Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 555
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас !!
И да ви си похваля , от вчера използваме активната гимнастика и такъв успех не съм очаквала. Стои по 45 минути - говори и , смее и се , рита с крака , маха с ръчички. Абе , голям кеф.

Миленаг и аз се интересувам от това чудо, можеш ли да покажеш снимка? newsm78
Какво стана с кръвта в акото при вас, разбра ли се от какво е?

t_ilieva, добре дошла отново Hug Hug Стискам палци мъничката Габи бързо да се възстанови вкъщи Praynig Praynig Praynig

И нашето пъпче малко е изкочило, но педито нищо не ми каза да правим Close Close Close Почваме и ние да лепим! Дано не сме закъснели Praynig

# 61
И нашето пъпче малко е изкочило, но педито нищо не ми каза да правим Close Close Close Почваме и ние да лепим! Дано не сме закъснели Praynig
Трябва да се направи малка гънчица навътре преди да се залепи, така че пъпчето да е прибрано. Не знам дали го описах добре... Peace

# 62
Здравейте и от нас !!
И да ви си похваля , от вчера използваме активната гимнастика и такъв успех не съм очаквала. Стои по 45 минути - говори и , смее и се , рита с крака , маха с ръчички. Абе , голям кеф.

Миленаг и аз се интересувам от това чудо, можеш ли да покажеш снимка? newsm78
Какво стана с кръвта в акото при вас, разбра ли се от какво е?

t_ilieva, добре дошла отново Hug Hug Стискам палци мъничката Габи бързо да се възстанови вкъщи Praynig Praynig Praynig

ЛУРДЕС ,ще снимам активната гимнастика и ще я сложа в албума в папка бебоци 2008 ( така и не се научиш как да сложа снимка в поста ).Нашата е на чико.

А за акото , вчера писах.Говорих с педито и тя каза , че най-вероятно е алергия към млякото и ми каза да спра напълно консумацията на млечни продукти и след 20 дни ще видим резултата. А толкова обичам мляко , сирене и кашкавал  Cry

# 63
Ценителката, сега гледах снимките в албумчето за колажа. На снимката с Габи Сашко страшно прилича на теб Wink

Много благодаря   bouquet да те черпя една голяма   beer beer3 beer2 cheers (на снимката е Стефи ,Сашко ми е голямото момченце .......ама то аз ги бъркам та какво остава за чуждите хора с тея две С-та постоянно им разменям имената ) Embarassed
И АВА ти е одрала кожата ,но на снимката в аватара ти не на тази в подписа там явно е още много мъничка това е добре ще расте красива като мама  smile3525
за пъпчетата не съм компетентна ,но ако се съмнявате за проблем по-добре идете при педиатрите си .
за шезлонга нашия е на Бертони обикновен но ми върши чудесна работа (дори като ходим на гости (с преспиване ) го взимаме с нас и малчо спи в него  Peace
t_ilieva настръхнаха ми косите като прочетох  Confused дано повече никога не ти се налага да посещаваш такива заведения   bouquet
Честити месечинки на Дани, Оливия и Поли! Да са ви живи и здрави дечицата ,красиви !!!   bouquet
за Секса с или бес епизиотомия в началото си е страх от секса затова препоръчвам употребата на Глайтгелен (примерно) Верчо за това стържене дето говориш .........след като родих Сашко ми стържеше така ,оказа се ,че двата канала дето пускат мукуса на жената са ми запушени  Confused не се лекувало ми щяло да си мине от самосебе си ,е да ама кога ще стане това нз. и сега пък и слкед второ раждане .....ще има да се мацам с глаитгелен докато съм жива сигурно  Embarassed  Cry  Confused Embarassed
anilinda не се притеснявай мила , оперираха едно комшийче в нашия вход както ти е писала Ясмина операцията е найстина рутинна , целувки за малкия ти мъж и не се притеснявай   bouquet
ох май прекалих с писането  Whistling .......

# 64
  • Някъде на път....
Момичета, благодаря ви на всички!  Hug
Сега се връщаме от прегледа - Габи е в значително подобрено състояние, има съвсем малко хрипчета в гърдичките, но ще пие сиропа още 3-4 дни. Разминахме се с пневмонията, благодаря на бога!  Praynig
Много, ама много бях притеснена, много сълзи пролях в болницата - дано не ни се налага повече! Само да са ни здрави дечицата!  Hug

# 65
добро утро и от мен.днес ставаме на 2 месеца!  -почерпете се със тортичка.Оливия сега е до мене в количката и пред нея съм закачила едно зайче........а тя го гледа и му говори и му се смее.много ми е сладка.  айде до после-ние отиваме до магазина за памперси.честита месечинка на ДАНИ И ПОЛИ!

# 66
ЛУРДЕС , сложих снимки  Hug

# 67
Ценителката, сега гледах снимките в албумчето за колажа. На снимката с Габи Сашко страшно прилича на теб Wink

за Секса с или бес епизиотомия в началото си е страх от секса затова препоръчвам употребата на Глайтгелен (примерно) Верчо за това стържене дето говориш .........след като родих Сашко ми стържеше така ,оказа се ,че двата канала дето пускат мукуса на жената са ми запушени  Confused не се лекувало ми щяло да си мине от самосебе си ,е да ама кога ще стане това нз. и сега пък и слкед второ раждане .....ще има да се мацам с глаитгелен докато съм жива сигурно  Embarassed  Cry  Confused Embarassed
Ехааа сега имаме да се черпим с бири докато не изпием хладилника на Акварел Joy Сори за името. Ти хубаво бъркаш дечицата, ама ние бъркаме Ава с Айра (кучето ни) Mr. Green А за секска - това гел ли е и от аптеки ли се купува?

# 68
Ехааа сега имаме да се черпим с бири докато не изпием хладилника на Акварел Joy Сори за името. Ти хубаво бъркаш дечицата, ама ние бъркаме Ава с Айра (кучето ни) Mr. Green А за секска - това гел ли е и от аптеки ли се купува?
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha да видим след време кои ще е по-сърдит кучето или Ава  Joy
за Глайтгелена овлажнител е от аптеката се купува и е около 3-4 лв. има и по-искелифинчени по секс шоповете за по 30 -40лв.   Mr. Green
по-този повод да се посмеете малко .......
влизаме в БИла да пазарувамеее и на касите наредили такива овлажнители на дурекс син,зелен и червен аз ги гледам ,гледам ама не продумвам за купуване само ги гледам и Жоро ми вика кво ги гледаш айде взимай един ,да ама доиде нашия ред и аз трябваше много набързо да го взема .......хванах червения и видях ,че е със затоплящ ефкт (беше миналото лято) и аз викам в жегите не ми трябва такова чудо и хванах зеления на него пишеше испепеляващ ефект и си викам ей тва е нащо взех го без да прочета синия . прибираме се ние Сашко заспива а ние ще си пробваме новата придобивка
ефекта беше повече от испепеляващ ,кои да прочете един ред по-надоло ,че става на въпрос за мента   #Crazy #Crazy #Crazy викам духай духай а тои въздух не можеше да си вземе от смях  Joy та така ако искаш екстремни преживявания си купи това  Peace ( с течение на времето се свиква обачеMr. Green

# 69
Момичета, благодаря ви на всички!  Hug
Сега се връщаме от прегледа - Габи е в значително подобрено състояние, има съвсем малко хрипчета в гърдичките, но ще пие сиропа още 3-4 дни. Разминахме се с пневмонията, благодаря на бога!  Praynig
Много, ама много бях притеснена, много сълзи пролях в болницата - дано не ни се налага повече! Само да са ни здрави дечицата!  Hug

t_ilieva, радвам се че всичко е минало добре  Hug

Честита месечинка на Дани!

# 70
  • София
Петя, срази ме направо!!!! Разревах се от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

T_ilieva, браво за добрите новини!  Hug

Ей, момичета...НИКАКВИ БОЛЕСТИ повече! Това не е пожелание, а чиста заповед!

# 71
  • Някъде на път....
hrisi-pisi,  Hug

T_ilieva, браво за добрите новини!  Hug

Ей, момичета...НИКАКВИ БОЛЕСТИ повече! Това не е пожелание, а чиста заповед!

ВаняМ, Слушам!  Hug  Wink

# 72
Vercho, напълно си права, че не трябва да се тревожим толкова, и аз като че ли вече съм малко по-"хладнокръвна"  Grinning ,но то това си стана от само себе си. Каквото и да направя, не мога насила да се успокоя - дано с времето да претръпнем с адашката. По този повод - ВанчеМ - и нашето носле всяка нощ хрипа, направо ужас. Всеки ден по няколко пъти капя физиологичен разтвор, но само през деня се оправя, а през ноща пак става същото.

Ценителке, много добър съвет е това с глайтгела. Ще го имам в предвид, ама дано не се налага. Въпреки, че така като гледам много голям процент от майките имат проблем със секса след раждането, но май не всички си ги признават така открито  newsm78 Аз си чакам 40-те дни след раждане и като пробвам ще докладвам. Дай боже поне в това отношение да ми станат нещата каткто трябва, че до сега нито термина си спазих, нито раждането мина като хората, накрая и бебчо беше болен, поне за секса да случа  Praynig

Т-Илиева - как се е получило това с бронхита - казаха лли ви? Добре, че нещата са се подобрили. Стсикам палци скоро да забравите за тоззи ужас fingerscrossed

# 73
  • Някъде на път....
Vanyivan, вирусно най-вероятно, бронхиолит е- една крачка пред бронхита.  Sad

# 74
Момичета, Самуил има мигла в едното око, какво да го правя????

Общи условия

Активация на акаунт