Дъщерята на Елиза, продължението

• 64 570
  • 637
  •   1
Отговори
# 585

bouquet
Чакам с нетърпениене какво ще измислят.
Ама това как Елиза набързо я умориха и как изчезна нейния капитан незнайно къде хич не ми хареса Naughty
Можеха много по-грациозно да я изкарат от сериала ,а не туп и умряла,незнайно от какво!

# 586
Аз също четох из нета, че режисьорите мислели за 4 сезон. Но според мен незнам какво повече могат да измислят.
До тук имаше запознанство, влюбване, трудности които правят връзката по -сладка и накрая свадба така, че незнам.
А по повод Джулио и Ана, четох в едно интервю което дали на някакъв фестивал наскоро, че били много млади и все още не мислели за обвързване, по-точно Джулио макар в бъдещето да виждали семейство и деца. А за сега само почивка на Сардиния.

# 587
  • Paris
И аз мисля, че имаше много "Хляб" в Елиза и капитана. Защо така решиха тия хора? newsm78

# 588
  • Toronto
И аз мисля, че имаше много "Хляб" в Елиза и капитана. Защо така решиха тия хора? newsm78
Някъде четох, че защото Витория Пучини не искала повече да участва в Елиза без Алесандро Прециози  Simple Smile
Цитат
А по повод Джулио и Ана, четох в едно интервю което дали на някакъв фестивал наскоро, че били много млади и все още не мислели за обвързване, по-точно Джулио макар в бъдещето да виждали семейство и деца. А за сега само почивка на Сардиния.
И аз го четох това интервю. А за децата е в друго, само с него - искал много деца.
Леле, какво прочетох в малко по-горния абзац от линка, който последно ви пратих, направо не повярвах на очите си, че може Джулио да каже такова нещо на Ана! Shocked

# 589
Олеее,ще умра от радост ако има 4 сезон.Дано! PraynigИнтересното е за какво ще се разказва? ThinkingЕто моята версия:
   Емилия и Мартино си имат момченце - Антонио (на майката на Емилия - Ана и на 2 и съпруг Антонио Чепи)и още 1 по - малко Фабрицио.А Аниезе и Андреа  съдбата е възнаградила с тризнаци - Лукреция Laughing,Елиза и Якопо.Съвсем неочаквано се появява вече престарелия Кристиано от 2 сезон с дъщеря си,Сара.Сара е родена от Елиза малко преди последната да умре.И така...Децата порастват (Сара е поне 10 - 12г. по - малка от Аниезе).Започват заплетените интриги.Якопо се влюбва в леля си Сара.Аниезе е твърдо против тази любов.Същевременно Сара е луда по Антонио.Лукреция и Елиза влизат в ролите на двете си баби и започват борба за братовчед си Фабрицио.Антонио до скоро е бил привличан от Лукреция,но щом се появява Сара нещата се променят.Фабрицио избира Елиза и Лукреция решава да вгорчи живота на двамата братя и на сестра си.Има си и съучастник - Якопо.По нататък не съм го измислила...

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 10:05 от Cassandra

# 590
  • Toronto
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох, заболя ме корема от смях! В един форум четох някакви такива сценарии, обаче ти просто надмина всички, не мога да спра да се хиля! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 591
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох, заболя ме корема от смях! В един форум четох някакви такива сценарии, обаче ти просто надмина всички, не мога да спра да се хиля! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Благодаря,благодаря bowuu.Май не трябваше да го пиша.

# 592
  • Toronto
Благодаря,благодаря bowuu.Май не трябваше да го пиша.
Напротив, напротив, така ме развесели, денят ми започна със смях! Благодаря ти!  Hug  bouquet

# 593
  • Toronto
Интервюто на Сара в Intimita четете тук, ако ви е интересно, направих си труда да преведа това-онова:

http://elisa.croler.net/viewtopic.php?f=5&t=23&sid=3be5f … 7e20bb18e6e602278

# 594
  • Toronto
http://cartoonmagseries.wordpress.com/2008/06/21/la-figlia-di-el … -avere-un-sequel/
Според този сайт четвъртия сезон на Елиза трябва да започне да се снима в края на август.  Shocked Дали наистина ще започне... Speriamo (да се надяваме)!

# 595
http://cartoonmagseries.wordpress.com/2008/06/21/la-figlia-di-el … -avere-un-sequel/
Според този сайт четвъртия сезон на Елиза трябва да започне да се снима в края на август.  Shocked Дали наистина ще започне... Speriamo (да се надяваме)!

Дано! Praynig
Но от друга страна, нас зрителите, не ни грее особено Confused при положение, че БТВ вероятно ще го закупи след половин или една година от излъчването му в Италия Crossing Arms

# 596
  • Toronto
А, така е, ама половин година какво е, пък дотогава ще го теглим и гледаме в оригинал. То стига да го заснемат. Дано не е пак някоя партенка по отношение на времето. Иначе със сигурност ще има четвърти сезон.

# 597
А, така е, ама половин година какво е, пък дотогава ще го теглим и гледаме в оригинал. То стига да го заснемат. Дано не е пак някоя партенка по отношение на времето. Иначе със сигурност ще има четвърти сезон.
Дано, дано  Peace

# 598
  • Toronto
Снимчици на наш Джулието в новото сериалче:

# 599
Снимчици на наш Джулието в новото сериалче:

Благодаря, че се сещаш за нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт