Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя пълнен черен дроб?
Какви са признаците на нисък хемоглобин?
Как се приготвят пълнени тиквички във фурна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя пълнен черен дроб?
За да приготвите пълнен черен дроб, първо го нарежете на филийки и го поръсете със сода за хляб. Оставете го да престои известно време, след което го изплакнете. Оваляйте в брашно и панирайте. Междувременно направете плънка от лук, чесън, домати, кимион, черен пипер, дафинов лист, сол и бяло вино. Поставете слоеве от паниран дроб и плънка в тенджера и ги изпечете във фурна на 180-200 градуса.
-
Какви са признаците на нисък хемоглобин?
-
Как се приготвят пълнени тиквички във фурна?
За да приготвите пълнени тиквички във фурна, ще ви трябват тиквички, чесън, кисело мляко, яйца и копър. Първо нарежете тиквичките на кръгчета и ги подредете в тава. След това добавете нарязания чесън, сол и олио върху тиквичките. Печете във фурна при 200°C за около 15-20 минути или докато омекнат. Когато тиквичките са готови, пригответе заливката от яйца, кисело мляко, пресен копър и малко сол. Изсипете заливката върху пълнените тиквички и ги върнете във фурната за още 10 минути или докато заливката стегне. След това вашето ястие с пълнени тиквички е готово за сервиране.
-
Какви са ефектите от хормоналните промени по време на бременност?
-
Какви са причините за припадъците по време на бременност?
. Малката все иска свещички да духа пък аз не и давам, тренираме със запалка
, обаче като незнам какво съществено да напиша и за това се включвам от време на време.
.
А вие видяхте ли, че октомврийските мами са повече от нас? Мислех, че повече хора сме работили за бебе по Свети Валентин

От вчера насам нещо ми е напрегнато ниско долу и днес реших да не се помайвам, а да ходяда да питам док. Каза, че са контакции, но изглеждаше доста спокойна. Поне го видяхме малкия разбойник, много е пораснал
Още не ме е отпуснало съвсем, лежичкам и гледам тъпо тв-то
някой. Но новината от доки ме направи много щастлива