Отговори
# 1 005
  • София

Феичке, мерси за статистиката.

Не е никак розова.... аз точно толкова очаквах де, ама все пак щеше ми се да са по малко неприетите.

Интересно че има и едно записано дете 2008, това дали е станало през системата? Предполагам е някаква тяхна проба, която не са изтрили

Излиза, че набор 2006 са с най-голям недостиг на места, почти 4000. А за 2005 са най-много местата. А дано 2006 та имаме повече късмет догодина Simple Smile

# 1 006
Да, и ние го забелязахме
Да, през системата е  Rolling Eyes
Има и още статистика, но джонев обеща да я качи на сайта
Все пак я пуснах, защото исках да видите колко зле е всъщност положението

# 1 007
# 1 008
  • София
Феичке, а какво значи - 10%?

# 1 009
  • София
Видях, че нашето положение е отчайващо. Надявам се догодина като кандидатстваме и в ЦДг да е по-добре.

# 1 010
Видях, че нашето положение е отчайващо. Надявам се догодина като кандидатстваме и в ЦДг да е по-добре.
Ами надявай се, ама аз нямам надежди...
- 10 % беше нещо по преценка на джонев, че толкова май се били отказвали сами или нещо такова, куки ако си спомня по- добре, ще пише

# 1 011
  • София
Ами надявай се, ама аз нямам надежди...
- 10 % беше нещо по преценка на джонев, че толкова май се били отказвали сами или нещо такова, куки ако си спомня по- добре, ще пише

Около 10 % са кандидатствали деца, които в момента посещават друго ДЗ и искат да го сменят, отказали се, кандидатствали ей така за проба и т.н. които в същност няма да заемат място като цяло

# 1 012
  • гр.София
 Добре,но некласираните са по райони. Аз съм некласирана,но имам кандидатури в 4 района-и стоя на 4 опашки.
 Т.е, дали това е статистика само по първо желание на децата? Тогава броят неприети ще е реален.

# 1 013
  • в моя свят на мир и любов
Добре,но некласираните са по райони. Аз съм некласирана,но имам кандидатури в 4 района-и стоя на 4 опашки.
 Т.е, дали това е статистика само по първо желание на децата? Тогава броят неприети ще е реален.

И аз това се питам, взето ли е под внимание кандидатстването на няколко места.

# 1 014
  • гр.София

И аз това се питам, взето ли е под внимание кандидатстването на няколко места.

Да,явно е взето под внимание. Проверих в Оборище набор2005 набързо.
 Общо над 200 места-чакащи,но  некласирани деца-63

# 1 015
  • София
Преполагам за районите е взето само първо желание, а некласираните деца са реални толкова съществуващи чакащи деца

# 1 016
Моето мнение е, че студентите, докторантите и специализантите регистрирани в Студентски град трябва да имат абсолютно предимство при приема на децата пред останалите от съседните новопостроени квартали. Градините в Студентски град са строени за нуждите на студентите и приема в тях не трябва да се влияе от миграцията в София. Ако останат места да се попълват тогава от децата на неучащи родители.

# 1 017
 Анкета 
Въпрос: Гласуване за ролята на постоянен и настоящ адрес(във връзка с резултата от предната анкета)Моля да четете внимателно! 1.Постоянен в София да носи Х точки, настоящ в София малко по - малко от Х точки (тоест тези с постоянен адрес да получават най - много предвид факта че плащат данъци и т.н., тези с настоящ малко по - малко точки, но все пак да са регистрирани в Сф)  22 (32.4%)
2.Посоянен в София да носи Х точки, настоящ в района на ДЗ малко по - малко от Х точки (тук за постоянен е същото като по - горе, а настоящия да дава точки за  няколко ДЗ в района )  3 (4.4%)
 3.Посоянен в София да носи Х точки, настоящ в района на ДЗ малко по - малко от Х точки (тук за постоянен е същото като по - горе, а настоящия да дава точки  за всички ДЗ в района )  9 (13.2%)
4.Посоянен в София да носи Х точки, настоящ в района на ДЗ малко по - малко от Х точки (тук за постоянен е същото като по - горе, а настоящия да дава точки  за 1 или 2 ДЗ в района по избор)  8 (11.8%)
5.Постоянен в района на ДЗ да носи Х точки, натоящ в района на ДЗ малко по - малко от Х точки (Постоянния в района да е с най - много точки и водещ, а настоящия малко по - малко точки)"  26 (38.2%)
 Поднови Гласуване
Редактирай Анкетата 
Общ брой гласове: 68

# 1 018
А съгла си се, че тези, които сме с едно дете, не сме съгласни с предимството брат\сестра, защото има ДГ, в които местата от първо класиране са попълнени САМО  с предимства, а поне половината от резервите СЪЩО  са с предимдтва...  Sick Това ни не ни ли дискриминира?! [/quote]
Аз съм с едно дете, но не мисля като теб. Майките с две и повече деца трябва да са с предимство.

# 1 019
Има нова анкета
Вече не се говори за предимства, а за критерии!
ей сега ще копирам и обобщението на темата

Общи условия

Активация на акаунт