Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 181
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • София
...Тъпо ми се стори, че всички сутиени за кърмачки са бели....И на Triumph, и тези куче марката...

Не всички са бели. Аз си купих кремав (или светло розов... не мога да го определя, но е приятен цвят.. Прилича ми нишесте.. много обичам кремчета напоследък  Blush)   Не е никаква марка. Струваше 10лв. Памучен, мекичък, много удобен, харесва ми ужасно. Трябва да ида да си взема още един.

# 106
Знам доста магазини на Триумф и като питам за такива сутиени ме гледат, като натровени, затова питам за конкретен!

Магазинът на Красно село с/у пазара е на Skiny, но има на Triumph от страната на пазара, един много мъничък!  newsm78 Но Марселито, права си и аз видях сутиени за кърмачки за 10 лв. от много хубаво трико, чист памук  bowuu колко сутиена ще ни трябват? (съжелявам ако ми е тъп въпросът)

Лиана, а чаят пробвала ли си? Шишенцата са точно за 2 седмици, да!

Сакси, ти от къде си го купи?

# 107
Аз се двоумя м/у сутиен за кърмачки или просто безшевно потниче/сутиен. В него знам със сигурност, че ми влизат подплънките, че иначе голямо мърляне наставаше при мен. Много кърма ми течеше докато се регулира. Моите гърди не порастнаха много след раждането, но не мога да се оплача от липса на кърма. Просто ставаха по-твърди.
Кетито, ти беше пускала снимки на такива потничета, от къде ги взе?

Оф, много ми е зле на стомаха, чувствам се като в първите месеци Sick

# 108
  • София
ДеЩо честит рожден ден и от мен:) Желая ти много здраве, късмет и прекрасно бебче следващия месец  bouquet
Дано въпреки бременните хормони и емоции да прекраш хубав и весел рожден ден:)

Утре и аз ще дойда на лекцията на 9 месеца, ще се радвам да се видим:) В Тина Киркова ще има ли до края на месеца друга дата за Ден на отворените врати?

# 109
В Тина Киркова ще има ли до края на месеца друга дата за Ден на отворените врати?

Има и на 17.06   Peace

А за утре кажете ми моля ви къде точно трябваше да отидем в Тина Киркова? Знам, че беше в 13.00 часа, но мястото точно... newsm78
а и трябва някак си да ви позная  Rolling Eyes дано да успея  Blush

# 110
  • София
Katinche, от женския пазар. До спирката на трамвай 20 има магазин за бременни.

# 111
  • гр.София
Katinche не съм го пробвала. Мислех да си го взимам един път но се отказах. То и мойте сиропчета свършват и се чудя да пробвам ли чай или пак да си взема сиропчетата  Thinking

# 112
  • София
Ох, Тити, колко добре те разбирам. Има адски нахални жени. Миналия понеделник три твърдяха че са записани за 14 часа. Естествено това е невъзможно и се оказа, че докторката по телефона ги била извикала. Едната я пуснах, че беше по-бременна от мене, но другата... много съжалявам. Затова съм си записала часове до 7.07 включително и не пускам вече никой! Е ако се засечем с някоя от вас ще си помисля  Crazy
Искам и аз сутиен за кърмачки за 10 лв. Crossing Arms

# 113

Ако намериш, да споделиш къде Joy Ама Триумф си заслужава, прежали се.

Катинче, отговори ми на личната, бе човек, аз чакам инфо от теб, ти ме игнор-ваш  #Cussing out Писах, спах, станах, нЕма никой... Кажи си тежката дума по въпроса.

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 18:18 от Pea®ly

# 114
Запис и се връщам да чета!

# 115
И аз, и аз - от къде да си купя? Сакси сподели  Party
Вещичке, мисля че пред кабинета на старшата акушерка, ако не се лъжа, че и аз не помня със сигурност с бременния си мозък  newsm78 Ако съм се объркала нека да ме поправи някоя мама. Аз ще съм с дълга розова пола, като ме видиш обади се Wink

# 116
  • София
Да са и живи и здрави хубавиците на Шмилянка. Сега бързо да се възстановява и да ни показва снимки на малките хубавици. Новината е страхотна, аз от тити я разбрах и много се израдвах.
Де Що, ЧРД от сърце желая приказни моменти и много усмивки около теб.

Тити, тази беше за ритници, много нагла девойка. И със сигурност не беше по-спешна от теб ... .  #Cussing out , ама ти добре си я нареди.  Laughing

Whitewitch, все някоя от девойките ще разпознаеш, аз днес как разпознах титката.  Mr. Green

# 117
  • София
Ох, момичета.....имам едни медицински слушалки и до сега слушах сърчицето на бебка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще се размажа от любов Whistling До сега все не успявах да чуя нищо и ги бях прибрала . И нещо се присетих.....лелеее много сладичко Heart Eyes Heart Eyes

Между дрегото днес бебка е  слязла мнооооооооооого ниско долу и така ме убива и напира, че не мога да си свърша работата Crossing Arms а имам бая неща за вършене. но като стоя права и направо ме приболва.

# 118
Аелиа,  Hug....все някак ще те позная по розовото Simple Smile

# 119
Тина Киркова утре на 1 етаж само си спомням от 13:00ч.  Rolling Eyes
Някой ако помни подробности - да каже моля!

Общи условия

Активация на акаунт