ПЪЗЕЛИ- 2

• 99 205
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 945
Ciccia не съм поръчвала,поразгледах-ама защо няма нищо на Трефл Confused-аз нали съм си харесала един зимен пезаж и тъкмо се зарадвах,че ще успея да си поръчам.Пиши като си поръчаш как стоят нещата Simple Smile
Аз много си харесах един пъзел-регистрирах се и искам да поръчам-само,че как да си изчисля колко парички ще ми струва и в каква валута се плаща newsm78
Ето това ме грабна-http://www.puzzle-sklep.pl/puzzle-1000-czulosc-p-1036.html и още няколко-......когато обърнеш на английски ти изчислява-този пъзел идва към 20 долара newsm78Трябва да се види и с доставката как стоят нещата.
Някой търсеше това-http://www.puzzle-sklep.pl/puzzle-1000-desert-p-854.html

Ако трябва да поръчам всичко,което харесах и сложих в кошницата Crazy Crazy CrazyЗа кой дявол влязох да разглеждам Grinning ooooh!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 18:54 от Вероника-

# 946
  • София
Сега съм решила да инвестирав в астрологията на Равенсбургер! Някой от вас виждал ли го е нареден?
И още нещо - дали е възможно да ме добавите във вашата (или по скоро вече нашата) галерия.
Благодаря предварително на Шехина!

# 947
  • София
Момичета от коя марка имате най - добри впечетления - аз лично много харесвам clementoni защото могат да се редят и на лампа. Всъщност съм редила само на clementoni, ravensburger и falcon за другите незнам.
Някой от вас ими ли тези puzzle roll? мисля да си взема и такава екстра, но проблема е че най-големият размер е до 3000 парчета!

# 948
Lucky, за по-лесно аз ти добавих пъзелите в общата галерийка Hug Ще ти обясня как да си ги качваш сама, но в момента нямам време Wink По-нататък на лични съобщения, ок?

Астрологията е прекрасна, наистина. И аз съм й хвърлила око отдавна, но мисля засега да се въздържа. Ще видим какво ще пуснат на промоция франсетата по Коледа Simple Smile

# 949
Кога ще се поръчва от френския сайт, че ми харесаха от промоциите два пъзела, като единия искам да е за подарък. Дали ще дойдат до празниците?

# 950
Ами Poli24, зимното намаление в сайта предполагам, че ще започне към края на декември или в началото на януари. Честно казано, не знам точно кога, предполагам, когато започват по принцип зимните намаления във Франция. Примерно в Ларедут разпродажбата започва през януари. По принцип и сега промоции във френския сайт, но са със значително по-малък процент (а и като брой промоционалните пъзели са малко).

Така или иначе, вече е късно да се поръчва за Коледа. По Коледа поръчките се бавят по принцип повече от месец и може някое дете да остане без подарък, та не е добре да се разчита на експедитивността на франсетата.

# 951
Благодаря много за бързия отговор. Значи е  по-добре да се опитам да намеря пъзела тук или нещо подобно, като картинка. То това намаление каето е в момента /не разбирам френски/, но не съм много сигурна, е до 3 декември.

# 952
Да кажа на варненки-в Пикадили има пъзели сруще точки от картата-мисля днес да хвърля един поглед -преди да са свършили хубавите.Един кораб съм си харесала.

# 953
  • Пловдив
И аз се вписвам в тази тема. Оказа се, че съм голяма маниачка. Донесоха ми от Белгия килимчето за редене на пъзели, заедно с 2 пъзела - единия го наредих (все пак 500 парчета), другия го почвам утре по светло (а може и още тази вечер - сигурно няма да изтрая). Как и къде да кача снимки на пъзелите, които имам подредени?
Напоследък съм много разочарована от Равенсбургер (дори и донесен отвън) - парченцата стават на няколко места, картона не им е много качествен, не са изрязани както трябва - въобще май е само името.

# 954
Как и къде да кача снимки на пъзелите, които имам подредени?

Добре дошла! Hug

За най-лесно качи снимките в нета (примерно в snimka.bg) и ми пусни линковете на ЛС или тук. Аз ще ги кача в албумчето  bouquet

# 955
  • София
Шехина ок - ще чакам на лични! -
BTW Доста време ще ми отнеме да се поровя, за да открия от кой сайт поръчвате моля създателя на темичката да го добави на първа -
ginbay - от каква материя е килимчето за пъзели? -

# 956
  • Пловдив
Lucky - килимчето за пъзели представлява мъхест плат (нещо подобно на вълнен или на мноооого тънък валтер), навива се около един тубус и има 2 ластика, които да го пристягат от двете страни, когато е навито. Задължително е обаче да се разтила на нещо твърдо, аз пробвах да го разстела на спалнята, но матрака е мек. Ако е по-голям пъзел (над 1000 парчета), може част от него да остава навита на тубуса (с цел пестене на място), но малко се разместват парчетата - което обаче не е проблем - важното е, че са си на мястото.
А и в момента пъзела, който подреждам е на Равенсбургер  - много съм разочарована  Sick - фугите между парченцата са големи, не могат да прилепнат едно към друго както трябва - въобще нещо ужасно.
Шехина - довечера ще ги кача, че са ми на компютъра в къщи. Благодаря за бързия отговор.

# 957
Здравейте и от мен !Да кажа че и в Карлово има магазин,където зареждат с Едука,Трефел,Равенсбургер ,а сега и на Клементони,ако има някой маниак ,на който ме е по-близо града,да заповяда в магазин "Розалиа"ул."ивайло"3-на път към старата баня  bouquet

# 958
  • Пловдив
бебешор - и аз съм родом от Карлово, но живея в Пловдив. Къде точно е този магазин? Ще идвам по Коледа до Карлово и 100% ще го посетя ако е отворен. Ще се радвам ако се видим и се запознаем - явно и ти си запалена по пъзелите като мен. Hug

# 959
 Аз да се похваля-успях да си поръчам липсващите парченца. Шехина много ми помогна, за което сърдечно и благодаря. Сега остава само са чакам, а кога ли ще пристигнат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт