Две събрани длани във молитва, от Априлките към Станиславчо, силата ни литва!

• 13 584
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте, мами!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Искам да попитам мамите, които ползват шезлонги, дали оставят бебоците да спят продължително там. Аз днес се сдобих с такъв, но не съм сигурна дали е удобно на бебчо да спи в него, да не го повредя нещо  Embarassed Laughing, а незнам къде да прочета за колго кг и възраст го предлагат, като го гледам в момента как дреме в него имам чувството че май не й е много удобно  Confused

# 151
Е, намерих я най-накрая ТАЗИ тема Laughing Laughing Laughing
Голям съм шемет. Докато се наканя да пиша в темата и видя, че тя е заключена и не е актуална Crazy
Съжалявам, че толкова време не съм писала момичета. Но повярвайте ми с две деца наведнъж не е като с 1+1. И когато съм сама, лудницата е пълна. Научиха се да се хранят по едно  и също време.  Започват неистово врещене преди хранене, после докато се оригнат е чудничко. Често се случва като врякнат и двамката да ги наредя на една висока възглавница  и да им давам едновременно млякото.  И двамата ми се терзаят от колики, обаче като че ли вече са по-спокойни. То аз вече не смея да се зарадвам. Един ден така, друг ден отново реват. Имаше моменти, в които през деня не са спали за 10 мин без рев..

Asja, ужасно съжалявам миличка Cry Cry Cry

# 152
Аз за желанието...може би апетитът идва с яденето, а??? Сисе - да не мислиш, че някой е имал огрооомно желание за кекс??? Просто препичаш един набързо да не умре от глад мъжа ти и толкова!!!
Ами не съм много съгласна да го печем набързо само за наяждане ! Ако ми е кеф - ще яде кекс, ако не- по втория начин  Mr. Green

# 153
Е,Вера.....най-накрая ни откри! Wink
Нормално е да не ти стига времето за нищо.....то ние с по 1 се виждаме в чудо,а вие майките на близначета Shocked Да ти кажа ти си първата близнашка майка ,която ни пише след раждането-Значи се справяш някак си дори и сама Peace

за шампоана ние сме с Бюбхен за коса и тяло и както е казала Aquariel мирише страхотно Peace

На Даниел не му давам да си лапа,смуче,ближе ръцете Naughty по добре бибата,а най- добре и без нея Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 17:39 от sisee

# 154
аз се ошетах,бяхме на разходка,наядени сме и спим.аз ще легна че съм гроги Tired Tired Tired честити месечинки на всички бебчета!

# 155

Само биби хвърчат от нея, не мога да сварвам да ги мия, то затова имам вече 8 броя- 2 анатомични и 6 нормални и пак днес търсих биба  Crazy[/b][/color]
Вместо да купуваш биби в несвяст си купи един клипс и ги закопчавай, така няма да ги губите/ поне докато се научи да откопчава клипса/ ! А ние не щем биба  ама си харесваме ръцете   Twisted Evil
*vera   добре дошла пак, пиши по често как сте  Hug

Хаа хаа надникнах в темата за мамини грешки и си спомних как забърках мляко на щерката с ракия  Joy , щото мъжо си я беше сипал в шише от мин. вода И дъългоо се чудех защо неще да го пие , докато не реших да о опитам и се ужасих от себе си ! /малее кви бисери имам, а то бабите пък какви случки има.../ !

# 156
аз се ошетах,бяхме на разходка,наядени сме и спим.аз ще легна че съм гроги Tired Tired Tired честити месечинки на всички бебчета!сисе-немога да отворя клиповете-пише че няма достъп. Rolling Eyes

# 157
Е,Вера.....най-накрая ни откри! Wink
Значи се справяш някак си дори и сама Peace

... аааа, пиша щото имам две помощнички в момента Mr. Green

# 158
  • Бургас
Честита месечинка на всички бебоци  bouquet
Верааааааа, къде се загуби, бе жена Hug
Аз пък нещо съм бърникала настройките и все ми дава форумът, че е 1-ви юни Shocked и виждах темите само от 1-ви и преди това ooooh!
Чак днес се сетих да изтрия бисквитките и временните файлове и ми актуализира датата Whistling
За секса - и преди бях казвала, че този път нямах никакви неприятни усещания за разлика от първия път; пък сега имах толкова шевове - мойта докторка има една почерпка Mr. Green
За шампоана - редувам Бюбхен с Авент и от двата съм доволна Peace
Дима е спала в шезлонга и по 4 часа - тя и без това не е по спането, остава и да я местя като успея да я приспя някъде.
Момичета, онзи ден бях на преглед и моята лекарка ме увещава да слагам спирала другия месец; не мога да се реша, направо не знам какво да правя Embarassed Нещо ме е страх ConfusedНякакви мнения newsm78

# 159
  • София
ВераHug

Milenni, и наш Косьо на гюронтия няма равен...то са едни викове, едни крясъци...Бащичко Wink Иначе усмивки дава, но само преди обяд. Rolling Eyes Опитва се и да гука, има единични успешни опити, но цяла серия до сега не е изкарал.

Ръцете не само ги лапа, а така звучно ги мляска...никакви обноски !

Но най-актуално напоследък при него е плезенето. Като започне да го движи тоя език : вътре-вънка, вътре-вънка ...Днес в Мол-а му пуснах максимално надолу гюрука на количката, да не го гледат хората Embarassed

Стефинка, за гимнастиката...сложих Косьо по-надолу от средата, така че крачетата му да се опират до едното от тия вертикалните, на които са закачени дрънкалките и той като рита с краката сам си клати цялата конструкция.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:32 от ВаняМ

# 160
Здравейте сладури!  Crazy
Честити месечинки на Филип, Живко, Константин, Лидия, Боян и Цвета! Да са ви живи и здрави дечицата мили мами!  newsm51
vera  добре дошла пак при нас!  Hug
Секса и аз още не съм го практикувала, шубе ме е  Sick и на контролен преглед след раждането още не съм ходила пак по същите причини, макар, че разбрах че доктора ми ме издирва под дърво и камък да ида, ама засега успешно се покривам... Embarassed
В тоя ред на мисли да ви питам вие кога ходихте за първи път на АГ преглед след раждането?
А пък като ви чета тия дни за активната гимнастика, реших и аз да извадя мойта от архивите, да я пробвам... ама моя син въобще не й обърна внимание  newsm78 явно още е малък и глупавичък ...  Joy Вашите бебешори на колко ги сложихте в това чудо?
За шезлонгите - на мен ми дадоха да ползвам един, ама без екстри, вибрации и дрънкалки по него, но да ви кажа честно и той седи неизползваем в ъгъла - младежа отказва да стои в него...
Добре, че поне не съм хвърляла пари за тези неща, че засега са ни абсолютно безполезни  Crossing Arms Надявам се като поотраснем да поумнеем и да почнем да ги вкарваме в употреба, ама знае ли човек... newsm78

# 161
  • Бургас
Галиво, моята ме викаше след 40-тия ден, но аз едва онзи ден успях да отида и то цялата делегация ме чакаше пред кабинета Embarassed
На гимнастиката я слагам вече може би около 2-3 седмици, не за друго, ами много ревеше и извадих гимнастиката уж да я занимава, но и тя бързо и омръзва Tired Нашата е обикновена, няма мелодии и кой знае колко екстри; подариха ни я едни приятели още на черпавката след раждането и сега нямам причина да изкрънкам друга Rolling Eyes

# 162
Эдравейте и от нас.Ние  бяхме няколко дни в болница эаради тъпата ни педиатърка #2gunfire.Тя каэа 4е няма страшно эа раэстроиството;а се окаэа че има инфекция на коремчето и сега е на АЛ100 newsm45.
Эа темата эа кекса-след лохите ми доиде веднага и менэ. а после и таэи случка с детето;та още не сме го практикували.
Честити месечинки на всички newsm51
Эа мен шеэлонга е спасение;оставям го и той си играе а и редовно си спинка там;определено му е удобно.
Барби Praynig Praynig Praynig
МОМИЧЕТА аэ ама хич не раэбирам от компютри;но май успях да сложа снимка в колажа; но не съм сигурна;ако може някой да ми каже дали съм успяла

Чао и спяща нощ от нас  love001

# 163
  • Временно

В тоя ред на мисли да ви питам вие кога ходихте за първи път на АГ преглед след раждането?

Аз ходих този понеделник,т.е на 47-ия ден.Докторката ми беше казала да отида между 30 и 40 ден или когато решим да имаме полови контакти,за да провери дали всичко е ок.Оказа се ,че имам някаква инфекция и сега я лекувам.Следователно и секс не сме правили още.Но аз смятам,че колкото повече изчакваме ,толкова по-хубаво ще е после!!! Heart Eyes

# 164
rocobaroco3,
Успяла си душа - даже два пъти    Crazy Crazy Crazy
А за Кекса - божееееееее, що ме занимавате с глупости..................
Не че нямам желание ама как да се подмокря(извинете за дирекността), като преди един час съм се видяла в огледалото и раните са още прясни..........          ooooh! ooooh! ooooh!
Недоспала съм и съм 80 кила, емиииииииииии нещо не ми се получава          Tired Tired Tired
Пробвахме един път, ама аз голямо охкане и пъшкане му ударих - представете си колко беше възбуждащо
Е, нищо след някоя друга година пак ще пробваме                       Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт