Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 184
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Честита двойна радост на Шмилянка  bouquet да са й живи и здрави бебчетата!

ДеЩоВиди newsm59 

# 136
Честити бебчета на Шмилянка newsm30 newsm30! Да са й живи и здрави и да донесат много радост в семейството й, а на гордата мама - бързо възстановяване newsm51!

ДеЩо, Честит Рожден Ден newsm59! Желая ти здраве, щастие, любов и прекрасно бебче през юли, което да направи щастието пълно smile3525!

Аз също ще дойда утре на лекцията. Исках да пиша още много неща, но не мога, защото съм ужасно уморена и едва седя.

# 137
Астарта, как мина феталната днес?

Майра, ти след като ти беше лошо и повръща чувстваше ли се изтощена? Седнах да вечерям, едва хапнах два залъка - хем съм гладна, хем нямам сили да ям Confused Малко съм като парцал с две думи.

# 138
Малеее,момичета аз от няколко дена не съм влизала да ви чета,че правихме козметични ремонти из къщи и днес Shocked ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЧКИ НА ШМИЛЯНКА! PraynigДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД С ТЯХ,А И С МАЙЧЕТО ИМ.НА НЕЯ СЪЩО ТАКА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.ДеЩо nbirthday Много любов,щастие и живо и здраво бебче на финала.

# 139
  • София
Да питам пиещите Малтофер - за хемоглобина -  Embarassed от няколко дена са ми тъмни, почти черни изпражненията. четох, че може да потъмнеят, но чак черни и при вас ли е така? На всичкото отгоре и разтройство - почти не съм имала през живота си, и сега се чудя какво да правя. newsm78  Embarassed Crazy

# 140
Да питам пиещите Малтофер - за хемоглобина -  Embarassed от няколко дена са ми тъмни, почти черни изпражненията. четох, че може да потъмнеят, но чак черни и при вас ли е така? На всичкото отгоре и разтройство - почти не съм имала през живота си, и сега се чудя какво да правя. newsm78  Embarassed Crazy
За разстройство не знам, но за цвета  Mr. Green

# 141
  • София
Ами аз по сутиените за кърмачки, честно казано, хич не си падам Confused Не са ми секси Crossing Arms Пък аз нали съм по кърменето с месеци, гледам все пак и за друго да става Blush Mr. Green Сега сериозно:
Ползвам на Триумф спортните сутиени - памук, без дантелки, финтифлюшки и банели, както и безшевното бельо - най-добре ми хваща подплънките - аз без тях не мога, защото имам силен рефлекс на потичане и кърмата ми тече почти непрекъснато Sad
Сутиен за кърмачки имам, ползвах го, но съвсем малко - нещо ме дразнят тези разкопчалки отпред Confused

# 142

И аз съм така. Пия Малтофер от 3 дни и в началото се стреснах, но мисля, че е нормално. Споко.

За сутиените аз май ще пробвам с безшевни потничета. По-удобни са ми. Ако не стане тогава ще купувам специален сутиен.

# 143
Дуци, да  Sad След повръщането и болките в корема вечерта и през нощта на другия ден нищо не ми се ядеше. Излизах с малката и едва се прибрах ..ама то и тук са едни жеги през деня ooooh!

Ине, от всички медикаменти със желязо става така черно Sick За разстройството не знам - малко нетипично - водят се с обратен ефект Toilet

Инка, как е 6милианка? Имаш ли новини?

# 144
Да ви споделя какво ме посъветва една приятелка. То важи за мамите вече с по едно детенце, де. Та тя ми каза да купя на Пепи някакъв подарък и когато за пръв път се видят бебка и Пепи, да му го дам и да му кажа, че е от бебето. При моята приятелка добре е сработило и аз смятам също да го приложа.

Сеевги дали е родила? Дано всичко е ок при нея и скоро се появи Praynig

# 145
  • Sofia
Сеевги дали е родила? Дано всичко е ок при нея и скоро се появи Praynig

Ако я бяха върнали щеше да пише, сигурно е родила или най-малко са я приели в болницата Rolling Eyes
Стискам палци Praynig

# 146
Не съм ви чела от цяла седмица и влезнах набързода хвърля едно око и виждам, че вече си имаме бебчета  newsm44
Честито на Шмилянка  newsm06 да са и живи и здлави бебките и много да я слушат !
Аз от началото на миналата седмица съм си в нас вече и не съм на работа  newsm74 само дето не ми остава време да седна да ви прочета, а като гледам май няма да успея и да наваксам, защото доста сте поизписали. Моето мъниче е толкова щуро, че на моменти направо ме побърква с ритничетата си,ако не е това ще хълца или пък нещо ще се намества и надупва.....  Joy знаете за какво става въпрос.... Тази неделя влизам в девети месец и честно да ви кажа осъзнаването на този факт доста ме стресна, някак си изведнъж осъзнах, че съвсем скоро ще родя и...... знам ли....много е странно....
Както и да е. Оставям ви. Ако успея ще прочета поне тази тема  Laughing

# 147
ЧЕСТИТО НА ШМИЛЯНКА!!!!!!!!!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБКИТЕ!!!!!!

ЧРД, ДеЩо!!!! Малко късно те поздравявам, но все пак желая ти всичко най-хубаво!

За сутиените, аз никога не бих си поръчала по интернет без проба. На Триумф съм пробвала кърмаческия и спортния, стояха ми ужасно и неми бяха удобни. На Рефлекшънс също! Миналата бременност изкарах с един турски на Доган от Штъркела, сега няма размер за мен обаче. Ще проверявам пак, дано си намеря. Ако не - ще карам с безшевни. Но аз попринцип съм доста трудна на сутиени...

За утре - пишете ме и мен Simple Smile Дано някой да види от ,,пазителите на маса,, да ме предвиди Wink

Стискам палци на Сеевги!

Дуци - и аз съм го чувала - вече съм готова с подаръка Laughing за разлика от други покупки!

Мамите с правено секцио вече - боли ли ви напоследък белега. На мен докторът ми каза, че е нормално  Rolling Eyes

Свалила съм 1 кг и съм с 10 кг нагоре от началото. Повод за гордост, предвид предната бременност Mr. Green

От днес съм вече в болничния преди раждането Whistling

# 148

Дуци - и аз съм го чувала - вече съм готова с подаръка Laughing за разлика от други покупки!

Мамите с правено секцио вече - боли ли ви напоследък белега. На мен докторът ми каза, че е нормално  Rolling Eyes

Остава и белега да ме заболи, вече ще се разпадна Laughing
Аз не съм готова с подаръка, искам да е нещо специално, което той няма, а харесва - цар Лъв или Том и Джери, но това са стари детски и играчки не се намират лесно, дори и по чужбинските сайтове. В голяма чуденка съм, защото смятам, че е важно. М/у другото моя син много ме обиди тая вечер и смятам да го лиша от покупки за дъъълго време напред, просто сега каузата е друга.

# 149
Мамите с правено секцио вече - боли ли ви напоследък белега. На мен докторът ми каза, че е нормално  Rolling Eyes

Свалила съм 1 кг и съм с 10 кг нагоре от началото. Повод за гордост, предвид предната бременност Mr. Green

интересно, точно днес  ме засърбя и като че напипах уплътнения, каквито имаше скоро след зарастването на операцията. Значи ако ме заболи, да не се чудя?

също съм чувала това за подаръка. Освен това, когато дойде някой на посещение при бебето, първо да се отбива при голямото дете и да му честити, сякаш празникът е едва ли не само негов, и да го поздрави, че е станало батко/кака.

откъде ги взимате тези безшевни сутиени нормален и голям размер? Винаги ми показват някакви с универсален размер, които са ми тесни  и малки, направо се мъча с тях....

Общи условия

Активация на акаунт