Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
-
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
-
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
-
Какви са ползите от водните аеробики за бременни?
-
Какво е мнението за изложбата „Бейби Експо“?

); все едни неадекватни ги върша напоследък-чудя се дали някога изобщо ще ми дойде пак акъла

и аз се бях засилила да те питам откъде са, ако може да дадеш линк/като имаш време де/ да видим как е сайта и как става поръчката ще съм мнооого благодарна
и си пътувай щом се чустваш добре:) Белград е много як, благородно ти завиждам, че можеш да си отскачаш до там 
Няма да има друга такава карикатура, но ако ми пострада самочувствието вас ще държа отговорни! 
черната овца, ама на мен ми е добре! С приятели много и щастливо омъжена с 1 и тенденция за второ дете! Така,че те разбирам много добре.