ПЪЗЕЛИ- 2

• 99 215
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 930
Моят пъзел с лодките е промоционален и беше доста приличен като качество. Стоя залепен няколко месеца на една стена и още си е толкова красив Simple Smile нищо, че вече не е на стената, ами си седи завит на едно бюро... Много съм разсеяна...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 21:39 от blue_dream

# 931
 Здравейте,

отскоро се запалих по пъзели. Много ми е забавно и приятно. Сглобих пъзел от 1000 части и искам да си го сложа в рамка на стената. Мъжът ми вчера купи от Бриколаж стъкло без рамка за 40 лв.  Shocked и докато се опитвах да разхлабя скобите стъклото се счупи Sad

От къде мога да си купя нещо в което мога да сложа пъзела, а след това на стената или някъде където мога да дам пъзела и да ми направят рамка? Praynig Може да сте го обсъждали досега, но не знам къде мога да прочета. Tired

# 932
Здравейте,

отскоро се запалих по пъзели. Много ми е забавно и приятно. Сглобих пъзел от 1000 части и искам да си го сложа в рамка на стената. Мъжът ми вчера купи от Бриколаж стъкло без рамка за 40 лв.  Shocked и докато се опитвах да разхлабя скобите стъклото се счупи Sad

От къде мога да си купя нещо в което мога да сложа пъзела, а след това на стената или някъде където мога да дам пъзела и да ми направят рамка? Praynig Може да сте го обсъждали досега, но не знам къде мога да прочета. Tired

За 40 лв.можеше да го дадеш галерия да ти сложат и стъкло, и рамка.

# 933
Благодаря ти за съвета, за който и сама се сетих, но за съжаление не знам къде Confused

Ако ми кажеш ще ми помогнеш Praynig

# 934
Благодаря ти за съвета, за който и сама се сетих, но за съжаление не знам къде Confused

Ако ми кажеш ще ми помогнеш Praynig
Живях 5 г. в София и си сложих доста неща в рамка. За един огромен плакат ми взеха 30 лв. Сега може и да са вдигнали цените, но все пак провери. Намират се на бул.Христо Ботев. Малко след пл. Македония. не помня номера, но някъде около Солунска май беше. Като тръгнеш натам, от лявата страна. Има голям надпис рамки. Бая време имаше строеж там, може още да е оградено. Надявам се, ме разбра.
Успех Peace

# 935
Супер си, благодаря ти  bouquet 

# 936
Така си е  Laughing  Моля.
Да се оплача - евето ми даде код за лодките, но като се опитах да си поръчам парчето, ми дава, че за този пъзел не е възможно да ми пратят. Cry

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 20:08 от lullaby

# 937
  • София
Значи за лодките не са се застраховали, защото те са специална поръчка на Мтел. Дано намериш парченцето.

# 938
  • Германия
Така си е  Laughing  Моля.
Да се оплача - евето ми даде код за лодките, но като се опитах да си поръчам парчето, ми дава, че за този пъзел не е възможно да ми пратят. Cry
Аааа добре дошла в клуба Confused Аз до днес нямам отговор за моите липсващи парченца. За това пък съм на финала с поредния "мост", нощес пак откарах до 2ч. над пъзела, остана ми само небето и...да мисля къде и как да окача.. ooooh!

# 939
Някой може ли да ми каже кой номер да пиша като поръчвам липсващи парчета, защото покрай ремонта сме изгубили седем осем части
http://www.educa.es/eng/products/product/photo.php?id=-4&id_ … p;id_categoria=90

# 940
Е, няма как по картинката, която си дала, да ти кажем кои парченца си загубила.

Можеш обаче да се ориентираш по тази картинка кои номера са липсващите парченца:

Иначе самата бланка за липсващи парчета можеш да намериш в сайта на Едука, секция Customer Care Hug

# 941
Нее, вероятно не съм се изразила правилно-Кой сериен номер на пъзела да напиша в бланката за поръчка, защото като напиша 13418 - 1000 DRAGON ATTACK не ми го приема

# 942
Уиуи, ето този номер трябва да впишеш:

Но провери дали изобщо изпращат парченца точно за този пъзел. В Customer Care е обяснено Wink

# 943
Аа, благодаря, ще проверя Hug

# 944
  • by the sea
Ох...абсурд да успея да изчета всичките 63стр. та се включвам директно с едно питане. Някой да си е поръчвал пъзели от този сайт: http://www.puzzle-sklep.pl/
....Съвсем случайно попаднах на него и за късмет открих 2 много любими и дълго издирвани ''картинки'', да се двоумя да ли да не рискувам?

Общи условия

Активация на акаунт