Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 188
  • 291
  •   1
Отговори
# 90

ако една майка иска бебето й да се роди на определена дата - самият факт, че я е "осенила" точно тази дата, означава, че е най-подходящата за нейното бебе.

а, именно. Аз в това вярвам и така по интуиция избрах първата дата.

идвам от преглед - егати скоростния преглед, понеже деян вече не издържаше и пипаше всички копчета на ехографа -
1850 някъде тежи бебето, в норма си е, всичко си му е наред. Високо е още.
Голямо чакане падна, че и някаква патка заспала се опита да мине пред мен/поредната/, уж по спешност. Точно тогава Деян беше решил да пикае и щях да изпусна влизането си заради него, обаче нахлух със сетни сили и изпикано дете в кабинета и казах, че не мога повече да чакам Simple Smile оказа се, че другата не е толкова по спешност, измислила си го е Simple Smile и добре, че половин час преди това се появи рита-зита, та си правихме компания.

# 91
  • гр.София
strawberry, aelia Аз миналия месец бях на алерголог в Тина Киркова. Бях с направление и платих 20 лева. Прегледа трае около половин час. Драскат ви дясната ръка цялата в химикалка и после съвсем леко с една игла (не боли). Слагат около 18 черти и на всяка черта капват различни видове упойки. Изчакват да минат 20 минути и ако няма някакво възпалени значи всичко е  наред. Дават ви една бележка че може да се ползват всички видове упойки и това е. После не е хубаво няколко часа да си мокрите ръката. Те там ще ви я изчистят със спирт от химикала.

P.S. Дано добре съм го обяснила  Blush

# 92
  • София
Не съм влизала ден-два, а вие започнахте да си раждате без мене  Crossing Arms
Много се радвам за малките бебчета!  newsm44 newsm68 newsm44 Това е страхотно начало, точно на първи юни!
От сърце желая скорошното възстановяване на майката, а бебенцата да растат здрави и усмихнати!   bouquet

Някой знае ли кога ги изписват от родилния дом, че искам снимки да гледам?  Mr. Green
А как се казват? Колко тежат?

Къде са подробностите бе хора?!

# 93
Някой знае ли кога ги изписват от родилния дом, че искам снимки да гледам?  Mr. Green

Няма такива  Thinking. Жадни сме за новини ама няма кой да каже.  Grinning.

# 94
  • София
Никой не ми отговори на въпроса в миналата тема, затова и тук ще питам       Sunglasses
На вас форума с друг цвят ли ви е  newsm78 и Продавалника и той... newsm78

# 95
Никой не ми отговори на въпроса в миналата тема, затова и тук ще питам       Sunglasses
Ами на мен си ми е в нормалния светло син цвят!

# 96
  • гр.София
Никой не ми отговори на въпроса в миналата тема, затова и тук ще питам       Sunglasses

На мене също си ми е нормално светло син. Нямам промяна.

# 97
  • София
Никой не ми отговори на въпроса в миналата тема, затова и тук ще питам       Sunglasses
  Не отговорих, понеже мислех че може да е имало проблем, който вече да е оправен - все пак току-що включвам комп.
При мен всичко е както си е било винаги.
Защо не пробваш да отвориш сайта през друг браузер?

# 98
Аз не си падам по поръчките по Интернет! Белинда, НБМ, от къде да си купя проклетия сутиен на Triumhp?

Днес купих прах и омекотител Sano, контейнери за кърма VIA и хранителна добавка за бременни (в едни шишенца) на HIPP. Някой има ли отзиви са хранителните добавки?

Strawberry, къде се изгуби  Hug

Кетито, и моят е както обикновено, проблемът е при теб  Laughing

тити, направо ме уби  hahaha

# 99

3 постинга преди твоя пише колко тежат за пореден път Wink

Кетито, на мен си ми е нормално син форума

# 100
  • София
  Не отговорих, понеже мислех че може да е имало проблем, който вече да е оправен - все пак току-що включвам комп.
При мен всичко е както си е било винаги.
Защо не пробваш да отвориш сайта през друг браузер?

Надявах се да не е в мен проблема. Вчера сложихме нова клавиатура и мъжа ми сигурно е разбъзикал нещо Crossing Arms
Мерси Сакси Hug

# 101
  • Sofia
Аз не си падам по поръчките по Интернет! Белинда, НБМ, от къде да си купя проклетия сутиен на Triumhp?

Отиваш на сайта http://www.triumph.com/bg/
Там горе има Търсене на магазин. Намираш си най-близо до теб и готово. Отиваш и купуваш/поръчваш.

# 102
Има магазин на Triumph на ъгъла на Солунска и Витошка, ако идвате по Витошка от НДК, завивате надясно по Солунска и след 5 крачки, пак вдясно, се пада магазинът. Иначе има много други магазини на Triumph или такива, в които продават бельо на тази марка. Сещам се за такъв магазин на бул. Гоце Делчев, малко преди пазара Красно село, от страната с/у пазара.
Аз си купих такъв сутиен на Triumph, какъвто НБМ показа, за 40 лв от магазина. След 2 дни си купих от абсолютно апокрифно квартално магазинче за бельо СЪЩИЯ сутиен (не като марка, но като модел и вс останало) за 10 лв. Тъпо ми се стори, че всички сутиени за кърмачки са бели....И на Triumph, и тези куче марката...

# 103
  • гр.София
Katinche аз пия добавката на HIPP от няколко месеца и съм доволна от нея. И е много приятна за пиене. Двете шишенца ти стигат горе долу за две седмици.

# 104
Честито на щастливата мама!
Да растат здрави и щастливи малките принцеси!
На мама желая бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи с двете бебки!

ДеЩо, честит рожден ден!
Здраво и хубаво бебе през юли ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт