Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 565
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, Самуил има мигла в едното око, какво да го правя????

Емма затвори му окото и с пръст леко го разтъркай!така миглата би трябвало да излезе Peace

Ценителке паднах от смях с твоите премеждия Joy

# 76
  • София

Нищо, той като мига сам ще я махне. Не го дразни, нали?

# 77
не е толкова страшно не я пипай обаче ,ако толкова се притесняваш му капни физиологичен раствор и като мига тя ще излезне  Peace

# 78
Мучос грасиас за своевременните отговори, за награда ви пускам една снимчица   bouquet

# 79
Момичета преди малко изтървах Габи върху леглото от една педя разстояние. Исках да я сложа на шезлонга и както беше в мен на възглавницата се опитах да я пренеса върху шезлонга, обаче изтървах възглавницата от едната страна и Габи се изсипа върху леглото на което беше и клавиатурата. Разрева се, аз я гушнах и се разревах и аз. Страшно много се уплаших.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ИМА НЕЩО!!! newsm45
После гукаше, гледаше си  играчките, яде и сега заспа. Пипах я по главата нищо не ми се вижда странно. Ами ако се  е раздрусала много....ще откача ви казвам   cry no

# 80
 cenitelkata разби ме със изпепеляването  Joy
А как разбра че са ти запушени въпросните жлези? Аз след първото раждане имах такъв проблем, но от стреса и напрежението според мен. Също ползвах глайтгелен, но по някое си време ми мине и след второто нямах никакъв проблем! Ама тоя път пак имам , оня ден установих Wink Ама така е като си родих пак ревливо бебе като батито, хем си а бях заплюла да е като каката  Sunglasses

# 81
Миленче, страхотна е тая гимнастика, как само я е загледал твоя синковец Hug baby_neutral Ще вземем и на нашата мома една такава, че да се кротва от време на време Grinning Grinning

За секса - на мен доктора ми забрани 6 седмици секс след раждането, заради епизотомията явно. Тъй че не сме имали много време да наваксваме, е, пробвахме вече няколко пъти - наистина в началото доста си ме боля, никак не беше приятно Confused Confused

Петя, скъса ме от смях бе жена Joy Joy Joy Голям купон е с тебе Laughing Wink

Aquariel, мила не се тревожи, нищо й няма на бебка, не са толкова чупливи колкото изглеждат Hug Все пак е паднала от много ниско на мекичко, нали на леглото е паднала.

# 82
Aquariel, нищо му няма на детенцето щом е гукала  и е заспала .Не се притеснявай. Simple Smile

# 83
ЛУРДЕС да на леглото падна ама незнам дали не се удари много, незнам, направо не мога да мисля    #Crazy

# 84
Aquarel, ако бебчето е спокойно, значи не се е наранила, а и леглото все пак е мекичко и едва ли се е случило нещо. Така, че споко  Hug Сигурно ти звучи смешно точно от мен дето съм паниката на паниките, но ако Габи изпитваше дискомфорт щеше да си личи май  newsm78 Между другото колкото пъти ви гледам вашите снимки все се каня да ти пиша, че Габи ти е одрала кожата - страшно много прилича на теб, особено по усмивката

# 85
cenitelkata разби ме със изпепеляването  Joy
А как разбра че са ти запушени въпросните жлези? Аз след първото раждане имах такъв проблем, но от стреса и напрежението според мен. Също ползвах глайтгелен, но по някое си време ми мине и след второто нямах никакъв проблем! Ама тоя път пак имам , оня ден установих Wink Ама така е като си родих пак ревливо бебе като батито, хем си а бях заплюла да е като каката  Sunglasses
Радвам се ,че съм ви расмяла малко  Laughing
Ами генеколожката ми обясни и ми каза за това запушване ,салед това един лекар в Тина Киркова ми обясни по-подробно за него (само дето от цялото обеснение разбрах ,четрябва отсамосебе си да се оправи ) а преди това в Токуда лекаря които ме оперира ми каза обаче аз нали имах други грижи тогава не му обърнах внимание .
та така сега чакам да се отпуша ........до тогава, съм на испепеляваща вълна  Joy

Aquariel приятелко спокоино   bouquet нищо и няма на леглото е паднала от една педя растояние ,ако имаше нещо тя щеше да плаче и да е неспокоина ,затова казват че бебетата са гумени а аз съм живото доказателство,като малка съм падала надоло с главата 3 пъти от креватчето  Crazy

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 15:25 от cenitelkata

# 86
Верчо, спомням си, че ти беше писала, че си взела кремче А-дерма с фактор 50 за бебчето против слънце. Само, че аз днес чух от една приятелка, че нейния лекар и казал, че ако кремчето е с фактор по висок от 30, това пречело за усвояването на витамин Д по естествен начин от слънчевите лъчи. Вие чували ли сте за нещо такова  newsm78

# 87
Здравейте Априлки и Априлчета. Аз от раждането преди точно 2 месеца чак сега намерих време да вляза в отчетните. То не бяха колики, гости, попълване на документи... А и докато свикна с новия режим на живот Simple Smile Сега вече нещата се поуталожват и веднага се гмурнах във форума Simple Smile .
Дребосъкът също е с крипторхизъм, а и шум на сърцето имал. Лекарят каза, че и двете най-вероятно щели да отзвучат. Дано, защото мисълта да оперират малкото ми дребосъче ме побърква.
Незнам ние колики ли имаме или просто дребосъкът има проблем с изхождането... Когато не е акал пада голям рев и напъни и пръцкане... Като му сложа свещичка и се изака почва да се хили и може да лежи в активната гимнастика 1 час гукайки. И се хили. Радост за очите на мама и тати.

# 88
Барби, чакам добри новини за Станиславчо  Praynig Praynig Praynig

Акварел, с почти тригодишен опит в ударите на глава мога да ти кажа че ако сте паднали от педя разтояние на меката спалня нищо му няма на бебока  Hug Спокойно Simple Smile

Ние досега се кърмихме и прегледах темата, сега пък ни почват коликите Simple Smile

Т_Илиева и Мая ми е била с бронхиолит, беше много неприятно въпреки че беше доста по-голяма от вас. Браво че сте по-добре и никакви болести повече  Hug

Целувки  Heart Eyes

# 89
Аnnilein,  вие ползвате ли капки против колики, защото моето бебче се чувстваше точно по същия описан от теб начин, когато му давахме капки против колики. т.е. искам да кажа, че коликите може и да отшумяват, но започва едно напъване за акане, което така мъчи Боян, че аз вече отказвам да му давам такива лекарств-от тя само се влошава положението. Само чай против колики, който той почти не пие и това е и сега сме много по-добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт