на 5то до утре.

# 993
  • София
П.П Не е нищо с вируси или реклама. Играя там и ми дава допълнителни игри. Simple Smile)) Сега съм на 6то място, а трябва д а вляза поне на 5то до утре.
Айде, готово. Ще имаш да черпиш  Laughing

# 994
Кво пиеш Simple Smile
Айде да не го обръщам на чат. Благодаря пак на всички, които ще се регистрират. Ето подкуп:

# 995

Не е нужно нищо друго, само регистрация. Ще ви пратят линк за потвърждение на мейла, ако няма писмо във входящи, вижте в папка спам. Благодаря предварително Hug

Готово!
Момичета, бързам да споделя с вас радостта си. Новият собственик на един от пъзелите на lullaby ще съм аз Simple Smile. Ето за тази красота става дума:

# 996
  • София
 Стрина Ягодина, като каза, че си си харесала от пъзелите на lullaby бях почти убедена, че за този става въпрос. С кеф да си го редиш.

# 997
  • Пловдив

Готово! Дано да си успяла! А тортата от подкупа ти определено си заслужава Joy

А относно ненаредените пъзели - май и аз съм така, но успявам да си наложа самодисциплина и да държа само по 1 ненареден, преди да си купя следващия. Имам 5-6 наредени (и то все големи), които си чакат реда от 2 години да бъдат сложени в рамка и да ми украсят стените в къщи (ама все не опираме до тях newsm78). В момента довършвам един на Равенсбургер (много съм разочарована от марката Sick) - ето този http://www.ravensburger.de/web/Romantischer-Garten__3245369-3246 … 6418-3247323.html , но ми остана гадното бяло небе - но съм инат и ще го довърша. Снощи половин час търсех едно парченце, което се беше завряло между два листа. Сега обаче съм решила за Нова година да си подаря поне за 100-тина лева пъзели, така че ако се прави нещо от френския сайт, съм ЗА. smile3521 smile3508
А моя мъж казва, че като чуя за пъзели, почват да ми пърхат ушите от радост и ставало едно огрооооомно течение в къщи - щял да настине  Joy

# 998
Аз да ви питам тези, които се регнаха, потвърдихте ли после от имейла? На линка пише pour  validez cliquant ici или нещо подобно (хич ме няма с френския)?
Понеже при мен няма данни, че сте се регнали, съответно няма и игри Sad

# 999
  • Пловдив
Аз да ви питам тези, които се регнаха, потвърдихте ли после от имейла?
Аз го направих преди малко. И писмото ми наистина беше в папката Спам.

# 1 000
Да, твойта регистрация е станала. Мерси. Макар, че имам да стопявам пак разлика. Sad Но сега си изиграх игричките с кеф Hug

И за да не е съвсем офтопик, да се оплача, че още си чакам германските пъзели, постоянно пишат, че няма наличности и ще ги пратят като съберат..Ама това догодина може да стане, !$@$%т№ #Cussing out

# 1 001
  • Пловдив
И за да не е съвсем офтопик, да се оплача, че още си чакам германските пъзели, постоянно пишат, че няма наличности и ще ги пратят като съберат..Ама това догодина може да стане, !$@$%т№ #Cussing out
Сигурно си написала напред в темата от къде си ги поръчала, но нещо е много обширна и не ми стигна търпението да изчета всичко. Би ли ми казала от къде си поръчвала и как е станало плащането?

# 1 002
Аз да ви питам тези, които се регнаха, потвърдихте ли после от имейла? На линка пише pour  validez cliquant ici или нещо подобно (хич ме няма с френския)?
Понеже при мен няма данни, че сте се регнали, съответно няма и игри Sad

И аз получих имейл. Даже не беше в папката спам.

# 1 003
Ето оттук поръчах
http://www.puzzle-offensive.de/index.php?cmd=gesamtsortiment&k=1

Плащането става с Пейпал. Обаче аз правих врътки и една френдка ми ги поръча в германия, защото е безплатно, после ще ми ги прати по обикновената поща - 17 евро до 5 кг, 22 до 10 кг. А тия ми искат 35 евро на всеки 5 кг Naughty

Лошото е, че не може при поръчка за Германия да се плати с българска кредитна карта, а за паричен превод навсякъде искам минимум 20 евро, но се оправихме.

# 1 004
  • Пловдив
Ох, и аз съм си набелязала сума ти неща от този сайт  Cry Да видим и аз дали няма да успея да намеря някоя френдка с кредитна карта в Германия

Общи условия

Активация на акаунт