Гларуси и чайки бели-варненчета на разходка сме повели!!!

• 22 068
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добро утро!
Да ви се похваля дами, моето чедо вече ходи самичко newsm30
Ние не бяхме във Варна тази седмица, но скоро ще се видим Hug

# 211
Добро утро!
Да ви се похваля дами, моето чедо вече ходи самичко newsm30
Ние не бяхме във Варна тази седмица, но скоро ще се видим Hug

Честито Румка, браво на момата, сега Коко ще има кой да гони Joy

# 212
  • Варна
Заради Коко, идваме днес в морската. да си ходят двамата Laughing

# 213
Румка, честито прохождане! Дано да ти е кротичка момата и да я гониш по-малко!
Ние си чакаме татито и сме под напрежение. С това европейско сигурно трудно ще долази!

# 214
Добро утро и от мен.Значи не съм само аз ранобудната бременна.Момичета,разбрах,че моята док изражда вече в АГ,та съм пред дилема.Дали да търся друг док или да си раждам при моята,но в АГ?Ама като сее има предвид,че й имам пълно доверие,май ще е в АГ.Ще опитам с Ивчо да дойдем днес в Морската,ама как ми тежи ....Искам обаче да видя всички зайковци и мамите.Така че............очаквайте включване Hug

# 215
Заради Коко, идваме днес в морската. да си ходят двамата Laughing

идвайте  Joy чакаме ви Joy

# 216
Добро утро

4естито прохождане на мацито на Румка  bouquet

# 217
Аз пък се бях засилила да раждам в Окръжна при Скочееееееееееев, обаче ме хвана бъзето, събрах семейният съвет и със три реда сълзи им прохлипах: аз да не съм животно да се мъча Joy Joy, и всички заедно се запътихме към майчин дом / това става почти към термина вече Mr. Green/ да си търся доктор. Там ми викат: изберете си от таблото Laughing и аз си избрах Бейлерян, щшото бях чувала добри неща за нея и останах много доволна, държа ми ръката Mr. Green и в къщи ми звъня няколко пъти като почнаха контракциите. Акушерката също беше страшна/ не съм много сигурна за името , една руса мацка, май Снежи, но тя просто си беше там на смяна/. И мен ме посрещна Георгиев, но не съм мнооого очарована от него.
А пък и щом само ще раждаш там, няма нужда да търсиш доктори , които са по ЗК, щото ти пак си плащаш по ЗК, ама с доплащане, тъй че избери си, който доктор ти е по сърце, а сумата е е дна и съща. При мен май беше 600 лв, ама аз имах епидурална упойка Whistling/ пак по ЗК/

Честито на Румка, сега да ти е яка гъзягата Joy Joy

# 218
  • Варна

Честито на Румка, сега да ти е яка гъзягата Joy Joy
Яка си е Mr. Green Laughing

# 219
  • Варна
Направих корекция на списъка с мамите, преместих го другаде, моля проверете дали на всички им се отваря
Кали, не съм вече Спортна зала, а Възраждане Hug

# 220
До скоро и ние бяхме много ранобудни, но от четири пет дни Братанчо заспива в осем вечерта и се събужда в девет сутринта newsm78 newsm78 Може би е в резултат на смяната на времето, сега си спинка като нормалните бебета следобед  Grinning

# 221
Добър ден!
Гледам за раждане си коментирате,та да се включа по темата с прясна информация.
По здравна каса в Майчин дом работят само Георгиев и Сариев.От първия впечатления нямам,но Сариев е много мил и готин.
За съжаление Ана Атанасова вече не работи по здравна каса,иначе аз при нея бях на консулт и за раждането.Много съм доловна от всичко и всички там.
Иначе с направление да родиш доколкото гледах цените е много по евтино.Като цяло екипа е много готин и правят престоя ти там колкото се може по лек и приятен Grinning

# 222
До скоро и ние бяхме много ранобудни, но от четири пет дни Братанчо заспива в осем вечерта и се събужда в девет сутринта newsm78 newsm78 Може би е в резултат на смяната на времето, сега си спинка като нормалните бебета следобед  Grinning

Бела - как става този номер със спането, че моя дивак много рано става #Crazy. Независимо кога го слагам да легне.  newsm78

# 223
  • Откъм Варната
....По здравна каса в Майчин дом работят само Георгиев и Сариев.От първия впечатления нямам,но Сариев е много мил и готин.....

Което разбира се не го прави и добър доктор, с 2 ръце не го препоръчвам на никого, по назад в темите бая го бяхме обсъдили, и нищо хубаво не се каза за него

# 224
  • Варна
само 2-ма доктори от цялата болница ли работят по ЗК ??? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт