ПЪЗЕЛИ- 2

• 98 891
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
 Аз днес се изкуших и отидох. Ето го резултата
   (снимките не са много хубави, защото ги щракнах преди малко на лампа).
 Пъзелчетата от 111 части са по 14.50 лв., а 500 - 15лв. и не помня колко ст. Добре, че го нямаше и другото спящо бебоче, че нямаше да се сдържа и щях и него да си взема, а реално хич не са на сметка мъниците.
 Стрина Ягодина, книжарницата е на ул.Граф Игнатиев. Като тръгнеш от паметника на патриарх Евтимий към площад Славейков се пада от ляво. На ул.Солунска 22 също имат книжарница, но е доста по-малка и незнам какво имат там като пъзели.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 21:02 от veroniki

# 1 036

Стрина Ягодина, книжарницата е на ул.Граф Игнатиев. Като тръгнеш от паметника на патриарх Евтимий към площад Славейков се пада от ляво. На ул.Солунска 22 също имат книжарница, но е доста по-малка и незнам какво имат там като пъзели.

Благодаря ти, veroniki  bouquet!
Много ти е сладко спящото бебе Heart Eyes.

# 1 037

Прекрасен залез!!
Някой може ли да ми каже от колко елемента е тоя пъзел и на кой производител? От къде бих могла да се сдобия и аз с такава прелест??
Пъзелът е на Едука и е от 2000 части.

# 1 038

Прекрасен залез!!
Някой може ли да ми каже от колко елемента е тоя пъзел и на кой производител? От къде бих могла да се сдобия и аз с такава прелест??
Пъзелът е на Едука и е от 2000 части.

Може да се намери в Малкия Цум за най-сигурно , по случайност и в някоя книжарница , но едва ли, там няма кой знае какъв избор Simple Smile

# 1 039
  • UK
Трябва да организираме дружно посещение по книжарниците, особено за гости на София. Simple Smile

# 1 040
  • София
Хайде и аз в групата. Съвсем отскоро се запалих, преди две седмици наредих един Тадж Махал на Educa и оттогава не мога да се спра, преди това бях редила пъзел само като дете. Страшно много ми харесват пъзелите на Clementoni, днес завърших Aztec Queen, ето този:

Що се отнася до книжарниците - аз си купих моите от Бонжур и Ориндж центъра, в Бонжур има доста голям избор.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 03:03 от Serpentine

# 1 041
Ехе и аз много обичам пъзели Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 14:04 от elitobg7000

# 1 042
Ей хора много хубава темичка сте направили ....Ще съм ви много благодарна ако ми кажете къде мога да намеря 3Д пъзели,защото трябва да купя такъв за Коледа..... Весели празници!  newsm03 newsm03 newsm03

# 1 043
Вече си получих един коледен подарък - 1000 парчета на Клементони . Много към щастлива.
Весела Коледа.

# 1 044
  • Казанлък(Бургас)
Честито Рождество на всички!

# 1 045
  • Пловдив
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО НА ВСИЧКИ! А на мен това ми е подаръка от половинката - http://www.editionsricordi.com/drupal/node/873 . Съвсем случайно в магазин Лекси в Пловдив, и то на цена 15 лева! Май остана още един от него, другото беше някаква египетска картина и създаването на Адам

# 1 046
Честита коледа милички Simple Smile!

# 1 047
 Честита Коледа! Да сте здрави, усмихнати и много щастливи!

Извинявам се, че ви влизам така в темата, но искам да попитам знаете ли от къде мога да купя пъзел с Winks (не съм сигурна дали съм го написала вярно) и изобщо има ли такива пъзели с герои от детски филми? Мисля да правя подарък на едно момиченце.
 Много благодаря предварително.  Hug

# 1 048
  • Стара Загора
Има с Winx на Клементони, аз взех два на щерката от -  60 ч и 3х48ч. В мола в  детски магазин Fancy, бяха намалени на 8,50 лв имаше и с повече части.

# 1 049
  • Казанлък(Бургас)

Извинявам се, че ви влизам така в темата, но искам да попитам знаете ли от къде мога да купя пъзел с Winks (не съм сигурна дали съм го написала вярно) и изобщо има ли такива пъзели с герои от детски филми?

Има такива пъзели.Не мога да ти кажа къде точно в София,но виж първа страница на темата.Там пише някои от местата,където продават пъзели.В книжарници "Пингвините" май има.Успех. Grinning
 Ето нещо:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2323&o … 4nkt5ihp2jf5rkv07
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2321&o … 4nkt5ihp2jf5rkv07

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 12:39 от yanac

Общи условия

Активация на акаунт