. Аз също се чудя защо така се получава. При мен детенцето ми почина на 44 дена и я бях виждала поне 3 пъти и сега като си затворя очи знам как изглеждаше и винаги мога да си я представя, но никога не съм я сънувала. Единствения ми сън беше преди да се роди, а дори не знаех как ще изглежда. И след това нищо.... Мъжът ми каза че много често я сънува, но не и аз. Дори не сънувам нищо свързано с целия период на бременността. Чак се чувствам толкова гадно, все едно съм изтрила тази част от живота си. А не искам да е така. Понякога си мисля че това е начин някой от нас да се справят с болката си, като заключват тази част от подсъзнанието си. Това че не ги сънуваме не означава че не мислим за тях и че сме спрели да ги обичаме!!!

моите съболезнования за Петю ,мислех че при вас нещата са добре ,но ................Пишех в сърдечни малоформации ,когато Никол беше жива 2008 година.
за твоето непрежалимо момче.
и моето момиченце почина от много тежка сърдечна малформация, скоро ще станат 2 год. и 2 месеца, почина на три месеца. На нас също трябваше да ни правят минимум три тежки операции. Както ти е писала другата Рени болката е все така силна. Имам си едно прекрасно слънчице, както Кроелка, но за разлика от нея аз не виждам в него , нея
Обожавам го , той е моята утеха, но тя е тя.....Ето сега ти пиша и отново плача.....Да, живота продължава и грешно е , когато казват , че времето лекува, не, не лекува просто ние се научаваме да живеем с болката си.
Ще го сънуваш, може би той все още няма какво да ти каже. Аз отчаяно исках да сънувам дъщеричката ми. Сънувах я най - ясно като забременях повторно, тогава в съня ми я видях като пораснало момиченце. Тя стоеше на вратата в стаята и ме гледаше многозначително, погледа й ми показваше раздяла. После тя се обърна , погледна ме за последно и излезе. Това ми говореше , че повече няма да я видя /все още не знаехме пола на детето / , но аз вече знаех , че няма да е тя. И наистина на първия 3 Д ехограф, казаха - момче. Мъжа ми не искаше да повярва, но уви е так и въобще не си приличат ни най - малко. Все пак духа няма пол, но аз като майка , интуитивно знам, че това не е тя.
Препоръчани теми