!!!! Как сте днес? аз имах доброто желание да изчистя пода сега, ама явно не ми е било писано! искам да питам за шезлонгите тези от вас които имат-ние се чудим дали да взимаме (сетили сме се нали???) и има ли келепир в цялата работа, защото като сме в хола и на Самуил му .......заграждаме една кочинка
също искам да питам и за бебешкият масаж-дайте малко инфо или някой сайт, че наш'то педи съвсем вяло ми обясни и не съм много в час какво требе да се прави!
А сега да питам и за сополите-вашите бебета имат ли, защото Самуил има и всеки ден му чистя нослето със Стеримар и вадя някви засъхнали мини-сополи, значи ли, че е болен???
И не на последно място - кураж на Барби и семейството й, сили на прекрасният й малък син, за да може по-скоро да си го вземат в къщи, където му е мястото!
и 5 мин. не стои в него,още повече да спи там
отивам да купувам!
Имам аспиратор но нищо не става с него....не излиза и грам сопол
а иначе на клечката има чат-пат някой засъхнал! На въпроса ти дали Самуил има хрема......ето отговора
за Станислав! 
Но пък моите са големи вече и грижи с тях нямам. Е, имам си, но те са в сферата на поведението, а не да ги облека, да ги нахраня, да ги измия. А пък и много ми помагат, особено каката. На ВаняМ сигурно й е още по-лесно. 

Абе...страдам от висша форма на хипохондрия, ама лошото е, че и хората покрай мен го отнасят
Колко бързо растат тези деца! Черпя ви за негово здраве! Честита месечинка и на Оливия и Поли
Добре, че имам кърма, иначе спокойно можеха да минат и без мен.
.Когато излязох от родилния на 09.04 ми бяха превели парите от 45 дневния болничен преди термина.От тогава до сега имам преведени само 2лв и някакви стотинки(от някакво доплащане за предните болнични).Как може да оставят жена със съвсем малко бебе цял месец без пари
.
Вече и аз незнам къде заспива най-лесно, че в ръцете ми заспива това е ясно, ама нали и аз трябва нещо да свърша из къщата