ПЪЗЕЛИ- 2

• 98 887
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 975
Тръгнах да търся индианци на falcon и попаднах на това http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=FJ01558. Красиво е Simple Smile индианци не намерих де, ама нищо Simple Smile
Veroniki, още те мисля дали си откри tweety  newsm12

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 22:03 от blue_dream

# 976
  • UK
Този го гледах в един каталог в Германия преди няколко дни. Имаше три много красиви кръгли, в комплект, с някакви дракони и магьосници.

# 977
  • София
Това са оригиналните картини на художника тъй като не открих пъзелите
http://www.greenwichworkshop.com/images/gallery/images/Prints/Mc … thy/FM00154lg.jpg
http://www.greenwichworkshop.com/images/gallery/images/Prints/Mc … 984thedecoys2.jpg

# 978
Този първият ми хареса Simple Smile ама при мен няма място и за индианци  Laughing

# 979
  • Тук и сега
И аз искам коледен пъзел. Ей такъв със сняг или дядо мраз, може снежен човек, абе всичко може. Ма къде да го намеря newsm78
Как хубаво би ми стоял на стената точно по празниците ooooh!

# 980
  • Тук и сега
И аз искам коледен пъзел. Ей такъв със сняг или дядо мраз, може и снежен човек... Ма къде да го намеря newsm78
Как хубаво би ми стоял на стената точно по празниците ето този:

http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=G415

или пък този:
http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=CT0017

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 16:23 от murzel

# 981
Момичета, ще продавам някои от моите пъзели, защото вече няма къде да ги държа. Но понеже тук е срещу правилата да ги пускам,  след малко ще са в Продавалника.

# 982
Az sa6to mnogo obi4am da redq pazeli. Sega oba4e imam edin problem newsm78- iskam da si kupq pazel ot 18 000 par4eta, no ne moga da si namerq nikade. V knijarnicite nai-golemiqt e 5 000, no az ve4e imam nqkolko takiva. Na tarsa4kata mi izlizat samo nqkakvi detski pazel4eta po 200-300 par4enca ili do 3000-4000, a az iskam naistina golqm pazel. Ako nqkoi znae kade ima takav neka mi pi6e na pape6ka@abv.bg

# 983
  • София
Veroniki, още те мисля дали си откри tweety  newsm12
Тази седмица ще ходя до Малкия ЦУМ и ще видя дали са ми го донесли. Беше ми обещала продавачката, пък ще видим.
 Вчера ;rkdn m,ep Халите и долу, в магазинчето на Комсед имаСнежен човек за 12.90 и топки за елха на Ravensburger. Топките бяха към 10лв. доколкото си спомням с бременния ми мозък, емотиконка за 4.90 и футболна топка пак за толкова (може и да е била по-малката от 24 части, ключодържател, не обърнах внимание). Имаше и намален (от 61-62лв. на 31-32лв. някъде) пъзел от 540 части, пак сфера, но не мога да открия картинката да ви я покажа. С някакви жени като нарисувани бяха. Сигурно са от някоя известна картина, ама аз с изкуството съм на Вие.
 Леле, как искам някой да ми подари такъв адвентен календар всеки ден ново пъзелче -  кеф! newsm44 . Аз все още не съм редила сферичен пъзел и съм голяма мераклийка, ама много скъпи бееее.... Като се сетя за същите пари, че ще си взема два-три обикновени и все се разкандардисвам.
 pape6ka, ето тук има пъзели по 18000 части, но си мисля, че и в Комсед би трябвало да има на Ravensburgerq и в Малкия ЦУМ на Educa (ако няма си поръчваш и със сигурност ще ти донесат).

# 984
Аа тези пъзелите с емотикончета са много сладки Simple Smile не бях виждала такива досега... искаммм  Rolling Eyes ще гледам другият път като идвам към софия да си взема такъв. Вероники помниш ли дали имаше с различни физиономийки? Иначе аз снежният човек го имам и една топка. По принцип са мънички и се редят лесно, а и са надписани отзад кое къде е... Трудното единствено е накрая може би когато трябва да сложиш последното парченце.
Да се редактирам, те тези пъзели с емотиконите май от всяка страна е различно... Ех че е хубаво  Grinning

# 985
  • UK
Емотиконестото е сладко, да. Аз имам снежния човек, футболната топка (ключодържател е) и един с Хелоу Кити, ама не е купуван тук. Не са трудни, надписани са, аз специално снежния човек два пъти съм го редила и двата пъти го сбърках, но не е трудно. Simple Smile

# 986
  • София
 Аз още днес успях да стигна до Малкия ЦУМ , но пъзела с Туити го няма, за мое огромно съжаление  Sad. Бях се зарекла да не купувам пъзели докато не дойде поръчката от французите, че и без това имам доста ненаредени, но като отида там и ми е много трудно да се сдържа. И понеже си бях отделила пари за Туити, а и трябваше да компенсирам липсата му по някакъв начин, си взех  ето този пъзел с бебешорите. Имам два започнати и недовършени пъзели и шест ненаредени - ужас  ooooh! Трябва да се взема в ръце и бързо да ги наредя, че да имам основание да си купя нови, като дойде намалението.
 blue_dream, ако скоро нямаш път към София мога да ти купя такова пъзелче и да ти го изпратя.

# 987
  • Пловдив
Оф, да се оплача. Едвам накарах моя мъж да свали пъзелите от гардероба, за да ги снимам и да ги кача в галерийката, обаче на тъмно нищо не става. Трябва да чакам до другата събота, за да ги снимам на светло през деня, иначе светкавицата ги разваля.

# 988
Veroniki, merci  Hug. Но имам един изпит в неделя, така че съм там... уж, ако се подготвя Simple Smile . Иначе ако ще те успокои това... Имам 2 започнати от по 2000 парчета. Доста от френските така си стоят в кутиите... И други... Сигурно приближават 10 Simple Smile ама искам още пък  Crazy . Така че не си само ти Wink. А основанието е като на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече"  newsm53
Иначе съжалявам за tweety Sad дано го намериш някъде! А не могат ли да ти го поръчат? Или са забравили от предния път?

# 989
  • София
 Eeee, blue_dream поуспокои ме малко  Laughing
 За пъзела с Туити не ме бяха забравили, но е изчерпан - нали е от миналогодишния каталог. Ще трябва да проверя в книжарниците на Booktrading. Току виж изскочи някой позабравен отнякъде.

Общи условия

Активация на акаунт