Дъщерята на Елиза, продължението

• 64 570
  • 637
  •   1
Отговори
# 600
  • Toronto
Благодаря, че се сещаш за нас   bouquet
Eeee, как! Laughing Моля, моля! Hug

# 601
На мен лично Джулио ми харесва повече в Дъщерята на Елиза, отколкото в новия сериал.
А по повод отношенията му с Ана - може да си я обича човека, ама пред медиите и с рекламна цел да се показва по -безразличен.
Щом кото няма никакви снимки и новини заедно със Сара, може нещо да е припламнало по време на филма, ама да не се е разгоряло.
Иначе като двойка са перфектни.

# 602
  • Toronto
На мен лично Джулио ми харесва повече в Дъщерята на Елиза, отколкото в новия сериал.
Разбира се, "Дъщерята на Елиза" е звездния му миг (засега). То това сериалче е някаква нова измишльотина, доколкото разбрах, сваля се и се гледа на телефона. По-късно можело и да го пуснат по по-нормален начин, то всяка серия е по 3 минути и нещо. Но ролята на Андреа засега няма аналог по важност.
За разлика от Джулио, Сара миналата година освен в "Дъщерята на Елиза" (който се е снимал 8 месеца), е успяла да се снима в още 2 съвсем сериозни филма - "Караваджо" и "Кардиофитнес".

# 603
Ти нали си гледала, интервюто на Джулио, Сара и Анжела-принцесата?
знаеш ли какво ги питат и както отговарят?
Където има превод на страницата си го превеждам, ама на това интервю няма.

# 604
  • Toronto
Да, горе-долу разбирам, за интервюто в Buona Domenica говориш, нали? В началото водещата пита Сара за разликата между персонажа на Елиза и персонажа на Аниезе, Сара казва, че Аниезе притежава същата сила, същата вяра в идеалите, в семейството и т.н., за трудностите, които любовта трябва да преодолее, и които продължават през целия филм. После към Джулио - дъра-бъра, маркиз Андреа Казаленьо се влюбва от пръв поглед (както видяхме на видеото) в Аниезе, после пак дъра-бъра за Алесандро Прециози и Витория Пучини, които се влюбили на сцената, ами вие? Толкова сте красиви заедно и още един куп суперлативи. Джулио и Сара се спогледаха и той каза, че дори годеникът на Сара е казал същото, така че... Водещата се извини, че не е знаела, после той продължи за персонажа си, който се влюбва от пръв поглед в Сара... т.е. в Аниезе  Laughing (грешката е на Джулио, не моя) и т.н. Накрая Анджела Мелило, която била участвала навсякъде - и в кино, и в телевизия, и в мюзикъли, и в реалити шоу, разказа, че снимането на такъв филм с костюми е много вълнуващо, но и много изморително, защото грима и костюмите отнемат много време. Благодарности на Лучано Капоци (за костюмите), на Стефано Алева (за режисурата) и на всички...

# 605
Много ти благодаря Hug
Ако прочета нещо и не го разбера, ще попитам пак, ако го знаеш.

# 606
  • Toronto
Няма проблеми. Но аз не съм преводачка, италиански взех да разбирам откакто се зарових по интервютата да чета и да слушам - добре, че е доста близък до френския  Grinning

# 607
Предполагам, че не си преводачка, ама може да си учила.
Защото преди години, аз се записах на курсовепо италиански, ама ходих само два пъти, ако знаех, сега можеше да ми е от полза.
А някой знае ли нещо повече за Ана - биография/филми, гаджета/?
Четох, че като малка се занимавала с танци.

# 608
  • Toronto
Ана ми е антипатична, затова почти не чета за нея, но знам, че е украинка по произход - майка и е балерина, баща и оперен певец. Преместила се е в Италия, когато е била на 12 г. Относно гаджетата и, струва ми се, че списъка ще е доста голям - наред с Джулио имаше слухове и за продуцента Гуидо ди Анджелис и за още един от благородниците, в чиито дворци се снимаше филма, изобщо девойката е ориентирана откъде духа вятъра. Не харесвам хора, които си пробиват път по този начин.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 21:45 от tuparowa

# 609
И на мен ми е антипатична, има красива но пресметлива  и студена външност.
Та се чудех дали няма някакви пикантерии около нея.

# 610
  • Toronto
Още малко нови снимки:

# 611
Тези снимки са от новото сериалче, но къде е Ана?

# 612
  • Toronto
Тези снимки са от новото сериалче, но къде е Ана?
Тя има съвсем малка роля, пък и сериите са по 3 минути. Ти пък, за какво ти е Ана? Laughing

# 613
Не ми трябва, ама където се появи Джулио и тя е там, та затова питам.
Все пак снимките са от представянето, предполагам, че го е придружила.

# 614
  • Toronto
Да, ама нещо са били скарани тогава. Виж тук съм писала по-подробно.

Общи условия

Активация на акаунт