Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
-
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
-
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
-
Какви са ползите от водните аеробики за бременни?
-
Какво е мнението за изложбата „Бейби Експо“?
), ама ми се е подпалила главата и на мен от изпити: сега , тази седмица имам два-в четвъртък и в събота; не стига , че са "нагъсто", ами и трябва до търново и обратно да пътувам двата дена, по 500 км на ден и да ставам и в 5 без нещо сутринта, че изпитите са от 8
; и за "капак", тоя дето ми е в другиден е при отврат преподавател, който обича да се гаври, та съм се скапала тотално
...Айде стига съм ви занимавала с моите ученически неволи

. Обърнах се само и го погледнах кръвнишки, ама бях вече далече и не ми се връщаше да вдигам скандали. После половин час не мога си вляза в кожата от яд. Разправям на мъжа ми, а той се залива в смях и ми вика "Ами прав е човека" 

. Аз нали се оплаквах ,че този месец не съм качила изобщо,но преди 2-3 дни си наваксах- вече си имам за този месец още 1 кг отгоре и стават общо + 8
Та такаааа,бебка си е вирнала дупето нагоре и е заела някаква странна поза,ама то тия дни беше голямо въртене 

.Само,че моето е на глобули за 3 вечери.
Явно има такива периоди,но после си наваксват малките палавници.А отсега само ще дебелеят
Да са ни живи и здрави!!!