Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 594
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Vanyivan, аз опитвах със Саб Симплекс и с Еспумизан и забелязах същото и ги спрях. По-добре е сега, но още има напъни, които го мъчат. И аз давам чай против колики, но дребният не му е голям фен. Все иска да суче, като започне да пръцка, а претоварването на храносмилателната система води до усилване на коликите и се получава порочен кръг.

# 91
  Благодаря ви момичета за инфото за криптофизма. Наистина ме поуспокоихте, макар че информацията е различна. Нека да навърши поне четири месеца, за да можем да пътуваме, че ми се струва още малък и мислим да го заведем на специалист в София. Дано наистина да не е нищо сериозно и да се оправи. Ясмина, само веднъж  по време на баня мисля, че беше слезнал и другия тестис, но не съм на 100% сигурна.

annilein, при вас и двата ли тестиса липсват в скротума или само единия? Защото при нас липсва само левия тестис.

Aquariel, не се шашкай. Аз така преди седмица си челосах детето в седалката на колата. Какво ми чуха ушите от таткотооо  smile3527  И аз се шашардисах и ревнах с него. После цяла вечер му пипах главичката, а нашичкият спокоен, гука  си, хапна си, спа си спокойно и така...

За секса. Ние правихме за първи път след раждането на 45-тия ден. Първите няколко пъти имах голям дискомфорт, абе беше си гадничко направо. Искам да ви питам нещо. Беше ме срам да споделя, но след раждането ....  Embarassed    абе болката отмина, вече се отпускам напълно, но не мога да.... се насладя на момента както се казва...  Embarassed  Embarassed  Embarassed  нормално ли е или нещо ми има?  Mr. Green

# 92
Благодаря ви за успокоението момичета,  радвам се че ви има! Както каза Петя шашкам се много защото за първи път се случва! #Crazy
Аз съм вече по- спкоина Габи много гука одеве, сега заспа с вдигнати ръчички Simple Smile  ooooh!
Щяхме за излизаме ама така загърмя и затрещя тука  и днес пак ще си останем вкъщи.  umbrella Wear Umbrella buria buria
Ванче ти си първата която казва че Габи прилича на мен (мнооого ми стана хубаво), всички казват че е бащичко! Hug

# 93
  • Варна
Vanyivan на мен педиатърка ми каза да мажа бебка с кремче фактор 35, а не 50. Не ми обясни дали заради усвояването на витамин Д, но има логика.

забравих одеве:
Честити месечинки на Поли и Оливия!

Моята Невенка направи 2 часово почти нон стоп сукане.  ooooh! Взех я при мен да спим двечките, тъкмо заспи и аз като махна цицата и онова се ококорва, айде пак отначало. Чак преди половин час заспа дълбоко, сега пък няма да мога да я събудя за разходка. Нищо, здраве да е, важното да е доволна.  Grinning

понеже споменахте за кърмаческата стачка, Невена май напусна стачния комитет. Да не казвам голяма дума де  Simple Smile

# 94
значи не съм единствената със секса.и мен ме боли-там някъде навътре-имам чувството,че се разкъсвам Embarassed.чувствам се пак девствена Joy.пробвахме ама не стана-боли си и това е.дано мине.пете-това с кремчето е боло купон! hahaha

# 95
Аз от толкоз шашкане и забравих днес сладките ни мини рожденници! Да са живи и здрави! newsm32 smile3504
Пете и аз сега го прочетох това с крема  Joy rotfImao

# 96
  За секса. Ние правихме за първи път след раждането на 45-тия ден. Първите няколко пъти имах голям дискомфорт, абе беше си гадничко направо. Искам да ви питам нещо. Беше ме срам да споделя, но след раждането ....  Embarassed    абе болката отмина, вече се отпускам напълно, но не мога да.... се насладя на момента както се казва...  Embarassed  Embarassed  Embarassed  нормално ли е или нещо ми има?  Mr. Green
А сухо ли ти е? Нормално ли ражда? На мен док. ми каза че най вероятно ще се наложи да ми прави пластика , но след 6 м. поне ще се види дали имам нужда! Ама аз имам преразтягане още от първото раждане, после от второто повече .... а сега ще видим. Малко ми е трудно да се стискам като ми се приходи до тоалетна  Embarassed трябва на секундата да я посетя !

annilein  Моя син имаше такъв шум и мина до 3 м., сега Ива също има , кардиолога каза - до 6 м. , даже до 1 г. ще мине! За мое успокоение ги водих на ехокардиография  Hug

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 18:04 от veni-b

# 97
anilinda, на дребния и двата тестиса още не са се смъкнали. Лекарят каза, че до 1 годинка ще изчакаме и ако нищо не се случи, ще го оперират...

# 98
  • Бургас
Включвам се по темата за секса. Само да уточня, че раждах секцио. За желанието - имах такова още 3-4 седмици след раждането и бях готова да опитаме. Ама мъжът ми го беше страх, заради раната. Едва на 47-мия ден се престраши и решихме да опитаме. Няма да крия - в началото си наболяваше доста, но позата позволяваше аз да контролирам "процеса", така че след минутка-две вече болка нямаше. Остана само удоволствието и мога да кажа, че успях да се насладя на секса. Наистина обаче се чувствах като девственица, още повече, че не бяхме правили секс от 4-тия месец на бременността ми...

# 99
Аз сега се замислих за този крем (слънчезащитния) който ползвам с фактор 50 newsm78Друг ли да купя???за този 30 лв. дадох Shocked

за секса чак ме е срам да споделя Embarassed ама айде ще призная.....още не сме правили,а Дани се роди преди 2 месеца Rolling EyesВсъщност някъде от средата на март не сме правили секс,а и нямам желание-Защо така?Едната причина е ,че аз съм вечно залепена за малкия,а другата,че някакси  ми е странно ConfusedДали докога ще я караме така?Епизотомията не ме боли-нищо не усещам,нито вътре,нито вънка Peace

Aquariel голяма си паника Wink така както го описваш от 1 педя на леглото...няма какво да му стане на детето Peace

Ние с Дани така и така спим заедно от няколко вчери го кърмя легнала!Усетя ли го че се размърда гладен бутам му цицата в устата и аз заспивам той си суче Grinning Супер е така,а памперса на сутринта тежи 100 кила....напоен с пиш Joy

# 100
Защо така?Едната причина е ,че аз съм вечно залепена за малкия,а другата,че някакси  ми е странно ConfusedДали докога ще я караме така
Ами ти сама си отговорила! Нормално е след като родиш обичта ти да се прехвърли към бебето и татито да остане на заден план! Хубавото е че не ревнува, щото и това може да стане! А докога ще я карате- от теб зависи- спомни си миговете без Дани и се опитвай да оставаш повече насаме със съпруга си

Абе мамите със секцио- защо да ви е различно  newsm78 Нали не е минавало бебе през влагалището , би трябвало да няма промяна?!?

# 101
  • Бургас
Абе мамите със секцио- защо да ви е различно  newsm78 Нали не е минавало бебе през влагалището , би трябвало да няма промяна?!?
При мен може би защото дълго време преди да родя сексът беше забранен... Не виждам друга причина.

# 102
За секса - аз пак да се включа: за сега имаме желние и двамата, но чакаме 40-те дни да минат, но ако ще ме боли, без мен  Cry Сори, ама толкова болка изтърпях - не мога повече.

# 103
За секса - аз пак да се включа: за сега имаме желние и двамата, но чакаме 40-те дни да минат, но ако ще ме боли, без мен  Cry Сори, ама толкова болка изтърпях - не мога повече.
прежали 3-4 лв. за един глайтгелен .....да си подготвена а ако не ти потрябва ......къде ли не отишли 4лв.  Peace

# 104
прежали 3-4 лв. за един глайтгелен .....да си подготвена а ако не ти потрябва ......къде ли не отишли 4лв.  Peace

Ценителке, със сигурност ще си вема от този гел - ей така за всеки случай  Wink Това, което ме изненадва е, че дори мамите със секцио и те се оплакват,пък аз се надявам да се размина  Confused

Общи условия

Активация на акаунт