ПЪЗЕЛИ- 2

• 99 199
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 960
Уиуи, Hug Скоро ще дойдат, за около седмица аз преди време получих 2 липсващи парченца Simple Smile

# 961
  • София
кажете от кой сайт правите поръчки, за да го разгладам!
Така като гледам май не само аз вече съм разочарована от Равенсбургер!

# 962

Хайде по-лекичко само с нервите, ок? WinkВсе пак всички тук имаме и други занимания, и не сме нон-стоп във форума.
Сайтът е този www.rue-des-puzzles.com Hug

# 963
Може ли да кажете нещо повече за това килимче.
Парчетата прилепват ли? Колко е голямо. Продава ли се някъде, поръчва ли се и от къде.
Благодаря  bouquet

# 964
  • София
Мерси!
Simple Smile Това за нервите нещо не го разбрах - зе нещастие аз сега съм си вкъщи(малката ми е болна) и за това имам шанс да съм on-line във форума!
Ще разгледам и ако харесам нещо ще кажа - кой прави поръчките и за кога да съм готова с избора?

# 965
  • UK
Аз снощи до късно редих единия от двата големи от френските, наредих го, де. Ще го снимам и ще го кача в галерията, ама кой знае кога ще стане. Wink

# 966
  • Пловдив
Може ли да кажете нещо повече за това килимче.
Парчетата прилепват ли? Колко е голямо. Продава ли се някъде, поръчва ли се и от къде.
Благодаря  bouquet
Сега като се замисля, ако трябваше да давам пари за него, сигурно не бих ги дала, ама ми е подарък. Аз мисля, че същата работа ще свърши много мъхест вълнен плат и тубус от чертежи или паус. Парченцата леко закачат за него, тоест като го навиеш, не могат да изпаднат самички. Така че, понеже това, което ми донесоха едвам ми побра 1500-те парчета пъзел, а другия ми е 2000, просто ще отида до някой шивачески магазин и ще си купя едно по-голямо парче - мисля, че ще стане.

# 967
Мерси!
Ще разгледам и ако харесам нещо ще кажа - кой прави поръчките и за кога да съм готова с избора?

Не бързай, все още няма да правим поръчка, защото чакаме зимното намаление по френските сайтове. По принцип може би аз ще правя поръчката (ако другите са съгласни, разбира се Wink), но да се избира отсега е рано - просто намалението на пъзелите, което предлагат в момента, е пренебрежимо в сравнение с тоталното намаление, което чакаме.

Иначе и на мен много ми се реди тези дни, но още сме в ремонт и няма начин. Отделно изпитвам почти страх от пъзела с индийката, който съм започнала, много ми е труден нещо Blush

# 968
  • Пловдив
Снощи попаднах на този сайт - http://www.puzzle-sklep.pl/ . Гледах, че за 3 пъзела от по 1000 парчета доставката до БГ ще ми струва 27 долара (или нещо подобно). Мисля, че има пъзели, които си заслужават, и евентуално по Нова година ще пазарувам от там. Май се плаща с кредитна карта.

# 969
Здравейте!Аз вече се научих да пиша и да редактирам.Съжелявам че така реагирах на забележките ви,имахте право!Аз съм хипер чувствителна и много лесно се засягам и затова реагирах така,а не трябваше,беше детинско!Наистина не бях чела правилника(с цел да се включа по-бързо в друг форум,имам болно дете),изобщо не знаех че може да се редактира!Много обичам пъзелите,и наистина искам да се включвам отвреме на време Praynig.

# 970
Благодаря на Шехина, че ме светна за темичката, аз от няколко дни се запалих, по принцип винаги съм обичала пъзелите, но не бях редила от много време, видях красиви на Дисни, но от тези най-обикновените, които се продават по книжарниците и магазините за лев и си взех два - зимни картинки с мики маус и с мечо пух. Засега съм още на първия, но дори с 500-те части виждам зор къде да го побирам, а имам голям мерак за тези с по над 1000 части. Виждам и, че уцелих момент, в който чакате намаление, идеално, почвам да разглеждам и аз сайта и мога да се включа като му дойде времето.

Иначе така доколкото успях този следобед да разгледам темичката ви, страхотни неща сте нареждали, аз все още съм абсолютен начинаещ и лаик, но определено си е страст. Сега например на работата едва гледам, защото снощи до 1 часа през нощта седях да редя и още от сутринта нямам търпение да се прибера и да продължа. От доста време нямаше нещо, което така да ми привлече вниманието на 101 % Simple Smile

# 971
  • София
Шехина - предполагам, че нямаш много време, но ако ти е възможно ще се радвам да качиш и този в албума - направен е от малката ми госпожица и с моя помощ разбира се!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9196274
и когато можеш или ти или някой друг да ми обясни как става, за да не ви ангажирам постоянно, тъй като много скоро щи има още няколко!
Благодаря!

# 972
Тъкмо мислех да отменя Шехина, ама тя ме е изпреварила Wink

User ID е puzzlegallery, паролата е ideolekt. Влизаш с тях, после отиваш най-отдолу на add photos, там избираш Existing Album и отваряш го и си избираш твоят албум и качваш снимките си... Май това е моето неориентирано обяснение Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 21:46 от blue_dream

# 973
  • София
 Grinning Ей момичета направо ме разбихте! Много сте бързи - благодаря!
  bouquet
Между другото имам два пъзела на Falcon с индианци, които смятам да разменя - нещо не ме грабват и не ми се редят - единия съм го отворила защото го започнах, а другия е нов - ако някой проявява интерес ще ги снимам и ще ви ги покажа по нататък!

# 974
  • София
 Grinning Ей момичета направо ме разбихте! Много сте бързи - благодаря!
  bouquet
Между другото имам два пъзела на Falcon с индианци, които смятам да разменя - нещо не ме грабват и не ми се редят - единия съм го отворила защото го започнах, а другия е нов - ако някой проявява интерес ще ги снимам и ще ви ги покажа по нататък!

Общи условия

Активация на акаунт