ПЪЗЕЛИ- 2

• 99 224
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Здравейте момичета! Доста време чета тук там във форума, но все не ми остава време да пиша!
Имам идея!
Какво ще кажете да си направим една галерия с всички пъзели който сме наредили!
Аз за момента имам 3 готови!
от 1000 2000 и 3000.
Въсщност аз вече направих!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312179
user: puzzles
Pass: jigsaw

# 916
Lucky, добре дошла при нас smile3525
Обаче малко ще те разочаровам... Вече си имаме галерийка, благодарение на Шехина Simple Smile
http://puzzlegallery.multiply.com/
И още нещо... само на мен ли сайтът ми показва че има 60 и не знам колко си страници!? Не бяха ли към 40!? newsm78 Абе хора аз ли нещо не съм наред?  Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 08:10 от blue_dream

# 917
  • София
Вече опредалено са 62! Ами още сега ще разгледам!

# 918
Ама те страниците определено днес си бяха 45 ако не се лъжа и как така изведнъж станаха 62!? Без да има нови мнения....

# 919
Аз днес си наредих лодките на Мтел и се оказа, че липсва1 парче. Все пак един месец го размятам, а Ивчо си краде от време на време и явно това не съм успяла да го спася.
Та искам да питам някой дали има оригиналния на Едюка или всички имате от промоцията? Понеже ми трябва код да си поръчам парчето.

# 920
  • София
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница са намалени с 5 бр.
blue-dream, ето я причината за повечето странички.
 Моят дечко пак беше болен и от десетина дни не е на градина и въобще не съм имала време за пъзели.

# 921
В сайта на Едука ги има кодовете. Но аз опитвах да поръчам изгубени парчета и ми изписва че не ми е коректен кода. Явно има и нещо друго. Ако някой е наясно моля да пом Praynigогне

# 922
  • София
Аз поръчвах от сайта на Едука парченце от миниатюрата на Гауди. Въвеждах кода, който беше върху кутията, но не ми го приемаше. Затова започнах да пробвам със същия код, но без някоя от цифрите. По едно време го прие, попълних си реда и колоната на парченцето и го пратих. Мислех в мястото за забележки отдолу да пиша кой е пъзела все пак, ама в бързината забравих Blush
След около месец получих по пощата парченцето - точното парченце от точния пъзел Peace
Така че пробвайте - нищо не се губи Hug

# 923
  • София
Имайте предвид, че лодките на Мтел са 2000парчета, а оригиналния на Едука е 3000 и може затова да не приема кода.

Приемате ли нови попълнения? Аз съм маниак на тема пъзели и сега със застояването с дечко в нас пак се започна едно редене на пъзели и купуване. Ще пробвам да си снимам и да покажа какво имам ама са поне 30-40 и то събрани за 3-4 години. Ще следя темата и ако поръчвате пак от френския сайт ще се включа и аз.

# 924
  • UK
Аз пък се върнах от Германия вчера и не си купих пъзел, така и не успях да стигна до магазина с пъзелите. Нищо. Вкъщи в момента нещо не ми е уютно за редене, трябва да почистя навсякъде (нямаше ме десет дни, все пак), да ми е комфортно и чак тогава. Така не мога.

# 925
Имайте предвид, че лодките на Мтел са 2000парчета, а оригиналния на Едука е 3000 и може затова да не приема кода.

Това не го знаех. Значи нямам никакъв шанс за това парче Cry

# 926
  • UK
Може да излезе от някъде, аз веднъж така уж безвъзвратно бях изгубила две, а накрая излязоха, бяха паднали зад тези ръбчета дето се слагат по ъглите между пода и стената, забравих думата сега...

# 927
  • София
lullaby пратих ти ЛС

# 928
А аз си мисля, че промоционалните пъзели са дефектни, като всичко, което се пуска на промоция (застояло, дефектно, с изтичащ срок и т.н.). Имам един Мтелски карта на планетата, но повечето парчета не бяха разделени хубаво, късах ги, за са ги разделя, но все пак имам само един и не мога да направя извод и за другите. Вие имате ли оплаквания от качеството на тези пъзели?

# 929
Много искам това-http://www.treflusa.com/1500piece/trfy6073.html
Не съм го виждала във Варна,знае ли някой откъде може да се намери,да се поръча по интернет newsm78

Общи условия

Активация на акаунт