За мамите,чиито татковци пътуват по суша - 4

• 19 295
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • северно море
Здравейте и от мен Peace
Нора,хубаво сте решили да не запо4ва съпругът ти към тази фирма Peace
Ves_ela,нормално е поляците да вземат пове4е пари.Те има право на работа без проблем
в страни 4ленки на ЕС.Докато пове4ето българи работят към бг такава,която има договор с холандска примерно.
Мъжо има договор към Естонска фирма,но работи в NL.
Лека ве4ер и спокойни събота и неделя Peace

# 196
Здравейте и от мен.
Добре дошла и от мен Ves_ela!
Моят мъж имаше проблеми в Италия в Алба.През ноща албанци, с коли българска регистрация са се опитали да вземат камиона със стоката.Направо съм изтръпнала незмам на кой свят съм.Понякога ми иде да изкрещя с всички сили,но се чудя как той ги приема така спокойно нещата.

# 197
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дени , много неприятна история.  Thinking
Моя мъж два пъти е обиран в Италия. Това са шиптъри , техната кожа гаднаааа.  #2gunfire
Мъжа ти ква стока е карал , та са искали и камиона да вземат?  newsm78
Италия е отврат на кражби. И там е мафия като и тук.  Naughty

# 198
Захар караше.Първият път го обраха на Гориция всички пари,карти виза.Тогава ми се обади да блокирам картите,е повярвай ми щях да припадна.С всяка следваща случка ми се иска да спре да пътува.

# 199
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Мъж ми два пъти му обираха служ. карти , лични документи , та даже и всички дрехи.  ooooh!
Да си заключва вратите , той знае с кво и как. Поне него да не закачат , товара си има застраховки.  Peace Да спира на паркинг (а там са кът, или са много малко и малки). Въпреки , че като че ли по добре на аутобана да спи с камиона.  Hug

# 200
 Shocked момичета,в шок съм!Кака така ще се опитат да му вземат камиона?
babka_jabka  кажи с какво и как да си заключва вратите?Че не го знам той като е новобранка знае ли изобщо какво прави!!!
Той  сега пътува до франция.От къде минава-нямам никаква идея!Там във франция има ли такива простотии като в италия?
Усещам как това може да е първия и последен курс!!!

# 201
  • северно море
Нора и мъжо е за Франция,тръгва утре.
Доколото съм запозната,май с някакви колани се захващат вратите.
Ама я по добре,баб4ето да сподели,4е аз много не съм наясно

# 202
Не искам да те плаша ама и във Франция с тези чернилки си е страшничко.Така,че да внимава къде спира.Ние като ходихме в Париж стояхме 5 дни  и добре ,че бяхме в един терминал иначе по бензиностанциите си е страшно.За заключване или да си връзва вратите с предпазните колани или продават едни малки коланчета като тези дето връзват товара и пак се връзват двете врати една за друга.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 12:18 от valq_78

# 203
 Praynig Praynig Praynig  Бог да ги пази!!!
До сега изобщо не съм гледала на нещата от тази страна.Не съм и предполагала,че тези неща са възможни.Винаги се притеснявям по пътя ,доката кара да не се случи нещо /пази боже/,но за това никога не ми е минавало през ума.Явно съм много наивна.Добре де,не си ли помагат по пътищата шофьорите,как да кажа,да се вардят един друг?Като таксиметровите?Или няма такъв "филм"? Embarassed

# 204
Ох какво да ти кажа за помоща.Всичко е относително според зависи има колеги,които ще те подминат като пътен знак и няма да им мигне окото.Моят обикновено спира пита,при нужда помага,защото утре не се знае къде може да му се наложи и на него да помогнат.Обикновено шофьорите които карат отдавна се познават,защото пътищата и паркингите са едни,но темерути има навсякъде.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 12:20 от valq_78

# 205
Аз пък съм чувала, че на Волво вратите, при опит да се отворят нещо се чупи и вратата блокира - и не може да се влезе newsm78
Така били измислени, за да не могат да се разбиват

# 206
Абе моят кара Волво и като се наложи да спим във Франция за една нощ на бензиностанция ни пердета слагахме,а да не говорим,че вратите ги вързахме със всичко дето имахме.В Чехия също три дни спах сама в камиона и въпреки,че свекър ми беше в съседния камион ме инструктира да си вържа вратите преди да си легна.

# 207

valq_78 Ти си пътувала с него?

# 208
Дано не се случват такива работи, че страшно звучи...Без майтап, моят ми обяснява като ходихме в немско, че само на Волво има някакъв механизъм в ключалката, ако опиташ да отключиш без оригиналния ключ, с друго, нещо вътре се чупело и вратата се блокирала...Един вид - за сигурност било направено

# 209
Ми,нашия татко кара Ивеко  newsm78 ако не се бъркам.Така,че ще му кажа за коланите

Общи условия

Активация на акаунт