Прегръщам ви силно
и се замислих... Интересували ли сте се от нумерология и подобни неща. Вярвате ли, че има значение на каква дата и в какъв ден ще се родиш? И че тая дата после оказва влияние на това как ще ти протече живота?
Не съм я взимала на сериозно досега.
, а той ми мига на парцали и вика - Нищо де, нали мина. А как мина, няма да обяснявам...
и се замислих... Интересували ли сте се от нумерология и подобни неща. Вярвате ли, че има значение на каква дата и в какъв ден ще се родиш? И че тая дата после оказва влияние на това как ще ти протече живота?
И точно една седмица преди да родя, написах в отчетната тема на февруарките (2006), че се страхувам бебка да не се омотае в пъпната връв и да стане най-лошото... Кажете откъде ми е хрумнало това! Всеки божи ден безброй бебета се раждат с омотана пъпна връв и са живи и здрави. Моето не успя да види нашия свят именно поради тази причина. Още си задавам въпроса как съм могла да си го помисля, откъде ми е било подсказано, че чак и във форума си споделих страховете. А няколко седмици след раждането, чух съвсем ясно и абсолютно реално напълно нов за ушите си глас, който ме повика: "мамо!". Беше тя, знаех го тогава. Знам и го днес. Може би така щеше да звучи като започнеше да говори.
разликата с Криско им е 2 м.Препоръчани теми