Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 199
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това с подаръчето е идейно Peace Ще му хареса Wink

За железните прапарати - и при мене действат по същия начин - черни изпражнения и разхлабен стомах. Не е чак разстройство, но опредлено разхлабен Confused Уф, напомнихте ми, че не съм си пила хапчето вечерта...пак Rolling Eyes Не знам защо винаги сутрин се сещам, а вечер почти никога Embarassed
Лека нощ Hug

# 151
Ползвам на Триумф спортните сутиени - памук, без дантелки, финтифлюшки и банели, както и безшевното бельо - най-добре ми хваща подплънките - аз без тях не мога, защото имам силен рефлекс на потичане и кърмата ми тече почти непрекъснато Sad
Аз към началото на бременността си купих един безшевен на Триумф с банел и мека чашка с идеята, че ще ми е по-удобен. И наистина ми беше, но за много кратко, докато не почна да тече коластрата. Купих си подплънки, но на меката чашка не мога да ги сложа, много се очертават и изглежда зле. И в крайна сметка си ходя пак със старите сутиени с твърда чашка, там поне нямам проблем с подплънките. В някакъв пристъп на умопомрачение си купих и сутиена за бременни на Триумф, без банел и...отново с мека чашка. И там не мога да наместя подплънките. Та твоите сутиени с каква чашка са?

# 152
Pearly, аз също поръчах кошарка на Giordani. Ето тази харесах http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4470, предполагам, че и твоята е същия модел:) Наистина е много хубава! Когато пристигна бях самичка, но нямах търпение да чакам и веднага опитах да я сглобя. Стана за минутка и много лесно! Отделно взехме матраче на Magniflex и кътчето за сън е готово:) Дано само бебка да спинка там Heart Eyes

Да, нашaтa е същaтa, само че този цвят. Днес си я взехме от магазина. Много е приятна и материята, нали Heart Eyes И за матраче се ориентирахме към Magniflex Simple Smile

Да ви споделя какво ме посъветва една приятелка. То важи за мамите вече с по едно детенце, де. Та тя ми каза да купя на Пепи някакъв подарък и когато за пръв път се видят бебка и Пепи, да му го дам и да му кажа, че е от бебето. При моята приятелка добре е сработило и аз смятам също да го приложа.

Това е много добра идея бебето да подари подарък на баткото/каката... Добър начин за поставяне на основите Simple Smile

# 153
Мамите с правено секцио вече - боли ли ви напоследък белега. На мен докторът ми каза, че е нормално  Rolling Eyes

Свалила съм 1 кг и съм с 10 кг нагоре от началото. Повод за гордост, предвид предната бременност Mr. Green

интересно, точно днес  ме засърбя и като че напипах уплътнения, каквито имаше скоро след зарастването на операцията. Значи ако ме заболи, да не се чудя?

откъде ги взимате тези безшевни сутиени нормален и голям размер? Винаги ми показват някакви с универсален размер, които са ми тесни  и малки, направо се мъча с тях....

Ами да ти кажа, май не е много лесно, аз супих 2 сега и са ми малки, но за после ги пазя....

А болката си е между сърбеж и болка. А и още нещо се чудя - дали да си мина с кола маска преди операцията в/у белега или да го оставя само там да мина с бръсначката.

# 154
  • София

Да, нашaтa е същaтa, само че този цвят. Днес си я взехме от магазина. Много е приятна и материята, нали Heart Eyes И за матраче се ориентирахме към Magniflex Simple Smile

Материята наистина е много приятна:) Аз също доста се колебаех за зеления цвят, много е хубава Heart Eyes

Аз може би няма да успея да дойда утре на курса Sad Възникнаха проблеми в офиса, трябва да правя рекламации, да издирвам нови доставчици  #Crazy

На сайта на 1АГ пише, че във VIP стаите има възможност за Интернет. Дали е така наистина?
При мен се очертава секцио и ще се наложи цяла седмица болничен престой, та би било хубаво да съм онлайн през това време... 

# 155
Катче, честит рожден ден Hug
Да си жива и здрава!

# 156
Охо, Катче Simple Smile

newsm59 smile3510 baloni newsm51

# 157
Да вметна нещо за сутиените - каквито и да са - шевни или безшевни, е хубаво да са без банел. Причината е, че банелът може да причини притискане на млечните канали и от там мастит...

Катче, честито, честито   bouquet. А ето го и младежът дето ще ти прави торта   chef

# 158
  • София
Да ви споделя какво ме посъветва една приятелка. То важи за мамите вече с по едно детенце, де. Та тя ми каза да купя на Пепи някакъв подарък и когато за пръв път се видят бебка и Пепи, да му го дам и да му кажа, че е от бебето. При моята приятелка добре е сработило и аз смятам също да го приложа.

Ей, Дуци страхотна идея Hug Много ти благодаря, че я сподели. Нямаше да се сетя.
А какво ще купиш newsm78 Ние сме толкова презадоволени от играчки, че вече не знам какво да му купувам Crazy На последък много се захласва по Мечо Пух newsm78 дали да не му взема една плюшена играчка или е по добре нещо занимателно newsm78

# 159
  • София
Хехе, не спите ли? Благодаря за поздравите! Не се усетих, че вече съм рожденничка докато не ги прочетох Joy Чак утре сутринта щях да се сетя сигурно Wink
Дуци, май и моите годинки в списъка трябва да се коригират Sad Официално вече съм на 30!

# 160
  • София
Katche  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
А ти не спиш ли Joy

Между другото мен пак ме удря на безсъние. Миналата бременност в 9 месец ми се събираха 10.15 часа сън #Crazy

Мамичета, знаете ли какво се сетих. Аз като вляза в болница, за първи път ще се разделя с Дени Shocked Аз сигурно ще ревна, благодарение на хормоните, ама той как ли ще го приеме newsm78 Онзи ден баща му играеше карти в кума и като ревна това дете като си лягахме, че искал тати да нана с него #Crazy за първи път така прави. Жал ми стана. Дуци май ще взимам голям подарък Mr. Green

# 161
Катче, честит рожден ден! Желая много здраве, късмет, любов и най хубавото бебе!
Ох, и мен ме хвана безсънието.
За сутиените, по принцип съм доволна от  Триумф, но специално този за бременни ме разочарова. Първо има много грозна форма, и второ, бяха ми обяснили в магазина, че материята е специална и сутиена ще расте заедно с гърдите ми и ще ми става докрая. Да, ама не. Още същия месец ми стана малък, а го бях взела един номер по голям.

# 162
  • Sofia
Добро утро! Аз съм пак ранобудна и гладна.

Танита, кой на Триумф си взела за кърмене - памучния или синтетичния? Аз поръчах памучен един номер по-голям и дано ми стане, че той памука не се разтяга толкова лесно. Но иначе напоследък не търпя други материи.
Вчера иначе докато поръчвах си взех един стандартен памучен на Триумф, но не за кърмене, доволна съм.
Безшевни потничета си купух от МЕТРО, но аз съм 70 подгръдна и лесно ми стават Mr. Green Имам и на Триумф спортен потник от 2 години и не е мръднал, много съм доволна.

Катче,  nbirthday  bigdance2

# 163
Добро утро, момичета!
И аз чакам ли, чакам някой да пише в старата тема, пък вие тук сте изписали 9 стр.  Laughing Ама кой да чете  hahaha
Относно кошарите, аз харесах тази , какво ще кажете? Знам, че е малко скъпичка, но много ми хареса  Blush
Мен пак сън не ме хвана...ще взема да се стягам за лекцията и без това съм скочила в 6.
Честито на Шмилянка за малките момиченца, много да се обичкат слушкат!   bouquet
Катче, честит Рожден Ден   bouquet

Хайде до скоро, ще се видим на Мис Каприз.

# 164
Шмилянка,честити малки рожби!Да са ти живи и здрави и  само щастие да ти ноясят!

Де Що,честит рожден ден,на патерица!Много щасти е и любов!И през юли,най-хубавото бебче !  bouquet

Katche nbirthday!Бъди много щастлива и обичана!

Ха ,сега вече добро утро!Дано не съм пропуснала още събития за два дни липса!Сега ще изпратя мъжете си на работа и на градина и пак ще се завърна!

Общи условия

Активация на акаунт