Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 610
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ШМИЛЯНКА!  ylinfant  ylinfant Да са живи и здрави и бързо възстановяване! Снощи като разбрах се просълзих и осъзнах колко малко време остава....... smile3556 До сега нещо все ми се струваше като на шега цялата работа...
Аелиа,ти при кой доктор ходиш на ЖК в Тина Киркова? Това за ходене два пъти в седмицата ми е доста странно.... Аз съм утре на консултация при д-р Шишенкова.
Момичета , а някоя от вас до сега правила ли си е тест за упои ки? На мен ми предстой други ден и ми е интересно...

ДеЩо, честити рожден ден!   party023 Много късмет,здраве и най-лекото раждане през юли!

# 76
Оооо, strawberry, радвам се да те видя Hug

# 77
И аз да се изкажа в полза на Триумф. Тази бременност развих непоносимост към банели и ластици и си взех модел, който не е с допълнителна платка към чашката, а се кръстостват презрамките. Много удобно. Аз намерих линк към българската страница на Триумф, ама е флаш и не мога да пусна кокретна снимка. На който му се гледа: http://www.triumph.com/bg/

# 78
  • Варна
Какви са цените на сутиените за кърмене в Триумф?

# 79
  • Варна

# 80
  • Sofia

Този, който си поръчах по каталог е около 35лв.

# 81
Ще трябва два пъти седмично да се записват обаче, бая висене ще си откарам в Тина Киркова  ooooh!
Защо толкова често? По 30 мин ли е записа?
Ми не знам  newsm78 Така каза Ковачева, понеделник и четвъртък запис. Някъде към 10 минути беше, не 30.
Ягодке, аз в сряда също ще ходя на алерголог, за тестване на упойките. Ти в Тина Киркова ли? Аз да - записаха ме за 14:50, ако си около това време може да се видим  Mr. Green
Какво ли става със Сеевги? newsm78 Ще има да я мислим, докато не се обади...

# 82
Тук във Варна са между 35-45 лв.

# 83
НБМ, и аз си поръчах сутиен на Триумф за кърмене, от един магазин - доставка 1 месец! (като за малкък град, все едно живея на край света), цена 35лв. Чакам тази седмица или другата да пристигне. Дано е удобен, а за размера съм си взела най-малкия, но предполагам, че е достатъчно разтеглива материята. Ще го дообсъдим по-късно като пробваме Simple Smile

# 84
НБМ, и аз си поръчах сутиен на Триумф за кърмене, от един магазин - доставка 1 месец! (като за малкък град, все едно живея на край света), цена 35лв. Чакам тази седмица или другата да пристигне. Дано е удобен, а за размера съм си взела най-малкия, но предполагам, че е достатъчно разтеглива материята. Ще го дообсъдим по-късно като пробваме Simple Smile

# 85
Честити бебки на Шмилянка
 Да са и живи и здрави и бързо възстановяване на мама

# 86
Видяхте ли в една от темите едно момиче е пуснало ароматизирани наелонови пликчета за памперси. Вместо да мирише слагаш в пликчето и с него в боклука, така поне 1 ден няма да мирише. Някой да е виждал къде продават? Rolling Eyes
NBM аз по погрешка от Метро си бях купила такива торбички. Ето тези Paklanki Мислих, че купувам мокри кърпички за дъщеря ми и се учудих защо са токова евтини (около 2лв.). Като се прибрах в къщи паднах от смях. Сега ги ползвам от време на време, но определено миришат на гадно. На мен миризмата не ми е приятна, а както и да завързваш торбичката акитата все си миришат  Confused

А тя Дуци доста образно и правилно се е изразила.  Mr. Green

Според мъжа ми ме е обхванала някаква "предродилна параноя" или нещо подобно  Crazy. Аз обаче въпреки всичко днес започнах с прането на бебешките дрешки. Нямам на кого да разчитам за тази работа. Уж нямах много дрешки, а се оказа, че са 3-4 пълни перални  ooooh! Какво гладене ще паднеееее.

# 87
  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ КРАСАВИЦИ НА 6МИЛЯНКА   bouquet   И НА НЕЯ БъРЗО ВъЗСТАНОВЯВАНЕ   Hug
  Де6то, 4естит рожден ден и вси4ко най_хубаво!!!
   Не съм 4ела ни6то от темите.Видях zаглавието и мноооого се zарадвах  Grinning  
  А колко тежат бебенцетата?

# 88
Момичета, утре къде в Тина Киркова беше това  newsm78 не помня  Embarassed

Едната 2000, а другата мисля беше 1950...имаше го някъде по напред Simple Smile

# 89
  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ КРАСАВИЦИ НА 6МИЛЯНКА   bouquet   И НА НЕЯ БъРЗО ВъЗСТАНОВЯВАНЕ   Hug
  Де6то, 4естит рожден ден и вси4ко най_хубаво!!!
   Не съм 4ела ни6то от темите.Видях zаглавието и мноооого се zарадвах  Grinning  
  три пъти се опитвам да си ка4а отг.и все не става  Confused

Общи условия

Активация на акаунт